Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések





Fórum » Kanadai munka

» Új hozzászólás írása

Balazs, 2010-07-25 14:56:52
Udv Mindenkinek! 38 eves vagyok, anyam kint el Kanadaban. Milyen modon tudnek egy idore kimenni/1-2 ev v. tovabb/?
Minden valaszt koszonok. Es egyedulallo vagyok.
jambimbim, 2010-07-25 13:52:57
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Családommal szeretnénk Kanadába költözni és ott hivatalosan élni - dolgozni, új életet kezdeni. Feleségemmel mindketten 31 évesek vagyunk és van két gyermekünk: egy 15 hónapos és egy hét éves csöppség :)
Én két év múlva végzek az iskolámmal és E - kategóriás ápoló leszek. Úgy tudom ez a világon mindenhol hiány szakma és erre szeretnénk alapozni az új életet. Az angol tudámos jó, de természetesen a két év alatt ezt is fejleszteni fogom.
Tanácsokat szeretnék kérni, információkat, hogy merre és hogyan indulak el. Hol lehet a leg pontosabb információkat megtalálni a követelményekről és a hivatalos procedúráról? Kint is hiány van ápolókból és közvetítőn keresztül keressek munkát vagy egyénileg? Mire lehet kint számítani megélhetés terén?
Bármi infót és hozzászólást örömmel fogadunk! Elérhetőségünk: jambimbim@gmail.com
csuzlee, 2010-07-13 14:12:10
Sziasztok,

28 éves szoftver fejlesztő vagyok. 6 éve dolgozom a szakmámban, szeretem is csinálni, és az eddigi munkáltatóim meg is voltak velem elégedve nagyon. Több nagy cégnél vettem már részt különböző fejlesztéseken, köztük nemzetközi projectekben is rész vettem, valamint az általam fejlesztetett szoftverek egyikét a mai napig több országban használják a televíziós médiában.

Azonban a jelenlegi cégem úgy néz ki szeptemberben végleg lehúzza a rolót, és úgy gondoltam, esetleg kipróbálnám magam külföldön is. Első sorban Kanadára gondoltam, mivel ott még rokonok is élnek.

Szeretnék érdeklődni, hogy esetleg tudtok-e olyanban segíteni, hogy hogyan érdemes elindulni, esetleg munkát keresni, mint szoftver fejlesztő, vagy bármilyen alkalmi munkát, amit tudok addig végezni, amíg a szakmámba keresek állást.

Üdvözlettel : Végh Kristóf
fiatalok, 2010-07-10 14:07:57
Kedves kanadai magyarok!

Én egy 21 éves frissen végzett férfi vagyok, tulajdonképpen hatalmas problémát okoz, az, hogy átlássam a helyzetet, tekintve, hogy ERDÉLYBEN élek, a jovoben Kanadaban szeretnek dolgozni, a baratnommel egyutt, es a letelepedesi megszerzese sem all tavol tolunk.
Tisztelettel megkerek mindenki, aki segitseget tud nyujtani tegye meg, minden tipusu munka erdekel, nyitottak vagyunk barmire.
Remek lenne ha a magyar osszetartas ezen nehez helyzetbol kisegitene, mert a mostani korulmenyek Erdelyben nem kedvezoek senki szamara.

Tisztelettel Robert!
Atila, 2010-07-08 09:12:10
Üdv, minden idelátogatónak!
Asztalos ként-munkát keresek külföldön. Első sorban-Kanadában szeretnék letelepedni, és dolgozni. Hálás lennék, ha tudna valaki ebben segíteni. Az E-mail címem; attila.eu@gmail.com
, 2010-07-02 16:33:26
Sziasztok!

Én minőségbiztosítási mérnök lennék,mezőgazdasági főiskolát végeztem.Jelenleg is ebben dolgozom.mennyi esély lehet rá, hogy kint munkát kapjak?Kérlek , ha tudok valamit ,írjatok a mandulanett@tvn.hu-ra.Előre is köszi
Kali, 2010-06-13 11:38:54
kiszeretnek telepedni kanadába, jogi végzettségem van és mint rendőr dolgozom. Milyen esélyeim vannak hogy a szakmámba eltudjak helyezkedni.
Kali, 2010-06-13 11:38:29
kiszeretnek telepedni kanadába, jogi végzettségem van és mint rendőr dolgozom. Milyen esélyeim vannak hogy a szakmámba eltudjak helyezkedni.
Nori, 2010-06-11 22:35:54
Sziasztok!

Kanadaban a GTA-ben lakom, permanent resident vagyok, es munkat keresek. Az angol jol megy, otthon angol szakos tanitokent vegeztem. Itt elvegeztem egy online dental assistant kurzust, van smart serve kartyam, G jogsim. Honapok ota probalkozom a munkakeresessel, de semmi. Ha valaki tudna segiteni azt nagyon megkoszonnem! udv mindenkinek, Nori
Nori, 2010-06-11 22:35:37
Sziasztok!

Kanadaban a GTA-ben lakom, permanent resident vagyok, es munkat keresek. Az angol jol megy, otthon angol szakos tanitokent vegeztem. Itt elvegeztem egy online dental assistant kurzust, van smart serve kartyam, G jogsim. Honapok ota probalkozom a munkakeresessel, de semmi. Ha valaki tudna segiteni azt nagyon megkoszonnem! udv mindenkinek, Nori
bubu, 2010-06-10 12:17:47
Sziasztok minden jószándéku embernek.Magyarországról most árvíz súlytotta helyről szeretnék a családommal három gyermekemmel kanadába dolgozni akár letelepedni.Mezőgazdasági,építőipari,és sofőri tapasztalatom van úgy teher,és búsz.De bármi más is érdekel ez nekünk újra kezdés lenne mert a víz el vitt mindennünket.aki tud ebbe segíteni meg köszönjűk.
rolee, 2010-05-29 16:00:32
Sziasztok!Mint már sokan előttem,én is segítséget szeretnék kérni,hogy Kanadában dolgozhassak.Géplakatos végzettségem van,de 8 éve szobafestőként dolgozom.Igazából bármilyen munka érdekel.Ha valaki tud segíteni,előre is köszönöm.
E-mail:b.rolee@citromail.hu
gyugyu24, 2010-05-27 17:54:58
Kedves Linda!

Ugy tunik,hogy felreertettuk egymast.En egyik mondatommal sem kerdojeleztem meg azt,hogy keptelenseg work permit-hez jutni es kimenni dolgozni Kanadaba.Tisztaban vagyok vele,hogy evente 150.000 embernek sikerul kijutnia.Csupan azt tartottam lehetlennek,hogy innen,Angliabol megpalyazzak egy munkat Kanadaban.Ha jol olvastam,On is egyet ertett ezzel a hozzaszolasaban.Nekem az tunik a legesszerubb megoldasnak,ha kimegyek 2-3 hetre munkat keresni es ha talalok allast,akkor a leendo munkaltatomtol kapott ajanlolevellel visszarepulok,azutan pedig Becsben kerelmezem a work permit-et.On mit szol ehhez a felveteshez?Jelenleg 8000 kanadai dollarral rendelkezem,tisztaban vagyok vele,mi mennyibe kerul odakinn(lakas,elelmiszer,auto,stb.),mivel nem voltam rest,es utana neztem mindennek,hosszasan elbeszelgettem a volt baratnommel,aki kanadai allampolgar es jelenleg Torontoban el.Tehat azt ,mondhatom,hogy tajekozott vagyok ebben a tekintetben.Azert kertem az on segitseget,mert az elozo hozzaszolok kerdeseire hasznalhato es ertheto,targyilagos valaszokat adott.A munkiavallalasi proceduraval viszont nem vagyok tisztaban,hogy oszinte legyek,kisse osszezavarodtam es remeltem,hogy tisztabban latok az on valasza utan.Remelem,ez a hozzaszolasom elegendo valasz az "uzleti ajanlatara".Tisztelettel varom valaszat:

Gyorgy
Linda, 2010-05-27 01:14:07
Kedves "gyugyu24"

Az alabbi, korabban kuldott soraimra nem latom a valaszat:
---------------------------------------------------------------------------
Itt egy "uzleti ajanlat" az On szamara: ha oszinten megmondja, itt az internet nagy nyilvanossaga elott, hogy evente vagy 100,000 embernek miert "mukodik" ez a rendszer es On miert tartja "keptelensegnek", AKKOR, es CSAK AKKOR !!! en leirom Onnek azt az egyszeru 3-4 lepest, amit-, es ahogyan tennie kellene, hogy Onnek is "mukodjon" ez a rendszer.

Nos mi a valasza?
-----------------------------------------------------------------------------

Szivelyes udvozlettel: Linda
gyugyu24, 2010-05-27 00:16:15
Kedves Linda!

Nagyon szepen koszonom az oszinte valaszokat!Valami ilyen reakciora szamitottam.Semmi kontorfalazas,csak a nyers tenyek...tetszik!Nos.Tisztelettel kernem ont,hogy irja le nekem azt a 3-4 egyszeru lepest,amiket a hozzaszolasban emlitett!Varom megtisztelo valaszat!

Gyorgy
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada