|
|
|
|
Fórum » Bevándorlás Kanadába» Új hozzászólás írása
Ági, 2012-04-27 15:13:07
Ági! külön élek szüleimtöl.Nagyon kevés pénzböl kell megélnem. Szóval hogy nagyon ellehetetlenitik ebben az országban az ember életét. Segitséget szeretnék kérni abban hogyan lehet kanadába letelepedni. Milyen papirok kellenek?Kihez kell fordulni?Nekem nincs kint senkim. vegereragnes@freemail.hu
Ági, 2012-04-27 15:12:31
Ági! külön élek szüleimtöl.Nagyon kevés pénzböl kell megélnem. Szóval hogy nagyon ellehetetlenitik ebben az országban az ember életét. Segitséget szeretnék kérni abban hogyan lehet kanadába letelepedni. Milyen papirok kellenek?Kihez kell fordulni?Nekem nincs kint senkim. vegereragnes@freemail.hu
pirkadat, 2012-04-24 00:19:55
Ket es fel eve kint elek canadaba kozben meghazasodtam es beadtuk a szponzoralasi kerelmet.azt szeretnem megkerdezni ez ido alatt ellehet e hagyni az orszagot vagy varjam meg mig megkapom a letelepedesi engedelyt?
Dr. PdK, 2012-04-23 03:19:59
kambrus55 - Uram,
Ilyen levelet, amit On irt, diplomas villamosmernok nem ir! Olyan "veretes butasagokat" ir, hogy ra lehet tamaszkodni.
Villamosmernok a repuloteren: - Refugee... mernoki diplomaval... no comment... - 100 CAD a zsebben... naponta/fo... talan eleg...
- e-mail cim a Forumokon TILOS... - ...van meg tovabb, mondjam meg...?
Ha rendes valaszt akar, tolem megkaphatja, de ahhoz egy "rendes" level is kellene. Szedje ossze magat... fog ez menni...
kambrus55, 2012-04-22 19:24:30
Szia a nevem Ambrus. Nagyon rossz a helyzetem itt Magyarországon már nem is ragozom. Kérlek ha tudsz friss információval szolgálni, hogyan zajlik le egy emigrációs kiutazás illetve, ha azt mondom a reptéren Refugee mi történik?Villamos mérnök vagyok a házamat elvette a Bank most albérletben lakom a párommal és nem tudom elmondani //mert szégyenlem// hogy hogy élek.itt az email címem: kambrus55@gmail.com ha megtisztelnél egy korrekt válasszal. Arra vagyok kíváncsi mi történik ha megérkezem mondjuk 100dollárral.
Edoka, 2012-02-28 23:09:26, 2012-03-29 20:28:43
Nocsak, a szarpucolas miota fizet ilyen jol brooklynban?
GABRIELLA 2., 2012-03-29 12:39:31
Kedves Gabriella, olvastam a hozzászólásait,és Önnel teljes mértékben egyetértek. Én és a családom( és még nagyon-nagyon sokan), most jutott el arra a szintre, hogy ezt az országot el szeretné hagyni. Ebben az országban ellehetetlenítik az embert teljesen. A férjem három diplomás jogot végzett ember, én a három gyermekünket neveltem évekig itthon, és azzal szembesülünk, hogy mégsem tudunk egyről a kettőre jutni. A megemelkedett devizahitelek felemésztik a bevételünket , semmi kilátás arra, hogy bármi is jobb irányba haladna. A párom és a barátaink is Kanadában gondolkoznak, senki nincs megijedve a munkától, különösen,ha látja az ember, hogy van értelme dolgozni. Mindenki tisztában van azzal,hogy ott sem " kolbászból van a kerítés" , mint ahogyan sehol sem. Én,aki soha nem mertem belevágni nagy volumenű dolgokba, most már eljutottam odáig, hogy nem érdemes itt maradni. Se tisztességes megélhetés, sem ( a megváltozott felsőoktatási törvények miatt ) a gyerekeinknek továbbtanulási lehetősége nincs,és nagyon nagy baj. Kérlek Gabriella, ( miután mi is nagyon körbejárjuk a témát ) írj légy szíves arról, hogy hogyan érdemes elindulni, valóban ilyen hatalmas összeget kell felmutatni fejenként, mint ahogyan itt írják a fórumon? Egy kisebb városba ( de nem északra ) szeretnénk menni, ahol azért munkalehetőség is van. Nektek Brooklyn bejött? Ha megtisztelsz a válaszoddal, előre is köszönöm: Gabriella 2.:)
Edoka, 2012-02-28 23:09:26
Kedves Gabriella vegig olvastam a Naked kuldott valaszokat azt irta valaki hogy 40 evesen nyelvtudas nelkul semmi eselyed kulfoldon akkor most cafolok masfel eve jottem ki a parommal az USAba Brooklynba 54 eves vagyok van munkam es a paromnak is annyit tudok angolul amennyit a suliba tanitottak szinte semmit es meg is mukodik az eletunk az otthonihoz kepest tobbszorosen jobban keresunk es a gyerekeinket is tudjuk segiteni.Most iratkoztam be egy ingyenes nyelvtanulasra egy iskolaba igaz hogy spanyol akcentussal tanitanak de van lehetoseg a nyelvet tanulni.En azt tanacsolom Neked hogy merni kell belevagni a gyerekeim is jonnek a nyaron mert otthon egyre nehezebb ,kivanom Neked hogy legyen szerencsed de ha akarsz akkor mindent ellehet erni.
Dr.PdK, 2012-02-20 20:34:37
ASD -->> Udvozlom!
ASD, 2012-02-20 19:55:37
Dr.Pdk
Oszinten gratulalok, igaz eltart egy ideig megszokni a stilusat, de szerintem rengeteget segitett abban, hogy az emberek felhagyjanak a felesleges, meg nem alapozott almodozassal...
Dr.PdK, 2012-02-20 19:36:45
Ambrozia, Lehet, hogy megvilagosodtam? Szerintem a kanadai rokonai meg csak nem is sejtik, hogy szponzoralni "akarjak" Ont... Mit gondol errol...?
ASD, 2012-02-20 19:32:12
Ambrose, rossz hirem van:
Note: you can sponsor one relative regardless of age or relationship only if you do not have a living spouse or common-law partner, conjugal partner, a son or daughter, parent, grandparent, sibling, uncle, aunt, nephew or niece who could be sponsored as a member of the family class, and you do not have any relative who is a Canadian citizen or a permanent resident or registered as an Indian under the Indian Act.
Dr.PdK, 2012-02-20 17:46:39
Ambrozia, TENYLEG azt gondolja, hogy az interneten nehez megtalalni a tobbi bejegyzeset...? mashol, mas emberek ker az altalam kuldott oldal "ertelmezesere" es meg sem emliti, hogy ezt magtalalni is lusti volt, es NEM a rokonait keri erre .... igen... ez On! Mondja, milyen erzes az embereket "hasznalni" ?
Dr.PdK, 2012-02-20 17:36:28
Ambrozia, Ha nem ert angolul, az nem olyan nagy baj....DE... indokolatlanul kozugyet csinal a maganugyebol, es ez mar baj. Van e-mail, van telefon, es a rokonok fel tudjak hivni a helyi Service Canada irodat, mert a helyi telefon Kanadaban dijmentes es kerdezni IS INGYEN van. a hivatalokban intezze ezt az ugyet es NE a NYILVANOSSAG ELOTT!
ambrose, 2012-02-20 17:25:25
Tisztelt Dr.PdK,! Válaszát köszönöm! Megnéztem már korábban ezt a honlapot, de pontosan nem tudom értelmezni, hogy most akkor lehetek támogatott vagy nem? Ezért is írtam, hogy neki van egy élő lánya.
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|