Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések

Fórum » személy kereső

» Új hozzászólás írása

Lali, 2013-03-24 12:27:12

Üdvözlök minden kedves látogatót!

Keresem Janyu Mártát, aki utólagos értesülésem szerint Kanadában él.

63 éves, Szabolcs megyében Mezőladányban született, 1 fia van.

20 éve nem találkoztam vele, Keresztfia vagyok Batyi Lajos, és nagyon

szeretném felvenni vele a kapcsolatot.

Kérek mindenkit segítsenek megtalálni. mamid64@gmail.com

Köszönöm!!! 

Lali, 2013-03-24 12:23:15

Kérek mindenkit segítsenek megtalálni. mamid64@gmail.com

Köszönöm!!! 

Lali, 2013-03-24 12:14:55

Kérek mindenkit segítsenek megtalálni. 
roni, 2013-03-18 09:33:02
Sziasztok. Keresem Matok Évát, aki Torontóban a Jane str. 2335 sz.-ban lakott, vagy lakik. Ennek már több mint 20 éve. Azóta nem tudok róla semmit. A tel. száma is megváltozott, lehet,hogy már nem is ott lakik. Ha Torontóban él, biztosan megtalálja valaki, és akkor kérem írjon nekem. Köszönöm.   roni7071@freemail.hu
, 2013-03-17 12:21:01
Tisztelt levelezők!

Édesanyánkat keressük, aki 1956-ban hagyta el Magyarországot, 1970-ben volt itthon, azóta nem tudunk róla semmit. Négyen voltunk testvérek -ma már csak hárman- minden nyugdíjasok.Emlékünk egy levél, ami 1970-ben íródott az alábbi címről:
Mrs. Eva Nagy 6000 Yonge St, Apt 206 Willowdale,443,Ont, Canada.
Azóta többször próbálkoztunk Levélben de nem sikerült kapcsolatot teremteni, de az is lehet , hogy Õk nem akarják. Ha így van, természetesen tudomásul vesszük.Egy pár személyes adat azért, hátha valaki ismeri a címzettet, vagy valakit a családból, kérem jelezzen vissza.

Amikor elment Mácsai vagy (Mácsay) Emil Zoltánnénak hívták, leánykori neve Bellér Éva
született 1933(?) október 17 (?) Tapolca(?), Édesapja Bellér Péter, Édesanyja Gyulai Julianna. 1970-ben, amikor itthon volt, vele volt egy kb.5-10 éves kislány, akit Alexandrának hívtak, az édesapját Nagy Sándornak, aki szintén magyar volt.

Kérem , ha valaki információt tud róluk, válaszoljon!!

Köszönettel: Mácsai Zoltán
Agata, 2013-02-25 14:06:14
Keresem nagybátyámat Tóth Józsefet Született: Magyarország: Salgótarjánban:Anyja neve Sirkó Piros:) és családját.'1956 -ban Hagyta el Magyarországot Ausztrián keresztül. Franciaországban telepedett le.Itt Házasságot kötött egy özvegy asszonnyal,akinek két kislánya volt,Silvye és Marie.Rouenben éltek 1967-ben áttelepültek Kanadába Ontario tartományba.Kérem,ha valaki tud róla értesítsen a következő e-mailcímen,vagy telefon számon:ragnes.rvsz@gmail.com  0620/5238242  Révész Lászlóné
Zotya, 2012-12-28 12:44:52
janó, 2012-11-19 11:26:56
Keresem a nagybátyám családját aki 1956- ban ment ki Kanadába de sajnos a város nevet nem tudom.Kellenberger Gyula Nyírmártonfalván lakott.Lehet kevés ez az információ de többet nem tudok sajnos.Csak szeretném tudni, hogy van-e családja.
outpfoEmcrM, 2012-10-20 14:20:22
Your stuff was very helpful. I wanetd to purchase a small laptop, unfortunately the one they had for the brand was on display only. The agent who was assisted me coordinated the sale with another Staples; I just dropped by and my item was ready waiting for me within minutes. Applause,Gerard
MIMA-MAMI, 2012-07-22 21:11:09
Sziasztok mindenkinek! Lenne 1 nagy kérésem.Apai ágon a nagyapám kb a 26-30 között ment ki Kanadába(Torontóba)Nos  apám 1924-ben született.Neve a nagyapámnak is,mint apámnak.K.Piros József aki született.1901-ben.anyja Kulcsár Júlia.lakott Debrecen.NyÍrmártonfalván.Annak idején munkát ment keresni,és ott is maradt,mint oly sokan.Apám aki 2 éves volt amikor kiment,segítette nagyanyámat.csomagokat küldött,és mindig hívta nagyanyám,hogy apámmal menjenek utána.Sajna nem ment,viszont nagyapánk ott megismerkedett 1 nővel.Tudomásunk szerint ott 3 fia született. Nagyapánk az 5o-s évek végén halt meg.Ezt biztosra tudom,mert mi apámnak 3-n voltunk akkor gyermekei.Amikor a nagyapa meghalt minket is értesítettek,mert küldött pénzt.Apámnak úgy szintén.Mivel apu volt az első szülött fia,én meg apámnak az első szülött lánya.tehát 1957-vagy 58-ban halt meg nagyapa K.Piros József.Nagyon szeretnénk megtalálni,mert apámnak a 2-k házasságból is született 3 gyereke.ők már csak képről ismerték a nagyapát.Mi sem láttuk őz,csak szintén fényképen.mivel apánk is 2 éves volt,amikor kiment.Aki tud valamit kérem szépen segítsen! Előre is mindent köszönünk a tesómék nevében.ui:Igaz már mi is lassan 6o fele járunk. Én jómagam már vagyok is,és a 2 édes húgom is lassan.Bocsi,hogy ilyen körülményesen írtam le a dolgokat,de így talán kicsit könnyebb lesz.Még 1x mindent köszönök a testvéreim nevében is.
      Tisztelettel Szabó Károlyné/Éva
Iluska, 2012-07-04 02:33:36
Üdv!!
Németh ilona keresném unokatestvérem Takács Ferenc an :Dósa Julianna Kanadában él  ha valaki tud rol valamit jelezzen a következö telefonszámon:647-347-3251 elöre is köszönöm. Németh Ilona
Dr. PdK, 2012-05-15 14:15:40
Edit,
411.ca
Szemelyes e-mail cim TILOS a forumokon!
Edit, 2012-05-15 09:38:06
A nagymamám testvérének a lányát keresem.
Amit tudok: a nagymamám testvérének a neve Valkai Erzsébet,
                  születési ideje 1900 és 1907 közötti
A kislányával ment Canadába :Neve:       Máhr Erzsébet vagy Máhr Edit
                                            Apja neve:Máhr Ferenc 
                                            születési ideje:1920-as évek
Ha valaki tud róluk kérem jelezze.
Kovács Edit  -születési nevem-Máhr Edit
editkov@hotmail.com

Zoli1978, 2012-02-13 18:39:45
Gyula, 2012-02-04 16:14:40
Keresem a rokonomat aki utoljára még a hetvenes években írt nekem, illetve a nagyapámnak.  Tősár László, Jásszantandrás Határ út 27. szám.
Segítsétek a rokonom neve

Dayka Ferenc
utolsó ismert címe:

9416 Palllisen Dr. SW.
Calgary 14. Alta

Kanada

Kérem ha tudtok segíteni, írjatok a

Tősér Gyula
Jászapáti
Liszt ferncz 13. - as címre,vagy a
mariaszive@gmail.com - Email címre.
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada