|
|
|
|
Fórum » Kanadai magyarok» Új hozzászólás írása
Fatyol, 2013-04-19 20:54:45
Kristi: nincs
Kristi, 2013-04-17 10:44:19
Sziasztok érdeklődni szeretnénk hogyan lehet kijutni kanadába munkát vállalni nyelv tudás nélkül ha van erre lehetőség köszönöm kriszti561024@freeamil .hu
Imola, 2013-04-13 21:03:21
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni, mégpedig nem tudná valaki hogy nincs e igény nyárra magyar néptánc tanárokra , akár táborba is . Profiként 12 éve űzőm ezt a tevékenységet . Párom is lenne tanárként . Ha szűkséges videót is tudok küldeni . Ha ez valakit érdekelne z nyugodtan írjon őrömmel osztom meg a tudásomat ! :) csako_imola@hotmail.com
bordika, 2013-04-10 00:38:39
Kedves torontói magyarok! Tudna -e valaki egy fiatal focistának munkát ajánlani,hogy ne kellene hazajönnie? Minden megoldás érdekel,és minden segítséget nagyon köszönök! bordika62@gmail.com
Tivy88, 2013-03-22 03:29:01
sziasztok kethetig akarok nyaralni kanadaban angliaban élek egyszerű a belepés vagy sem ezt szeretrnem megtudni én semmi kép se szeretnek letelepedni csak megnéznék egy két dolgot igazándiból theddy.tiv@citromail.hu irjatok mar meg legyszi ide a valaszt nagyon fontos lenne szamomra koszonom
Merlin, 2013-03-19 12:56:07
Sziasztok! A párommal mi is keressük a külföldi munkalehetőségeket. A párom agrármérnök növényorvosi mester képzéssel. Én hivatásos vadász vagyok és ragadozómadár tenyésztéssel foglalkozom.Még szeretnék csinálni egy vadászati preparátor képzést. Mindketten beszélünk angolul. Nem feltétlen Kanadát szemeltük ki. Kíváncsi vagyok arra , hogy Kanadában eltudnánk-e helyezkedni ilyen végzettségekkel? A válaszokat előre is köszönöm. Üdv! Merlin
LULUKA, 2013-03-18 19:19:10
Hello mindenki,ki jart mostansag Kanadaban es mijen a tapasztalata konnyen beengedik az embert vagy kicsit huzos amig kiengednek ,mert a Magyarokat nemszeretik ugytudom
Fatyol, 2013-02-28 20:12:31
Peti: nem, nem küldök senkinek semmit, ezt írtam ezelőtt is. Kiraktam két linket, az egyik a munkavállalásról, a másik a letelepedésről. Mindkettő hivatalos oldal, persze angolul, de ott van minden, ami kezdésként kell. Utána lehetnek kérdések, de azt, hogy én bárkinek is komplett leírjam, hogy mit, és hogyan azt ne is várjátok, mert nem fogok egy új Háború és békét írni senki kedvéért, a minimális utánajárás elvárható, ha valaki ki akar jönni.
Fatyol, 2013-02-28 20:12:04
Peti: nem, nem küldök senkinek semmit, ezt írtam ezelőtt is. Kiraktam két linket, az egyik a munkavállalásról, a másik a letelepedésről. Mindkettő hivatalos oldal, persze angolul, de ott van minden, ami kezdésként kell. Utána lehetnek kérdések, de azt, hogy én bárkinek is komplett leírjam, hogy mit, és hogyan azt ne is várjátok, mert nem fogok egy új Háború és békét írni senki kedvéért, a minimális utánajárás elvárható, ha valaki ki akar jönni.
Fatyol, 2013-02-28 20:11:44
Fatyol, 2013-02-28 20:11:13
Fatyol, 2013-02-28 20:10:47
Fatyol, 2013-02-28 20:10:29
Peti, 2013-02-27 19:09:13
Szia Kata nekem is elküldenéd amit tudsz a kanadai letelepedésről és munka vállalásról???email:meszaros007@freemail.hu
Anita, 2013-02-24 15:56:04
Köszönjük Fatyol !!! Minden Segítséget szívesen veszünk!! További szép napot mindenkinek!!!
Anita
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|