|
|
|
|
Fórum » Kanadai magyarok» Új hozzászólás írása
Zoli, 2013-07-27 11:47:13
Szeveasztok ! Zoltan vagyok, Kolozsvaron elek ( Erdely ), magyar allampolgar ! En is es a felesegem is tesnevelesi egyetemet vegeztuk, edzoi diplomank is van. Az angol jol megy ( eros kozepfoku ) Egy ideje azon goldolkodunk, hogy itthagynank ezt a SZEMET orszagot, mert a Romanok ahelyett hogy evolualjanak sot vissza fejlodnek primitiv emberekke !!! Most vagyok eloszor kontaktusban ilyen jellegu forumokkal es nem tudom, hogy hol kene kezdjem ! Nehany tanacsot tudna nekem addni valaki ??? Koszi szepen,
, 2013-07-03 16:19:57
Sziasztok Zoli vagyok. Eddig marketing és más területeken dolgoztam. Diplomával és OkJ papírral is rendelkezem. Az angol az jól megy, erős középfok. Érdeklődnék, hogy ilyen képességekkel, hogyan tudnék kijutni Kanadába dolgozni. Nyilván először nem kvalifikált munkát kapnék, nem is várom el, csak nem tudom hogyan induljak el. Lényeg, hogy az angol jól megy és bárhol feltalálom magam. Ha valaki tud segíteni, it az E-mail címem: fazekaszoltan82@gmail.com Előre köszönöm
Fatyol, 2013-06-22 23:15:16
Igen Eddig alkalmazásban voltam más cégeknél, ami azt jelenti, hogy kerestem nekik egy szekér pénzt, emrt megkerestem a megfelelő embert a megfelelő állásra, én meg kaptam a minimál bért, emrt a comissionomat valahogy sohasem akaródzott nekik kifizetni, meg az extra napi 5-6 óra munkámat. Így harmadmagammal összeálltam, és próbáljuk csinálni magunk, főleg, emrt sok esetben nem sokat tehettem az ellen sem, hogy a meghirdetett állásra megkerestem az embert, viszont visszamondták, nem kötötték emg a szerződést, stb, és nem volt munka..én nem mehettem a munkaadóhoz, hogy mi van, mert nekem nem az volt a hatásköröm. Most viszont konkrétan végigviszem az egészet A-tól Z-ig, azaz csak azért kell vállalnom a felelősséget, amit én csinálok, más hülyeségéért, hanyagságáért nem. Mi értelme van kanadai céget csinálnod? Semmi előnyöd nincs itt abból, ha cégtulajdonos vagy, ha mellette nem vagy PR, most még akkor sem lehetsz permanent resident, ha vonatnyi pénzed van, mert befagyasztották a befektetői letelepedést, de ahhoz majdnem kétmilla kanadait kellett felmutatni, és 800 ezret befektetni.
Zoli, 2013-06-19 22:36:18
Szia ! Én Juhász Zoltán vagyok és ha jól értelmeztem akkor azt írtad, hogy most készülnek a céged papírjai. Mármint a kanadai céged papírjai ? Mert ha igen, akkor az lenne a tiszteletbeli kérdésem, hogy tudsz-e segíteni nekem ebben, mert mi most akarunk leányvállalatot alapítani kint, és most kezdünk el tájékozódni ebben az ügyben. Ha esetleg van elérhetőséged ezzel kapcsolatban akkor kérlek jelezz vissza valamit. Előre is köszönöm. Ezen a mail címen vagyok elérhető. juhasz.zoltan@eu-trend.hu
Fatyol, 2013-06-16 19:11:56
Jasmine: Most készülnek a cégem papírjai, azaz per pillanat nem, ameddig nem vagyok bonded, azaz ameddig nincs kész minden papír, hogy közvetítsek külföldi munkavállalókat. Amint kész, onnantól kezdve igen. Erre azért volt szükség mert így én vállalom a felelősséget azért, hogy valóban létezik az adott üresedés, eddig én csak középen álltam, amit a főnököm kiadott arra kerestem, ha viszont ő a továbbiakban hanyagolta, akkor én álltam középen, és nem tehettem sokat. Más: én nem nektek keresek munkát. Azaz nem úgy megy, hogy te teszem azt elküldöd nekem a resumed, és keresek neked valamit, hanem adott üresedésre keresek megfelelő jelentkezőt. Nem egyet, sokat, amiből válogat a munkaadó. nem rajtam múlik, hogy megkapod-e, de sok esetben mi azért már konkrétan a munkaadó minden igényének megfelelően célirányosan keresünk. Sok cég (pl a SHAW) már nem is tart fenn saját HR-est, hanem kiadja recruiter cégnek az összes ezzel kapcsolatos igényét. Tehát az ilyen " milyen lehetőségem van" és hasonlatos kérdésekre annyit lehet mondani, hogy : nem tudom. Ugyanis ez nem így működik. lehet, hogy adott időben nálam több lehetősége van egy segédmunkásnak, mert adott cég azt keres, és nem talál itt megfelelőt, ezért megkapja rá az LMO-t, és én vele állok kapcsolatban, de nem tudok mit kezdeni egy teszem azt hegesztővel, emrt éppen nincs cégem aki keres, közben meg tudom, hogy kellenek, de nekem speciel nem. Ennek ellenére, elfogadom a resume-t, emrt lehet, hogy három nap múlva azt keresi nálam valaki, azaz esély van. De az soha nem tény.
Fatyol, 2013-06-16 19:03:11
Zsola: a szakmád nagyon jó, elenben angol nélkül nulla az esély.
Fatyol, 2013-06-16 19:01:22
Mária: meghívólevél..??? Minek? Ha túristaként akarsz bejönni, akkor nem kell. Ha munkát vállalni, akkor meg nem ez a módja, hogy kijössz, és innen keresel, vagy az utolsó pillanatban. Miből akartok itt megélni? Nem tud kanadai cég felvenni LMO nélkül, ha van neki, és fel akar venni,akkor mákotok van, de ha nincs, akkor az idő mire megkapja, és az sem biztos, hogy hajlandó értetek kifizetni annyi pénzt, amennyiért megcsinálják neki, ha nem ért hozzá (márpedig most nem olyan baromi könnyű emgkapni, főleg Ontarioban, ahol nagy a munkanélküliség). ha valaki kifizette nektek a repjegyet, akkor meg minimum köszönet érte, emrt nem olcsó mulatság.
Gábor, 2013-06-11 09:59:17
Bocs Német angol középfokú nyelvvizsgám, angol orvosi középfokú szaknyelvi vizsgám is van. Kanada bármelyik városába elmennék. ghetye@freemail.hu Kösz
Gábor, 2013-06-11 09:56:00
Sziasztok Hatodéves orvostanhallgató vagyok, jövőre végzek. azt szeretném kérdezni, hogy rezidensnek felvennének-e Kanadába. Kell valamilyen különbözetit tenni. Köszönöm, aki tud erről valamit írjon: ghetye@freemail.hu
Bora, 2013-05-16 19:08:52
Mária, 2013-05-16 14:04:57
Sziasztok! Szeretnénk kint dolgozni Torontóba, férjem szobafeső-mázoló-tapétázó, A,B,C,E jogositványa van, minden munka érdekli, szivesen vállalnék takaritást, bejárónői munkát. Repülőjegyünk junius közepére van, valaki megvetette velünk, megigérte, hogy küldi a meghivót, de sajnos becsaptt Ha valaki tud segiteni azt köszönjük. szattila98@freemail.hu 06-20-7795482
Balazs, 2013-05-15 16:25:17
Sziasztok! Én Farkas Balázs Bertalan 24 éves vagyok,jól tudok angolul. Szeretnék kimenni dolgozni kanadába és lakni is! Akármilyen munka elvállalom! Mert imádom Kanadát! Kérlek segítsél nekem megoldani a munkával,mindent is! Elérhető emailem:farkasbalazsbertalan@gmail.com Nagyon várom a lehetőséget! Üdv: Balazs
Zsola78, 2013-05-09 19:17:21
Sziasztok! Most döntöttem úgy, hogy elég Magyarországból egy időre. Tanácsra lenne szükségem. Kb 8 éve gyárakban elektromos karbantartó technikusként dolgozom, ill. 3 évig magasépítőtechnikusként az építőiparban. Sajna nyelvtudásom nincs. Kint szeretném fejleszteni. Hol induljak el? Van e esély? Köszönöm
hatos, 2013-05-07 12:59:32
Sziasztok szeretnék ki jutni Kanadába nagyon valaki segítene nekem :) Csőszerelő a szakmám de több mindenhez értek :) minden megoldás érdekel itt az email címem : hatos67@freemail.hu Előre is köszönöm
Jasmine, 2013-05-04 13:36:08
Üdv Mindenkinek! Kedves Fatyol, foglalkozol-e még magyarok Kanadába közvetítésével?
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|