|
|
|
|
Fórum » Bevándorlás Kanadába» Új hozzászólás írása
Fatyol, 2012-10-20 23:31:42
ha tanulóként jössz ki, akkor student vizumot kapsz, ami nem egyenlő a munkavállalásival, azaz nem dolgozhatsz, ellenben utána a canadien experience programon keresztül van esélyed maradni. Student vizummal én specko nem foglalkozom, de ezt tudom biztosan.
pötitu, 2012-10-20 20:47:27
Sziasztok! Szeretnék kimenni tanulni Kanadába és ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Család tagom nem él kint úgy, hogy egyedül mennék. Tudom, hogy ki lehet menni dolgozni és tanulni egyaránt, de mennyi esély van arra, hogy ténylegesen ki tudjak menni, mit vesznek figyelembe az iskolákban és a vízumnál? (16 éves vagyok) Néhány dolognak utána néztem, de szeretnék többet megtudni.
Fatyol, 2012-10-19 02:29:12
Ildiko: anyukád milyen státuszban van kint? Ha menekültként, akkor ne csodálkozz rajta. A repülőtéren a vámosok immigration tisztként is funkcionálnak, ha nem akarnak, akkor nem engednek be. Menekültek családtagjai NEM SZÍVESEN LÁTOTT VENDÉGEK A Kanadában.
ildiko, 2012-10-18 12:49:46
sziasztok! en abban szeretnem kerni a segitseget hogy az anyukam kinnt el kanadaban, es en mar votlam is kinnt nala latogatoba egy eve, nem mondom hogy siman beengedtek de viszonylag 2 oras faggatas utan igen.a testverem tegnap erkezett meg a baratjaval kanadaba szinten az anyukanhoz keszult latogatoba,11:30kor szallt le a gepuk es nem engedtek ki oket meg annyira se hogy az anyukammal beszlejen, megalaztak oket es a 20:40es geppel vissza is kuldtek oket budapestre.nem votl semmi indok hogy miert nem maradhatnak, nem engedtek h komunikaljon az anyukammal semmit.lebuziztak oket, magyarul megsertettek az emberi jogaikat pusztan azert mert nemvotlak szimpatikusak, azt szeretnem kerdezni h ebben az esetben lehetne e tenni vlmit? mivel torveny szerint nemvotl ra okuk h ne mehetek volna be az orszagba, nem buntetett eloeletuek,csupan latogatoba mentek volna es mar tobbet nenm is engedik az orszagba oket. Nem ajanlom senkinek h kiutazzon, kegyetlen amit az emberekkel muvelnek ott, nemtudom mit kepzelnek magukrol!!!!
moncsi, 2012-10-17 18:57:54
Sziasztok Móni vagyok 39 éves.Kiszeretnék vándorolni az országból és azt hallottam ,hogy Kanada befogadja az ilyen embereket. Azért szeretnék kivándorolni mert a volt élettársam zaklat engem és a gyerekeim.Szerintetek lenne esélyem kimenni vagy keressek másik országot?
vectrasgabi, 2012-10-12 07:55:12
Gyanítom ez az AGENT nevű felhasználó egy olyas személy aki nyelvtudás nélkül akart anno kimenekülni, de megmondtad neki,hogy anélkül nem megy. Gondolom bevágta a durcit és most így próbál Neked keresztbe tenni. Csak szerintem kicsi ő ahhoz,hogy Neked bármit is ártson. Ne is foglalkozz vele. Köszönjük az eddigi segítséget és a további támogatásodat is!
Fatyol, 2012-10-03 00:14:13
1., Nem érdekel, hogy mi van a canadahun-on 2., Nem tanácsot mondtam, hanem tényt. Tanácsot neked adok: kösd fel a gatyád, ha engem akarsz leszorítani. Bennem még magyar vér folyik, és nem hátrálok meg ilyen névtelen majomtól mint te. Mellesleg elszomorítalak: International Recruiting Division Manager vagyok egy cégnél, úgyhogy bármennyire is fájlalod: ez a munkám. Csak mert te egy gerinctelen, sumák senki vagy, én nem fordítok hátat embereknek akik várnak arra, hogy kiutazhassanak legálisan.
AGENT, 2012-10-02 21:42:06
Dehát Fátyol drága,azt irtad hogy szakitasz a magyarokkal,más népekkel foglalkozol. Ahoz képest osztod i a tanácsokat..A canadahun nem épp hizelgően nyilatkozik rólad,vajon miért? Csak ne az 56'szöveggel gyere.
Fatyol, 2012-10-02 00:28:28
Gabika: röviden: NINCS Nem értem a diszkriminatív állítást, ha az lennél, akkor egyedül lennél a problémáddal, ellenben nagyon sok embernek nincs munkája otthon jelen pillanatban. Nyelvtudás nélkül senkinek sincs semmi esélye kivándorolni, munkát vállalni kanadában.
Gabica, 2012-09-20 20:41:37
Üdvözletem. Én egy "öreg" 55 éves nő vagyok,akit ITT már leírtak-munka,stb-semmi!!! Rég gondolkozom,hogy el kellene mennem innen,hiszen itt diszkriminatív személy vagyok----ezt az állam sosem ismerné el,de megélhetésem lehetetlenné vált.Családom kirepült,egyedül maradtam.
Nyelvet sajnos nem tudok,-- Mégis: van valami esélyem kivándorolni,letelepedni??? Megköszönném a segítségeket,ötleteket,tanácsot: MIT tehetnék? Itt nincs jövőm,sem életem.!!!! Tanulnék,bármi,csak támogatás kell,egyedül nem megy!!! Bővebb infót szivesen fogadnék a : gabrose@freemail.hu-ra. S. Gabi
laci, 2012-09-16 11:58:34
sziasztok laci vagyok 24éves . szeretnék kivándorolni s letelepedni canadába mert hallottam h sokkal jobb az élet mint itt és több a lehetőség . hol tudok ez ügyben intézkedni ? ha valaki tud nekem segiteni azt előre is meg köszönném :válaszokat ide várom vagy email:olah0511@freemailhu köszi
lulu, 2012-09-14 13:51:24
Csak érdeklődnék hogy mi lett ,a sorsotok,pilu.Nagyon aggódok, mert ugyanabba a cipőbe járok a családommal mint. Csak annyi külömbséggel,hogy én egy albérletben lakom a családommal,és a főbérlő tett minket padlóra,a rendőrség nem csinál semmit, a bíróság szint ugy,semmit.Teljesen kilátástalan a helyzetünk,egy 12 éves kisfiam van,szinte az utcára tett minket a főbérlő,mikőzbe mi rengeteg pénzt fektettünk ebbe a lakásba,teljesen felujítottuk,és ez után akkart minket kidobni innen.Mi is azon gondolkodunk hogy kivándorlunk valahová mert itt teljesen lehetetlen az életünk,még munkát sem kapunk,a származásunk miatt,mi is fél romák vagyunk,pedig a férjemnek kőműves a szakmája és ő rajat nem látszik hogy roma,de rajtam meg a gyereken igen.Ezért érdekelne hogy sikerült-e,tovább jutnotok.
Ferkó, 2012-07-24 20:10:07
Tisztelt Fórum! Engem nagyon foglalkoztat a kivándorlás lehetősége,mert itt megélni nem lehet. Én 48 -éves vagyok! Rokkantnyugdíjas voltam 2011.07.01-ig. jelenleg a helyi önkormányzatnál dolgozom mint közmunkás. van 4 kiskorú gyermekem. Én özvegy vagyok 5 éve. Feleségem meghalt rákban. azóta egyedül nevelem gyermekeimet. A márkushegyi bányában dolgoztam rokkantosításom előtt mint mozdony vezető. A következő szakmákhoz értek, van gyakorlatom a kőműves szakmához,informatikához is értek,zenélek,és verseket írok. nem tudom,hogy milyen irányba induljak,mert nem tudom ,hogy mik a lehetőségek odakint.Van rokonom is oda kint, aki kint él.El vagyok teljesen keseredve,mert gyermekeim számára nem tudom biztosítani a jövőjüket ebben az országban.Ha tudnak valami információval szolgálni,legyenek szívesek írni az email címemre: (ferko641024@freemail.hu ) Várom válaszukat: Tisztelettel:Pisch Ferenc
Fatyol, 2012-06-22 21:43:28
Melcsike, 2012-06-11 15:19:47
"dr"-úrat már kivágták a "canada-hun"ról,most itt osztja az észt.
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|