Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések





Fórum » Kanadai munka

» Új hozzászólás írása

Irkafirka, 2015-01-11 00:19:47
Gyuszkó
Nem.... senki sem tud szponzorálni.
Pontosabban családtag tudna, de gondolom nincs itt olyanod.
Munkáltató csak LMIA-t tud adni, amivel munkavállalói engedélyt kapsz.
Olvass vissza a topikokban, és  elég sok információt találsz.
gyuszkó, 2015-01-10 10:42:46
 én burkoló vagyok,de tudok szigetelni is.valaki tudna szponzorálni?
gyuszkó, 2015-01-10 10:36:38
vaiaki art mondja már meg,hogy van e olyan magyar cég aki tud szponzorálni,
Irkafirka, 2015-01-07 20:08:07
Szia!
Ez hegesztő/lakatos szakmára vonatkozik.
Te az vagy?
KjVisk, 2015-01-05 19:08:30
Alberta és hasonló helyek: Ez összetett. Műhelymeló 20-40, kinti munka 30-60 órabér. LMO szinte biztos. Kinti munkánál ha ők szállásolnak el, motel szerűben (camp) akkor ingyen van minden, szállás kaja, szállítás. De qrva hideg van, a -30, -40 fok, normál hőmérséklet. Kereset szempontjából ez a legjobb, mert nettó heti 1500 tól kapsz és nincs kiadásod. 2-3 hét munka 1 hét szabad. Napi 10 óra heti 7 nap.
 
Kedves( irkafirka  ) ez az irasod nagyon erdekel, engem Lajosnak hivnak es szeretnem a tanacsodat kerni hogyha szeretnek egy ijen helyen munkat valalni:
elore is koszonom. 
KjVisk, 2015-01-05 18:20:22
Mindenkinek boldog uj evet! Sziasztok Lajosnak hivnak es szeretnek vegre 35 evesen talalni egy hejet magamnak es a csaladomnak ahol emberkent lehet elni es nem kell tartani a holnapi zsarnok torvenyektol. Azt szeretnem megkerdezni hogyan latjatok az eletet Canadaban es mit kell tennem hogy emigralhassak.
Irkafirka, 2014-11-12 20:38:46
Lel
Sajnos itt szerintem senki nem tud segíteni munkahelyet találni.
Viszont mivel az angolod elegendő, a többi topikban és talán itt is, már többen felraktunk linkeket ahol munkát lehet keresni.
Én raktam fel olyat is ahol magyarul hirdetnek.
Mindenképpen úgy érdemes nekiindulni, hogy van munkaajánlatod.
Lel, 2014-11-10 13:44:33
Irkafirka gondolom nekem írtál, köszönöm, hogy figyelmeztettél, teljesen kiment a fejemből. 
Amúgy én az angolt kb. társalgási szinten beszélem,van azért mit javítani, rajta de rövid idő alatt bele rázódnák majdnem tökéletesre,mert már az alapjaim megvannak és írok és olvasok is angolul, a párom meg agyerek sajnos ők nem beszélnek, de gondolom, a gyereknek nem okozna problémát apárom meg van akarata.
Irkafirka, 2014-11-04 19:18:36
LET
A legfontosabbról nem ejtettél szót...
Angol tudás?
Lel, 2014-11-03 14:58:15
   Üdvözlök Mindenkit a fórumon.
Segítséget szeretnék kérni aki tud és esetleg akar is. Állás keresek Kanadában és aki hivatalosan tudna alkalmazni, vagy segíteni állást találni. Most jelenleg Magyarországon élünk a párommal és a kisfiammal, de sajnos nagyon nem tetszik ez a jövő kép ami itt kialakulóban van. Megpróbáltam a hivatalos kivándorlást, de minden honnan azt kaptam, hogy csak állással van esélyem (esélyünk) kijutni. Szakmám elektronikai műszerész több éves telefon és tv panel gyártásból, kiesett hibás készülékek javításával foglalkoztam ipari környezetbe több műszakos beosztásban. Azelőtt ugyan ennél a multinacionális cégnél több évig karbantartó állásban dolgoztam, az épület, a gépek, teszterek, karbantartását és telepítését végeztem, kollégákkal csapatban. Kb. 10 évet hoztam le elektronikai környezetben, most jelenleg más iparban dolgozom, vezetek, és ha addig nem jön össze, hogy összejöjjön valami, akkor jövő év elején szeretnék levizsgázni buszból, és kamionból mert ahogy hallottam, hogy folyamatosan keresik Kanadában a kamion sofőröket. De ha valaki esetleg vállalkozásban tudna segíteni arra is van egy ötletem lángos és kürtöskalács sütöde, mivel a párom cukrász iskolába járt és saját felhasználásra, meg különböző rendezvényekre már sütött az eredeti erdélyi kürtöskalácsot azt tőlem tanulta, meg már van benne gyakorlatunk, ha esetleg valaki lát ötletet bennem bennünk akkor kérem, hogy segítsen, nem anyagi segítséget kérek, csak ha esetleg a vállalkozásban lát valaki fantáziát, de nem csak ezekhez értünk.
Esetleg ha valakinek felkeltettük az érdeklődését, kérem írjon a: lehelerno@gmail.com email címre.
Irkafirka, 2014-10-21 18:13:10
András
A házasságon kívül, még élettársként is szponzorálhat, bár macerásabb.
Itt a link mik kellenek a beadáshoz.
A 10. pontot ajánlanám figyelmedbe!!!
http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/3901e.pdf

 
Kismanó, 2014-10-17 09:50:11
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!Párommal kiszeretnénk menni Canadába élni,dolgozni...Ez eg ynagy álmunk.
De nem tudjuk hol keressünk munkát?Egyikünk franciául tud a párom meg angolul.
Hogyan kezdjük el?Merre induljunk?
Canada, 2014-10-15 00:41:23
Andras, meg annyit fuznek hozza az elozo levelemhez, hogy a legegyszerubb ha a baratnod bemegy egy Service Canada irodaba, ahol ingyen megadnak neki minden tajekoztatast a lehetosegekrol. Ez a leghitelesebb es legmegbizhatobb forras!
Canada, 2014-10-15 00:39:39
Kedves Andras,
 
Nem, az hogy a holgy kanadai allampolgar, az Rad nezve semmit sem jelent. Kijohetsz turistakent, de akkor csak maximum 6 honapig maradhatsz es hivatalosan nem kereshetsz munkat. Ez egyebkent talan jo otlet is lenne, hogy megnezd egyaltalan mennyire tetszik Neked ez az orszag. 
A letelepedesi kerelemhez ugyanazokat a felteteleket kell teljesitened mint masnak. A helyzet akkor lenne mas, ha mar hazasok lennetek, mert akkor a holgy mint a hazastarsat, szponzoralhatna Teged, de feltetelezem ez meg nem aktualis. (Egyebkent csak fyi a hazassag reven nem valnal automatikusan kanadai allampolgarra).
A legjobb lenne ha talalnal itt munkat, ami azonban nem egyszeru (de nem is lehetetlen), es ideiglenes munkavallalasi engedellyel a kezedben kijohetnel es egyutt elhetnetek. Kivancsian varom masok hozzaszolasat is a temaban, Neked pedig sok sikert kivanok.
 
Canada 
András , 2014-10-12 15:10:54
Sziasztok! 

Segítségre lenne szükségem és egyben tanácsadásra. Úgy hozta a sors hogy a barátnőm egy Kanadai állampolgár lány aki nagyon szeretné ha hamar utánna mennék kanadába. 

Érdeklődnék hogy milyen opciók vannak? Mennyek turista ként? 
Kérjek meghívót? Ha netán szeretnék letelepedni és kint dolgozni mit tudok tenni? mi a legjobb módja ennek elinditásakor? Segíte valamit ha a lány kanadai állampolgár? 

Kicsit tanácstalanok vagyunk és ő is nézi a kinti dolgokat de addig is jól jönne egykis tanács, javaslat ha tud valaki segíteni! 

Elöre is köszönöm! 
András  
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada