Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések

Fórum » Kanadai magyarok

» Új hozzászólás írása

Zigota, 2013-12-27 12:26:36
Maybe jobb a helyzet valamivel, mármint hangvitel szempontjából. If lehet inkább fókuszáljunk a correct infókra, mint a marakodásra, ne járassuk le mindig magunkat. Javasolom lépjünk egy feljebb lévő szintre, és próbáljunk meg segítőleg hozzáállni ezekhez az emberekhez, please. Nem kötelező az empátia, intelligencia és tulajdonság kérdése, de az biztos INGYEN VAN, és mi még ezt sem adjuk egymásnak mert magyarok vagyunk. Na ezt kellene átlépni és a jobb irányba indulni. Nem kötelező, de ha nem akar segíteni ne fikázzon senki senkit javasolnám. 
I think more türelem azok iránt akik most találták meg az oldalt és tetszik nekik az amit itt rólunk a gondolatainkról és a szándékunkról olvas, és ennek alapján felteszi a már unalmas kérdéseit, de neki ez nagyon FONTOS! Ezt tartsuk tiszteletbe még ha too boring. Kezdhetnénk azzal, hogy a kitelepedés alapfeltétele a nyelv tudás, a szakma ( igen, de honnan tud somebody hiteles információkat gyűjteni) és az a bizonyos teszt, amit minimum 67%-osra kell kitölteni. For example: what is this  tulajdon képen? Mit tartalmaz kb? Valami ilyesmire gondolok! That's all! Can you help me, please? Thanks. 
Bye. 
Zigota

butuska, 2013-12-27 10:39:47
dfrttytreasd5677eded, 2013-12-26 23:44:51

És ugyan áruld már el nekünk, hogy kit jelent fel? Nick neveket?? És ugyan áruld már el nekünk, hogy ki a feljelentő??? Kamukirálynő??

Fasza lesz az a tárgyalás!!!
Egyébként mivel nem hangzott el konkrét név, cím, így nincs mit, ill. kit feljelenteni. 
A hülyéket általában meg lehet téveszteni, de kevés az aki el is hiszi ezt. 
Nevetséges vagy :-D Kis butuska :-D 

Egy viszont tény!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak az telepedhet le HIVATALOSAN Kanadában, aki rendelkezik megfelelő ISKOLAI végzettséggel, megfelelő NYELV tudással, és megfelelő MUNKA tapasztalattal.  
TUDOD: Minimum 67 pont a letelepedési ponthatár. Ha nem tudod teljesíteni, irány haza.

Ezen a törvényen még a legjobb bevándorlási ügynök, vagy munkaközvetítő fejvadász sem tud kibúvót, vagy kiskaput találni.

További szép napot :-))))))))) 
dfrttytreasd5677eded, 2013-12-26 23:44:51
a kamukiralyno fontolgatja, hogy feljelent mindenkit aki hazudozassal vadolja. Mivel ez Kanadaban sulyos buncselekmenynek szamit, igy criminal.

Nos: wrange egy cegnel recruiter. nem immigration consultant, sot sok mindennel nincs tisztaban, ellenben siman beadagolja, hogy eselye sincs senkinek kijonni, csakha angolszasz orszagbol akar jonni, es egyetemi vegzettsege van, emrt anelkul szamara nem letezo az emberi faj.
Fatyol cege minden engedellyel rendelkezik, es hivatalos immigration consultant dolgozik neki. Ennyit a kamurol.  
what if, 2013-12-25 21:14:37
Mi lenne ha...
Vita balhe szemelyeskedes nelkul 2014-ben Aki kint el leirna hogyna jutott
ki?Pl: Fejvadasz ceg, stb? 
Mr ace, 2013-12-25 19:41:25
EZ igaz valahogyan probaltam finoman megirni!
De semmi ertelme!Itt akin valoba segit az talan ha jol emlekszem; wrange6
Fatyol meg a kamukiralyno! Jo lenne ha emberek pl; Okoskodas helyett, vagy egyebek,fikakiraly ZSOLTI segitene! De jo Magyar szokas szerint csak a ''BUNKOZAS MEGY ITT is Canada Hun same shit! Hat igen ezek vagyunk, Ja; e4s ha valaki elir vagy elut valamit abbol kb 36oldal jon ossze! Valoban szegyenlem a Fajtam!
De mindenki tudja odakint is ugyanez megy sajna kiveve talan 10 %!!
Ha valaki ugy gondolja tamadhat,de ahelyett mi lenne ha!!!
Itt es most megosztanank bizonyos web oldalakat?
Ahol melok vannak! Kijij- nem nyero sajna mert Mo-rol Kanadaba nem fog atmenni
A valaszotok sajna igaz kintelok-el probaltuk ki!!!!! 

most, 2013-12-25 19:04:20
Úgylátom,érdemben nem igazán tudnak segíteni,amit tudni lehet és KELL azmegtalálható a hivatalos oldalakon. Itt általában pökhendien és lenézően azt vágják oda,hogy KAPARD KI MAGADNAK A GESZTENYÉT.... segítségképpen. Semmi értelme és haszna sincs ennek az oldalnak szerintem.
zigota, 2013-12-25 10:07:06
Hát, szépen hozzuk a "fajtánkat"! Le se tagadhatnánk, hogy honnan is származunk, se empátia, se türelem,se intelligencia, se .......semmi szinte! Ezt az oldalt olvashatják bárhol is, ezért nem értem miért kell kiállítani magunkról a bizonyítványt, hogy mifélék is vagyunk mi úgy egymás között (társadalmi szinten) TISZTELET A KIVÉTELNEK!!! Elnézést kérek a közbeszólásért, szeretném javasolni a feleknek, hogy legyünk egy kicsit visszafogottabbak még egymás között  is! Csak egy javaslat, nem kell kivégző osztagot felállítani ellenem.

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!

Tanulj-nak, 2013-12-23 18:26:55
Akkor irjal magadnak es valaszolj is:))
tanulj, 2013-12-22 19:53:42
Viszont én tudom, hogy te ki vagy. De te nem tudod, hogy én ki vagyok, viszont te írtad amit bemásoltál, ha én írtam volna amit bemásoltál, akkor te nem írtad volna, és a akkor én sem másoltam volna be.

Kurvára irkálós kedvemben vagyok. Gyere!!!!!! irkálj TE :-D
Tanulj-nak, 2013-12-22 18:45:18
En tudom hogy ki vagy :))) neked meg nem kell tudnod hogy en ki vagyok :)))hat te irtad okoska olvasd mit irtal bemasoltam neked 
TANULJ, 2013-12-22 17:01:17
Tanulj-nak, 2013-12-21 20:26:19

Nem tudom, hogy ki vagy,(nem is érdekel) de egy biztos.
TE NAGYON HÜLYE VAGY A BEVÁNDORLÁSI TÖRVÉNYEKHEZ!!!!!!!!!!!! 

Ha lenne annyi eszed, és talán végigolvasnád a bevándorlási hivatal oldalát akkor tisztán és világosan megértenéd, hogy a munkavállaláshoz nem kell magasan képzettnek lenned. megkapod a munkavízumot, és kész. De ez csak maximum 4 azaz NÉGY évre adják meg.

Ha le akarsz telepedni, akkor meg kell felelned az alap kritériumoknak. Ha eléred a minimális 67 pontot, akkor megkapod a letelepedési engedélyt. Ha nem irány haza.

Nem vitázom idiótákkal. Nézd meg, hogy mit ír a bevándorlási hivatal.

ÉS HA ESETLEG TE JOBBAN TUDOD, AKKOR TALÁN ÍRD LE. EGYÉBKÉNT MEG KUSSOLJ!!! 
Tanulj-nak, 2013-12-21 20:26:19
Csak a jól képzett, magasan iskolázott szakemberekre van szükség. Ugyan miért van kitalálva a 24 szakmából álló (idén) hiánylista?? Egyáltalán láttad te azt a listát??
Hol van azon kőműves, lakatos, ács, vagy konyhai kisegítő?? HOL? Csak idezgetlek kedves Tanulj bemasoltam neked elobb mit irt "pumuska "es a te kis szoveged ,hat egy szakacsnak sikerult :)biztos magasan iskolazott a kedves szakacs is .TE TUDOD TE IRTAD NEM EN :)))
Tanulj-nak, 2013-12-21 20:19:15

Sziasztok!

Nagy segítséget szeretnék kérni! Számomra új ez az ország és így keveset tudok! A kedvesem ma utazott el Montreálba, szakácsként. Szeretnék utána menni a 6 éves kislányommal (nem Õ az édesapa!). Tudjátok, hogy ehhez mi kell? Milyen papírokat kell intézzek? Hogy működik ez az egész? Milyen ott az élet? Kereset-kiadás arány milyen? Én jelenleg egy webáruház "mindenese" vagyok, azaz ügyfélszolgálat, számlázás, csomagküldés, koordinátor és egyebek egy személyben. V.mi hasonló munkát szeretnék, nem tudom milyen eséllyel, mert végzettségem nincs ehhez és a francia nyelvvel is csak most kezdtem el barátkozni. Angolul csak egy keveset beszélek, a német nyelv az erősségem. 
Kérlek, segítsetek!!!

Előre is köszönöm!
, 2013-12-11 08:29:08
:DDDDDD TANULJ IRJA TANULJ-NAK :))))))))
TANULJ, 2013-12-11 07:25:48
TANULJ-nak!, 2013-12-11 05:32:51

Ilyen az amikor egy "ember" nem tud érdemben hozzászólni a kanadai kivándorláshoz.
Vinnyogsz mint egy kismalac :-) Szánalmas vagy akárki is vagy :-D

Ha te tudsz más lehetőségekről, mint ami le van írva a Kanadai kivándorlási hivatal oldalán, akkor szívesen várom beszámolódat.

Ne ámítsd az embereket a kivándorlásról, mert nem szép dolog. Lehet, hogy ebből élsz, de rábaszol ha nem vigyázol.
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada