Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések

Fórum » Kanadai magyarok

» Új hozzászólás írása

TANULJ-nak!, 2013-12-11 05:32:51
MR WISE ASS!
direckt helytelenul irok, hogy tudd majd ezt is fikazni!
nos, ha ijen joo lennel helyesirasbol es meg minden masban???
akor te okoskodas, es minden yoban, yo, volnal? igaz?
Talan az a 47 eves ember lehet hogy faradt vot!es elutote a bilentyuket ugy ahogy en most!!!ahejet hogy jatszod azt amid nincs !low iq!
eroltesssd meg azagyad! & ha meg meg dobj itt fel 1-2 stb
fejvadasz ceget vagy toborzo ugynoksegeket akik nem nyulnak le $$$?
Vagy csak dongeted a melled ujra mint king-kong? 
TANULJ, 2013-12-10 17:18:36
Tanuljnak, 2013-12-09 22:52:38

Csak ha már idézgetünk.:
"érdeklödnék hogy tudna-e valaki segiteni munkát válalni"
 Szándékosan hagytam benne a helyesírási hibákat. Egy mondatban 3 db.

Szóval a kérdező munkát szeretne vállalni. DE HOL??? Ez itt a kérdés?? Valószínű, hogy Kanadában, mivel ide írt erre az oldalra. Vagy talán rosszul gondolom ??? :-D
Szóval ha Kanadában akar dolgozni, akkor rá is vonatkoznak a hatályos jogszabályok. Vagy talán tévedek? Ugyan magyarázd már el nekem, hogy miről is van szó??
Ha munka, akkor max 4 év. Ha munka, és letelepedés, akkor 6 pontos vizsgálat a megfeleléshez.

Idézgetünk még, esetleg? :-D 
TANULJ, 2013-12-10 17:10:20
Egy, 2013-12-10 11:54:06

Ne becsüld le Kínát! 1,5 milliárd emberből jócskán akad magasan képzett szakember. Nem csak mosodás, vagy masszőr, mint a 80-s években. Igenis magas képzés folyik Kínában, és ebből az emberhalmazból sokan telepednek le Kanadában, Amerikában, és Ausztráliában. Ausztrál ismerőseim elmondták, hogy szinte minden munkaterületen elképesztő mennyiségű Kínai szakember dolgozik.
egynek, 2013-12-10 12:54:48
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ezzel:))
Egy, 2013-12-10 11:54:06
Egy kérdés: Az a rengeteg kínai aki emigrál Kanadába,az mind tud angolul és magasan képzett? Õk milyen formában tudnak ott letelepedni?
Tanuljnak, 2013-12-09 22:52:38
 " Szeretném ha le irnátok hogy van-e lehetöségem vagy mi a véleményetek hogy kezdjem el "igen ez lett volna a 47 eves urnak a kerdese.Semmi mas csak egy kerdes volt !!!Igen olvastam ,es olvasd amit irtam nem keverlek semmi Fatyollal "szokincs "es tudom hogy kicsoda hiaba mas a becenev !!!Mindegy ,kellemes estet kivanok neked 
TANULJ, 2013-12-09 21:11:10
unknow, 2013-12-09 20:24:12

Keversz fátyollal. Nem kéne!! semmi közöm egyik munkaközvetítőhöz, és bevándorlási ügynökhöz. Csupán válaszolok azoknak az embereknek, akik ide írnak.

Bár belátom, hogy semmi értelme, mert sajna nagyon sok ember még az alapvető szabályokkal sincsenek tisztába!!! Kár rájuk pazarolnom az időmet. Sokat olvastam vissza ezen az oldalon, és elképedve tapasztaltam, hogy mérhetetlenül agy mosott, buta emberek hitegetik egymást a kanadai kivándorlásról. TEGYÉK. 
Egy munkaközvetítő is először megnézi, hogy kinek mi a paraméterei, és utána ajánl munkát az illetőnek. A paraméterek meg vannak határozva a bevándorlási hivatal oldalán. Kanadában nem foglalkoznak azokkal az emberekkel, akik nem felelnek meg a letelepedési alapszabályoknak, mivel őket csak max 4 évre tudják alkalmazni.  
Egyébként a párbeszéd kojak írásából kezdődött. Olvasd el, hogy mit írt.
47 éves, kőműves, kétséges Angol tudással, és ki akar menni Kanadába dolgozni.
NA tehát innen indult az egész, aztán valami segglyuk (asshole) beledumált, (bár nem kellett volna, mivel nem sokat tud a kivándorlásról).
Te meg rákontráztál az Angoltudásra, és a végén lett egy jó kis katyvasz. De a lényeg, hogy valaki ki akar menni Kanadába. De sajna neki nem fog menni, az ide vonatkozó bevándorlási jogszabályok értelmében.

Na ezt kellene megérteni. Az rendben van, hogy majd megtanul Angolul. SOK SIKERT!! Csak mi lesz a többi feltétellel, aminek kötelező megfelelni, hogy megkaphassa, a letelepedési engedélyt!?

Tehát ki beszélt itt letelepedésről??? HÁT ÉN!! Mivel kojak-nak ez lenne a végcélja.
Ez a vége a munkának Kanadában jó esetben.  
unknow, 2013-12-09 20:24:12
Elnezest kedves "Tanulj"ki beszelt itt letelepedesrol vagy munkavallalasi engedellyrol?vagy torvenyekrol?semmi nem irtam csak annyit ha nem tud valaki angolul nem kell lehordani ,amit nem tudok es nem vagyok biztos benne nem irom 
TANULJ, 2013-12-09 17:50:22
unknow, 2013-12-09 16:41:25

Azta!!!!!  Shakespeare-t idézni, és bemásolni, az már tuti dolog :-DDDDDDDDDD
Akkor leírom neked is, hátha véletlenül megérted!
A letelepedési engedélyhez 6 különböző feltételnek kell megfelelned.
Ha nem éred el a minimális 67 pontot, akkor lehetsz te a pápa is, akkor sem fognak beengedni PR-státusszal!! EZT FELFOGTAD????

Lehet hitegetni az embereket, és pénzt kérni tőlük. Viszont akkor te leszel az a görény, aki átbassza, és nem én aki egyenesen megmondom, hogy felejtse el Kanadát!
Durva a szókincs? Hát ez van, ha nem ért a szép szóból az ember.
Meg kellene érteni a kanadai bevándorlási törvények értelmét!! Kanadának nincs szüksége az alul képzett munkaerőre!! Ez van, ezt tényként kell kezelni!!
Sajnos az utóbbi évek cigó kiáramlása miatt, sokan azt hiszik, hogy mindenkinek nyitva az ajtó. FRÁSZT!! Jelzem nekik is vége a bulinak. Mikor Kanada bevezette az új letelepedési törvényt, és a menekült törvényt, akkor a menekült kérelmek 98%-l csökkentek magyar országról 98%!!!!!!
Csak a jól képzett, magasan iskolázott szakemberekre van szükség. Ugyan miért van kitalálva a 24 szakmából álló (idén) hiánylista?? Egyáltalán láttad te azt a listát??
Hol van azon kőműves, lakatos, ács, vagy konyhai kisegítő?? HOL? 

Persze ki lehet menni dolgozni Kanadába munkavállalási engedéllyel. Max 4 év!! Ezt is felfogtad?? Arra meg minek kimenni?? Amit megkeresel, az elmegy lakhatásra, gyerek felügyeletre, stb. Gyakorlatilag meztelen seggel jönnek haza akik kimentek.

Tehát ezek után ha úgy gondolod, nyugodt szívvel álltathatod a kivándorolni szándékozókat, akiknek nincs meg a megfelelő végzettsége, éve, tapasztalata, és nyelvismerete.

Csak akkor te leszel a görény, és nem én!!!! ÉRTED?? 
unknow, 2013-12-09 16:41:25

All the world's a stage,And all the men and women merely players

They have their exits and their entranceRemelem meg megy a magyar is, meztelen ember még soha nem veszített el semmit.Megprobalni lehet ,nem kell leugatni senkit ha nem tudd angolul istenem majd megtanulja ,mindenki tudja hogy angol nyeltudas nelkul nem sokat ernekel ha tudok valakin segiteni megteszem ,nem lehordom igaz uraim ?te pedig mi is a hires neved kedves holgyem latom nagyon hires lettel Canadaban egy igazi urino vagy Az emberek megváltoznak, de ezt elfelejtik közölni egymással. 

oooooooo, 2013-12-09 14:40:55
Hoppá. A fagyi visszanyalt :-D
Kretén népség ellen kretén hozzászólások. Olvasd a bevándorlási hivatal oldalát, és mindenre fény derül. Már ha tudsz egyáltalán angolul :-D 
TANULJ, 2013-12-08 20:47:20
asshol-nak!, 2013-12-08 19:51:22
Baszhatod a szakmádat, ha a letelepedési kérelemhez megkövetelik a minimum 12 év iskolázottságot!!!!!!! És arra csak 5 pontot adnak te szerencsétlen baromarc, ha már személyeskedünk. Baszhatod, ha 47 éves ember vagy mivel arra nem adnak pontot. Baszhatod a nyelvismeretedet, mivel szakbizottság előtt kell levizsgáznod Kanadába.
Talán neked kéne olvasni, és talán helyesen írni, mivel itt kezdődik egy embernek az alap műveltsége.
Próbáld meg értelmezni a következő oldalakat.:
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/apply-factors.asp
1. oldal. 6 kategóriában vizsgálnak FSW-re, és PR-re 
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/factor-language.asp
2. oldal. Nyelvtudás. Ha eljutsz odáig, hogy megértsd az oldalt, akkor látod, hogy minimum a CLB-7-s szint. MINDENKINEK. Attól, hogy te kamion sofőr vagy, még neked is le kell vizsgázni, az állandó lakos engedélyhez.
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/factor-education.asp
3. oldal. Iskolázottság. Na B+ 5 pont jár az érettségire. Alatta nem kérheted a letelepedést.
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/factor-experience.asp
4. oldal. Munkatapasztalat. Igazoltan, mennyit dolgoztál.
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/factor-age.asp
5. oldal. Életkor. 47 év felett 0 pont.
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/factor-employment.asp
6. oldal. Kanadai munkatapasztalat/munkahely. 
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/factor-adaptability.asp
7. oldal. Egyéb tényezők. Szerezz pontot ebben is ha tudsz.
Maximálisan 4 évre kaphatod meg a munkavállalási engedélyt. De az nem azt jelenti, hogy te már le is telepedtél Kanadában. Sőt, még az országot sem hagyhatod el, kivéve, ha a munkádból adódóan külföldre kell utaznod. pl.: kamion sofőr, mivel nekik át kell menni az Usa-ba. Long haul truck driver.
Tehát ha végignézed ezeket az oldalakat, akkor talán megérted a kivándorlás alapszabályait. Bár ha annyira buta vagy, hogy még írni, és olvasni sem tudsz, akkor neked mindegy.  

EZ AZ SZENTÍRÁS MINDEN KIVÁNDORLÓNAK KANADÁBAN!!!!
AKI HITEGET, ÉS AZT MONDJA NEKED, HOGY GYERE KI MERT ITT MINDENT ELINTÉZÜNK, AZ HAZUDIK!!!!!! 
asshol-nak!, 2013-12-08 19:51:22
segggfej! mirol beszelsz!
szakmunkasok kellenek!! Te meg tanulj meg olvasni baromarcu!!
sot neki Kamionra is van jogsi!!!Hianyszakma gyokerkem, mint anyi mas szakma!
Ott nem csak a 'Diplomasoknak all a vilag te primitiv BAS....s! 
kajok, 2013-12-08 17:33:07
kojak, 2013-12-08 13:36:22

1: Tanulj meg Magyarul helyesen írni!! Sajna még az anyanyelvedhez is hülye vagy.
2: Mi a végzettséged? Nem írtad le. Ha 8 ált, vagy szakmunkás, akkor felejtős neked az ígéret földje.
3: Megérteted magad Angolul. Nem elég. Ha le akarsz telepedni Kanadában, akkor minimális angol tudás a CLB-7 szint, ami megfelel a Magyar középfokú vizsgával.

Tehát a javaslat. Tanulj, mert hülye maradsz. 
kojak, 2013-12-08 13:36:22
Sziasztok Kecskemétröl irok a végzetségem 47 éves vagyok,megértetem magam angolul nem jo az angolom de amire szukségem van aszt eltudom magyarázni. és érdeklödnék hogy tudna-e valaki segiteni munkát válalni töb mint 20 évet dolgozom a szakmában mint  Köműves és jogositványal is rendelkezem A,B,C E kategoriám is van,elérhetöségem- kojak967@gmail.com  Szeretném ha le irnátok hogy van-e lehetöségem vagy mi a véleményetek hogy kezdjem el .köszönöm elöre is a segitségeteket.Szép napot mindenkinek. 
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada