Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések





Fórum » Bevándorlás Kanadába

» Új hozzászólás írása

« Első oldal
1
...
of
27
tuther chaar, 2024-01-24 04:41:36
_p style="box-sizing: inherit; margin: 0px; padding: 0px; color: #505050; font-family: "museo sans", "helvetica neue", Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 14px"_Registered and unregistered passport, id cards ,drivers license WhatsApp:
 _span style="background-color: #f4f4f4; color: #000000; font-family: Arial"_+16265140391_/span_

_p style="box-sizing: inherit; margin: 0px; padding: 0px; color: #505050; font-family: "museo sans", "helvetica neue", Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 14px"_Website::::::_span style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: small; color: #222222"__a href="https://documentscenterofficials.com" target="_blank"_https://documentscenterofficials.com_/a__/span_

_p style="box-sizing: inherit; margin: 0px; padding: 0px; color: #505050; font-family: "museo sans", "helvetica neue", Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 14px"_
Buy IELTS, IDP TOEFL, GMAT, ESOL, DEGREE, DIPLOMAT Buy Registered Passports,Drivers license,IELTS & TOEFL, ESOL Certificates Without Attending The ExamBUY PASSPORTS,DRIVERS LICENSES,ID CARDS,BIRTH CERTIFICATES,VISAS,SSN,MARRIA=
GE CERTIFICATES,DIVORCE PAPERS,US GREEN CARD BUY PASSPORTS,DRIVERS LICENSES,ID CARDS,BIRTH CERTIFICATES,VISAS,SSN,MARRIA=
GE CERTIFICATES,DIVORCE PAPERS,US GREEN CARDBuy IELTS, IDP TOEFL, GMAT, ESOL, DEGREE, DIPLOMAS
We deal and specialize in helping you to get registered TOEFL, IELTS, IDP, = ESOL, GMAT CELTA/DELTA, DEGREE, DIPLOMAS & other English Language Certifica= tes. We produce TOEFL & IELTS, ESOL, and CELTA/DELTA, DEGREE, DIPLOMAS Engl= ish Language for you with ease.
Contact Email .......colton.kayden_a style="box-sizing: inherit; background-color: transparent; color: #2f84bf; text-decoration-line: none; word-break: break-word" href="mailto:franklinesmith63@gmail.com" target="_blank"_@_/a__a style="box-sizing: inherit; background-color: transparent; color: #2f84bf; text-decoration-line: none; word-break: break-word" rel="nofollow" href="http://yahoo.com/" target="_blank"_yahoo.com_/a_

_p style="box-sizing: inherit; margin: 0px; padding: 0px; color: #505050; font-family: "museo sans", "helvetica neue", Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 14px"_Website:::::::::_span style="color: #222222; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: small"__a href="https://documentscenterofficials.com" target="_blank"_https://documentscenterofficials.com_/a__/span_
Whatsapp ...... _span style="color: #000000; font-family: Arial; background-color: #f4f4f4"_+16265140391_/span_

Dr.PdK, 2020-03-09 21:39:15

Valtozasok vannak a bevandorlas szabalyain.

A foldal ITT: canada.ca

Reszletek: https://www.canada.ca/en/services/immigration-citizenship.html

Udv!

 

emese, 2018-01-12 12:34:34
sziasztok szeretnék kérdezni. a férjem 15 évvel ezelőtt kanadába viték a szülei mint menekült .5 évvel később haza jőtek hosszutávú betegség miatt . szeretném megkérdezni most van 2 gyermekünk .vissza szeretnénk menni van még rá lehetőség hogy férjemet vissza engedik 13 év elmultával ?
Alex, 2017-10-16 23:33:45

Sziasztok!

 Jelenleg 23 éves egyetemista vagyok, és tanulmányaim utána(vagy ha netán nem sikerülne) szeretnék kiköltözni Kanadába.

Nos angolom nem rossz, Angliában is dolgoztam egy kicsit(valamilyen mértékben értékelnék már volt külföldi munkavállalást?) . Pár dologgal már tisztában vagyok, olvasgattam a http://www.cic.gc.ca oldalt. Gondolom később "Immigrate as a skilled worker through Express Entry"-ként kéne jelentkeznem.

Egyáltalán mennyi esély van hogy elfogadják a kérelmet?Persze több tényezője is van, mint végzettség, munkatapasztalat. Tegyük fel,hogy nem sikerül egyetem illetve több külföldi munkát tudnék csak felmutatni.

Ezeknek áruk is van , körülbelül 1500 CAD, nos lehet idióta kérdés lesz, de ha elutasítanának, akkor gondolom nincsen refund?

Üdvözlettel,

Alex 

Erika, 2017-10-09 02:43:52
Sziasztok erdeklodni szeretnek .2o16 09 11 en indultunk kanadaba a lanyomal fiamales a kisunokamal de sajnos vissza forditotak minket frankfurbol  .en mar most kint elek kanadaba de sajnos a lanyom meg magyarorszagon van nem tud ki joni latogatoba mert le van tilva az ettaja ha tud valaki valszt nekem are hogy hova lehet fordulni hogy mert tiltotal le az ettajat es hogyan lehet azt felodatni nagyon szepen megkoszonem 
B21, 2017-09-27 13:03:06
_p style="color: #666666; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px"_Tisztelt fórumozók! 

_p style="color: #666666; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px"_ Már jó ideje böngészem a cic.gc.ca weboldalt, tisztában vagyok azzal, hogy milyen lehetőségekkel juthat be Kanadába, végleges tartózkodási szándékkal valaki.

_p style="color: #666666; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px"_ 

_p style="color: #666666; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px"_ 

_p style="color: #666666; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px"_A párom kint él lassan 5 éve és mi nem sokkal azelőtt, hogy ki ment volna  a családjával édesapjához, kerültünk össze, tehát 5 éve már, hogy fent tartjuk  a kapcsolatunkat. Jártam már ott 2-szer is 3 hétig ő is volt itthon 2-szer 2-2 hónapig, viszont másfél éve nem tudtunk találkozni, jövő nyáron tudunk újra, viszont napi szinten beszélünk nem csak írásban, skype, facetime stb, folyamatos kapcsolatban vagyunk. Tervezzük, hogy odaköltözhessek és végre együtt lehessünk, mindketten leginkább a szponzorálást szeretnénk, azt olvastam, hogy barát- barátnő is igényelheti ezt a fajta módot persze nehezebb, mint egy házastári vagy közös háztartásban már együtt élt párok kapcsolata, mert nekünk erre sajnos nem volt lehetőségünk. Én még utolsó éves gimnazista voltam amikor már együtt voltunk és ő akkor költözött Kanadába.

_p style="color: #666666; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px"_ 

_p style="color: #666666; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px"_ Következő évben elkezdtem az egyetemi tanulmányaimat, 2018 január végén fejezem be és szereténk elkezdi intézni ezt az ügyet, én 22 ő 25 éves. Gonndoltunk arra is, hogy nyáron megyek hozzá 6 hónapra ez jó lenne arra is , hogy hátha valami munka lenne aki vállalná a papírokat, de ez nem a legjobb számunkra, mert lehet nem maradhatnék ott végül.

_p style="color: #666666; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px"_Mi a véleményük a szponzorálásról ebben az esetben? Olvastam, hogy bizonyítani kell minden esetben a kapcsolat erdetiségét, levelekkel, üzenetekkel, emailekkel, fotókkal, ilyenek vannak de ebben az esetben lenne esélyünk Önök szerint pozitív végkimenetelre?

_p style="color: #666666; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px"_Előre is köszönöm válaszukat!

_p style="color: #666666; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px"_ Üdv: B.

Linda, 2017-09-08 13:52:35

Kedves Andrea,

- "Rövidesen szeretne visszatérni szüloföldjére"
Tudni kell, hogy van egy alapszabaly. Ha egy kanadai 2 evnel tobbet tolt tavol Kanadatol, akkor engedely nelkul nem terhet vissza Kanadaba. Ezt az eljarast "repatriation"-nak (magyarosan: ujrahonositasnak hivjak). Reszleteket errol ITT lehet talalni, az oldal jobb-felso sarkaban levo kereso-mezobe tessek beirni a kulcsszot... "repatriation".

www.cic.gc.ca/

Ha ez csak, mondjuk harom honap volt, akkor ilyen kikotes nincs...

- "...és nagyon szeretné ha vele mennék."
Nos, eloszor is Kanada MAAAAAAAAAAAAAAAS, Kanada NAGYON MAAAAAAAAAAS. MINDEN MAAAAAAAAAAAAS!
Valahol mar leirtam, Kanadanak 2(két) hadserege van. Az egyik egyenruhas, a masikat egyszeruen ugy hivjak: BUROKRACIA! EZERT nem lehet pl. figyelmen kivul hagyni kisebb-nagyobb lepeseket...tovabba Kanada nem tagja az EU-nak, ezert nem lehet magyar allampolgarnak "csak ugy" Kanadaba jonni. Ismet felhivom a figyelmet a kormany-oldalra:

www.cic.gc.ca/

- "Elgondolkodtam a dolgon, de oszintén szólva nem igazán tudom, hogy milyen lehetoségeim lennének ott."
Szemelyes ismeret es tapasztalat nelkul nem is lehet dontesi helyzetbe jutni. Kanadat ismerni, es MINDEN informaciot begyujteni(lasd kormany-oldal) NEM AZ ON DOLGA!!! Ha valaki azt mondja pl. "gyere velem Kanadaba es eljunk egyutt", az FELELOSSEGGEL IS JAR...nem de bar?

- "Van-e arra lehetoség, hogy a szakmámban helyezkedjek el különbözeti - vagy egyéb - vizsga letételével, vagy a két jogrendszer magas fokú különbözosége végett ez teljességgel kizárt?"
Nem tudom, "jogaszul" nem tudok...

Mit tennek en?
A bizonyitvanyom(diplomam) masolataval/forditasaval megkeresnem a helyi, kanadai Ugyvedi Kamarat (meg utazas elott) es a velemenyuket kernem. A Kanada Post jol mukodik...  :-)

- "Az egyéni véleménye is érdekel: Ön mit tenne a helyemben?"
Erre valaszolni(meg ismeretlenul is) mondjuk igy...  "huzos"...

1)
Meggyozodnek arrol, hogy leendo parom, MINDEN ELOKESZITETT, es MINDENT MEGTETT a tervezett, kozos eletunkert... ebbe beleertem a mar emlitett kormany-oldal eloirasait IS!

2)
Ha ebben nem biztos, DE adni kivan meg egy eselyt a kozos eletre, Kanadaba mennek, mint turista, es helyben gyozodnek meg minden lehetosegrol...hat...elismerem, ez nem valami meggyozo mondat... es meg valamit... elore szolok, hogy itt, Kanadaban egy masik ferfit fog megismerni, NEM azt, akit eddig ismert...!
Ha-, es amennyiben turistakent erkezik Kanadaba, ezeket az irodakat KELL felkeresni a bevandorlas okan!

Kerem ne feledje, minden varosban van Service Canada-iroda, megtalalni ITT lehet:

http://www.servicecanada.gc.ca/tbsc-fsco/sc-hme.jsp

Tovabba, szinten minden varosban van Immigration Office

http://www.cic.gc.ca/english/information/offices/help.asp

3)
Ha a parja mindere csak legyint es allitja, hogy "MAAAAAJD Kanadaban MINDENT elintezunk"... nem mondom, hogy ez lehetetlen, de nem is tartozik a konnyu ugyek koze... ES erre akar a kapcsolat is "ramehet"...(a reszleteket most atugrom)

...es vegul egy sajat tapasztalat:
Egy szuletett kanadai azt a szeretetet, amit egy magyar lanytol kaphat, olyat meg konyvben sem olvasott, filmen sem latott, igy nem csoda, ha van biztatas...amit nem mindig kovet VALODI, TEVOLEGES SEGITSEG... szoval... azt mondom...ovatosan...!!!

...most jon a lenyeg!!!
Senki masnak nem olyan fontos a sajat dolgunk/eletunk mint sajat magunknak!!!
...es egy kis germanizmus...
Amit magunk megteszunk/megtettunk magunkert az "meg van csinalva"...hat igy...

FIGYELMEZTETES: Ne keressen, ne fogadjon el semmifele tanacsot, ami nem a mar emlitett kormanyoldalrol jon!

KIZAROLAG ITT TALALHATO A HELYES VALASZ: --->>> www.cic.gc.ca/   <<<---

Sok sikert: Linda

MiddleclassinVancouver, 2017-09-08 10:46:21
_div_
_/div__div_Hello Andrea,_/div__div_ _/div__div_Mielőtt meg mindent magad mogott hagynal hogy Az almodat_/div__div_valositd meg és Vancouverbe költözz, kérlek nézd meg_/div__div_a vancouveri ingatlan árakat..._/div__div_ez a világ egyik legdrágább városa lett az elozo pár évben. Egy atlag_/div__div_kis lakas, kb. 6-700 négyzetLab méretű,  a legjobb esetben és nem kívánt környéken, kb. $CAD 300,000... _/div__div_ És kérlek ne hidd hogy a Vancouver közelében levő lakás vagy ház árak ennel_/div__div_jobbak. Tényleg figyelmedbe ajánlom az ingatlan híreket..._/div__div_tapasztalatbol beszélek,  több mint 20 éve itt elek,_/div__div_ dolgozom, csaladom van, stb... az amerikai vagy kanadai almot nehéz megvalósítani, hacsak nincsenek szó szerint milliárdjaid ( Ft-ban)_/div__div_ _/div__div_ _/div__div_ _/div__div_ _/div__div_ _/div__div_ _/div_
Middleclass in Vancouver, 2017-09-08 10:44:34
_div_
_/div__div_Hello Andrea,_/div__div_ _/div__div_Mielőtt meg mindent magad mogott hagynal hogy Az almodat_/div__div_valositd meg és Vancouverbe költözz, kérlek nézd meg_/div__div_a vancouveri ingatlan árakat..._/div__div_ez a világ egyik legdrágább városa lett az elozo pár évben. Egy atlag_/div__div_kis lakas, kb. 6-700 négyzetLab méretű,  a legjobb esetben és nem kívánt környéken, kb. $CAD 300,000... _/div__div_ És kérlek ne hidd hogy a Vancouver közelében levő lakás vagy ház árak ennel_/div__div_jobbak. Tényleg figyelmedbe ajánlom az ingatlan híreket..._/div__div_tapasztalatbol beszélek,  több mint 20 éve itt elek,_/div__div_ dolgozom, csaladom van, stb... az amerikai vagy kanadai almot nehéz megvalósítani, hacsak nincsenek szó szerint milliárdjaid ( Ft-ban)_/div__div_ _/div__div_ _/div__div_ _/div__div_ _/div__div_ _/div__div_ _/div_
Andrea, 2017-09-07 17:42:07

Kedves Linda!

  Néhány mondatban leírnám a helyzetemet és a tanácsát szeretném kérni. Kanadában született, kanadai állampolgár párom lett nemrégiben. Rövidesen szeretne visszatérni szülőföldjére Magyarországról és nagyon szeretné ha vele mennék. Elgondolkodtam a dolgon, de őszintén szólva nem igazán tudom, hogy milyen lehetőségeim lennének ott. Jogász végzettségem van egyébként és egyelőre középfokon beszélek angolul. Van-e arra lehetőség, hogy a szakmámban helyezkedjek el különbözeti - vagy egyéb - vizsga letételével, vagy a két jogrendszer magas fokú különbözősége végett ez teljességgel kizárt? Az egyéni véleménye is érdekel: Ön mit tenne a helyemben?

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm: Andrea  

RaZor, 2017-08-13 18:20:24

Hát elég nagyképű bekepzélt bitch...

azert mert ő ott van kint es mar tud ezt azt az országról mèg nem kéne elszállnia magától.szerintem ő se úgy született hogy a kis ujjában volt minden kanadáról 

Pityu, 2017-08-10 17:11:47
_div_
_/div__div_És a válaszát megtarthatja magának Libuska, nem érdekel._/div__div_ _/div_
Pityu, 2017-08-10 17:09:59
_div_
_/div__div_ _/div__div_Kedves(???) Linduska!_/div__div_ _/div__div_Először is, választ kértem, nem kioktatást! _/div__div_ _/div__div_Arról nem én tehetek, hogy a szöveg nem úgy jelenik meg, ahogyan én beírtam a szövegablakba._/div__div_Ahogyan én beírtam a szöveget, teljesen úgy nézett ki, mint az ön (igen, így kis "ö"- betüvel!) "javított változata". _/div__div_ _/div__div_Szar az oldal. Ennyi._/div__div_ _/div__div_Viszont, ahogy visszaolvasom a válaszait, kicsit lenéző az emberekkel. _/div__div_Ennyire ne legyen elszállva magától! _/div__div_Az lehet, hogy többet tud Kanadáról másoknál, de egy kicsit, nem is kicsit beképzetl!_/div__div_ _/div__div_Üdv Libuska! _/div__div_ _/div__div_ _/div__div_ _/div__div_ _/div_
Linda, 2017-08-05 17:55:11

Ujbol bemasoltam a valaszomat, most formazo utasitasok nelkul, hogy evvel is segitsem a konnyebb megertesT

 

(Javitott valtozat)
Kedves Linda!
Tudom, lesz egy-két írigykedo ember, de nem tehetek róla.
A párommal nem dolgozni szeretnénk Kanadába menni, hanem venni egy házat Vancouverben vagy környékén és ott élni. Tehát semmiben sem lennénk az állam terhére. Amit fizetni kell (egészségbiztosítás, stb.), azt természetesen fizetnénk, mi cserébe csak azt szerenénk, hogy ott élhessük le hátralévo életünket. Középkorúak vagyunk. Van erre bármilyen lehetoség, vagy csak és kizárólag munkavállalóként vagy turistaként lehet Kanadába menni?
Elore is köszönöm a válaszát!
Tisztelettel: István
---------------------------------------------------------------------------
Kedves Istvan,

Megprobalok "tetelesen" valaszolni a nehezen olvashato levelere. Esetleg ez a kulalak affele teszteles volt, hogy ki tudom-e bogozni, mit irt valojaban?

- "Tudom, lesz egy-két írigykedo ember, de nem tehetek róla."
-----------------------------------
Ez a mondat magyarul IS ertelmetlen, teljesen folosleges volt leirnia.

- "A párommal nem dolgozni szeretnénk Kanadába menni, hanem venni egy házat Vancouverben vagy környékén és ott élni. Tehát semmiben sem lennénk az állam terhére. Amit fizetni kell (egészségbiztosítás, stb.), azt természetesen fizetnénk, mi cserébe csak azt szerenénk, hogy ott élhessük le hátralévo életünket."
-----------------------------------
Nos, a "kutya ott van elasva", hogy Kanada NEM TAGJA AZ EU-nak!
EZERT a "koltozni", "letelepedni"-fogalmaknak nincs jelentese, nincs ertelme.
EZERT nem lehet egy EU-allampolgarnak "csak ugy" Kanadaba jonni!
IGEN, ez forditva is igy van.
Kanadai allampolgar SEM mehet "csak ugy" Magyarorszagra vizum nelkul elni.

- "Van erre bármilyen lehetoség, vagy csak és kizárólag munkavállalóként vagy turistaként lehet Kanadába menni?"
----------------------------------
No, de milyen lehetosegek is vannak magyar allampolgarnak Kanadaba jonni, Kanadaban elni?

MINDEN LEHETOSEG ITT olvashato:   

https://www.canada.ca/en.html
http://www.cic.gc.ca/english/index.asp

Amit ezen a kormanyzati oldalon megtalal/olvas, az MUKODIK, amit nem talal, az NEM MUKODIK!
ELORE SZOLOK, hogy ezt az oldalt nem eleg CSAK NEZEGETNI! Napok, inkabb hetek kellenek ezt "felfedezni", megerteni!

- "Elore is köszönöm a válaszát!"
----------------------------------
Nagyon szivesen!

Udvozlettel: Linda

Linda, 2017-08-05 17:52:49
(_strong_Javitott valtoza_/strong_t)
_em_Kedves Linda!
Tudom, lesz egy-két írigykedo ember, de nem tehetek róla.
A párommal nem dolgozni szeretnénk Kanadába menni, hanem venni egy házat Vancouverben vagy környékén és ott élni. Tehát semmiben sem lennénk az állam terhére. Amit fizetni kell (egészségbiztosítás, stb.), azt természetesen fizetnénk, mi cserébe csak azt szerenénk, hogy ott élhessük le hátralévo életünket. Középkorúak vagyunk. Van erre bármilyen lehetoség, vagy csak és kizárólag munkavállalóként vagy turistaként lehet Kanadába menni?
Elore is köszönöm a válaszát!
Tisztelettel: István_/em_
---------------------------------------------------------------------------
Kedves Istvan,

Megprobalok "tetelesen" valaszolni a nehezen olvashato levelere. Esetleg ez a kulalak affele _strong_teszteles_/strong_ volt, hogy ki tudom-e bogozni, mit irt valojaban?

- "Tudom, lesz egy-két írigykedo ember, de nem tehetek róla."
-----------------------------------
Ez a mondat magyarul IS ertelmetlen, teljesen folosleges volt leirnia.

- "A párommal nem dolgozni szeretnénk Kanadába menni, hanem venni egy házat Vancouverben vagy környékén és ott élni. Tehát semmiben sem lennénk az állam terhére. Amit fizetni kell (egészségbiztosítás, stb.), azt természetesen fizetnénk, mi cserébe csak azt szerenénk, hogy ott élhessük le hátralévo életünket."
-----------------------------------
Nos, a "kutya ott van elasva", hogy _strong_Kanada NEM TAGJA AZ EU_/strong_-nak!
_strong_EZERT_/strong_ a "_strong_koltozni_/strong_", "_strong_letelepedni_/strong_"-fogalmaknak nincs jelentese, nincs ertelme.
_strong_EZERT_/strong_ nem lehet egy EU-allampolgarnak "csak ugy" Kanadaba jonni!
_strong_IGEN_/strong_, ez forditva is igy van.
Kanadai allampolgar SEM mehet "csak ugy" Magyarorszagra vizum nelkul elni.

- "Van erre bármilyen lehetoség, vagy csak és kizárólag munkavállalóként vagy turistaként lehet Kanadába menni?"
----------------------------------
No, de milyen lehetosegek is vannak magyar allampolgarnak Kanadaba jonni, Kanadaban elni?

_strong_MINDEN LEHETOSEG ITT olvashato_/strong_:   

_strong_https://www.canada.ca/en.html
http://www.cic.gc.ca/english/index.asp_/strong_

Amit ezen a kormanyzati oldalon megtalal/olvas, az MUKODIK, amit nem talal, az NEM MUKODIK!
ELORE SZOLOK, hogy ezt az oldalt nem eleg CSAK NEZEGETNI! Napok, inkabb hetek kellenek ezt "felfedezni", megerteni!

- "Elore is köszönöm a válaszát!"
----------------------------------
Nagyon szivesen!

Udvozlettel:_em_ Linda_/em_
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada