|
|
|
|
Fórum » Kanadai munka» Új hozzászólás írása
bobo, 2013-12-29 09:34:21
pumuska, 2013-12-19 22:10:38
Sziasztok! Nagy segítséget szeretnék kérni! Számomra új ez az ország és így keveset tudok! A kedvesem ma utazott el Montreálba, szakácsként. Szeretnék utána menni a 6 éves kislányommal (nem Õ az édesapa!). Tudjátok, hogy ehhez mi kell? Milyen papírokat kell intézzek? Hogy működik ez az egész? Milyen ott az élet? Kereset-kiadás arány milyen? Én jelenleg egy webáruház "mindenese" vagyok, azaz ügyfélszolgálat, számlázás, csomagküldés, koordinátor és egyebek egy személyben. V.mi hasonló munkát szeretnék, nem tudom milyen eséllyel, mert végzettségem nincs ehhez és a francia nyelvvel is csak most kezdtem el barátkozni. Angolul csak egy keveset beszélek, a német nyelv az erősségem. Kérlek, segítsetek!!! Előre is köszönöm! Kriszti
Sven, 2013-12-14 12:07:44
Sziasztok!
Most találtam ezt a blog-ot, elég korrektül le van írva benne, hogy hogyan is megy a munkavállalás folyamata Kanadában, meg olyan is, hogy mire kell figyelni az ügyintézések során. Szóval szerintem megéri végigolvasni! http://kanadaimunkavallalas.blogspot.hu
Trucker, 2013-12-13 19:07:55
masik Trucker, 2013-12-13 18:25:30 Trucker-nek, Ha mar levelet irt, mint valaszt, ennyi erovel az igazat is irhatta volna. Nem kellene a naiv, rossz helyen "kopogtato" erdeklodot homalyos kulcsszavakkat megteveszteni. Javaslom, fogalmazza ujra a valaszat... Udv: egy masik "Trucker" EZEK SZERINT NEM ÍRTAM IGAZAT???? VAGY A NAIV ROSSZ HELYEN KOPOGTATÓT FÉLREINFORMÁLOM?? KULCSSZAVAK???? MINDEN AMIT ÍRTAM, AZZAL KANADÁBAN TALÁLKOZNI FOG ÉLÕBEN!!!!! DE TERMÉSZETESEN FIKÁZNI KÖNNYEBB MINT PONTOSÍTANI. MÁR HA TUD VALAKI. KÍVÁNCSIAN VÁROM AZ IGAZSÁGOT TÕLED. JAVASLOM :-D LÓFASZT VAGY TE MÁSIK TRUCKER :-D
masik Trucker, 2013-12-13 18:25:30
Trucker-nek, Ha mar levelet irt, mint valaszt, ennyi erovel az igazat is irhatta volna. Nem kellene a naiv, rossz helyen "kopogtato" erdeklodot homalyos kulcsszavakkat megteveszteni. Javaslom, fogalmazza ujra a valaszat... Udv: egy masik "Trucker"
Trucker, 2013-12-13 17:32:13
Chris, 2013-12-13 12:08:30 Ez az egyik "legkönnyebb" bevándorlási lehetőség, mivel az egyik legnagyobb hiányszakma. Mivel nincs tachográf, és a munkaórákat csak egy logbook-n húzod (mint régen a lázlap) így természetesen kihajtják belőled az utolsó szuszt is :-) Az Usa, és kanada mostanában elkezdte bevezetni az eobr-t, így azért már kevesebbet mennek a sofőrök, viszont így kevesebb a lé is. HOS rendszer meg nem minden munkaterületen alkalmazható. http://eobr.com/Egy pár tartományban hiányszakma, sőt van ahol kritikusan hiányszakma. P.E.I. Újra kell vizsgázni, class1 + air brake, ha a 23 m-s csőrőssel akarsz vagánykodni :-D Jó buli a kamionozás Kanadában, mert sok helyre eljuthatsz, és még fizetnek is érte, csak baromi strapás. Átlagosan 11-13 ezer mérföldet is lenyomnak havonta a long haul truck driverek. Átlagosan 40-47 cent/ mérföld a fizetés. Tehát 4000-6000 dollár. Természetesen függ attól is, hogy mit húzol. Csak 1 pót, vagy dolly-zol, vagy tanker. http://ca.indeed.com/Long-Haul-Truck-Driver-jobs Itt találsz hegyekben állásajánlatokat. Küld el az önéletrajzodat, és majd csak alkalmaz valaki. A H&R transport inkább csak Angolokat vesz fel, a BISON meg inkább Németeket. De változó, mivel ha nincs ember, ekkor bárhonnan felvesznek.
Chris, 2013-12-13 12:08:30
Sziasztok Én Kamionsofőr munkát keresek. Valaki tudna segiteni hogy a hajtásit be kell cserélni vagy jo a magyar is ? Munkavizumot nehéz megkapni?
silver1400, 2013-12-11 17:42:44
Kedves Fórumozók! Ugyan közgazdász diplomával rendelkezem, de hallottam, hogy a kétkezi munkával nagyobb az esély munkavállalásra, ezért megkérdezném tudnátok segíteni hol találom meg , hogy épületburkolókat keresnek-e Kanadába?!Angolul jól beszélek. Köszönettel: András
Valaki, 2013-12-03 21:26:22
koszi jimi! Valaki vagyok , ha tudsz meg tobbet kuldj meg!
Jimmy, 2013-12-02 16:39:05
Álláskeresőknek: http://kulfoldi-allas.blogspot.com Jó böngészést!
pufi06, 2013-11-26 11:50:59
Szia Punky, Szerintem ha felmész a hivatalos honlapra, és megnézed a Provincial Nominee programok, akkor abból kiderül, hogy melyik tartományban milyen hiányszakmák vannak. http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/provincial/apply-who.asp Vagy esetleg wikipédián keresgélni infót a tartományokról, hol milyen iparra álltak rá. De ez csak az én ötletem, én így kezdeném. Remélem sikerül találni valamit :) Üdv Pufi06
pufi06, 2013-11-25 14:16:11
Szia Mindenkinek, Pont ettől féltem, hogy mivel nem vagyok a listán kell az állásajánlat. Azért erőltetem a PR-t, mert ha jó lenne a szakmám nem kellene állásajánlat, amire azt mondják itthonról szinte esélyem 0 :((, ezért gondoltam a PR-re. Igazából ha megoldódna az állás probléma nekem olyan mindegy milyen papírt kapok hogy kimehessek :). Amúgy szerintem az én végzettségem sose lesz rajta a listán :D Egyébként Te is kint élsz? Ha igen itthonról találtál munkát? Köszi a segítséget!
punky, 2013-11-24 13:13:30
helló... infót szeretnék,minősitett hegesztő-ként milyen lehetőségek vannak.hol érdemes melyik városban próbálkozni...???
Dávid, 2013-11-24 12:51:17
Halihó Segítséget kérnék! Szeretnék kint focizni Kanadában tudna nekem valaki valamilyen járható utat ajánlani, esetleg valaki ismerne edzőket menedzsert??? Bármilyen apró dolog segíthet, kicsit tanácstalan vagyok . Előre is köszönöm Üdv további szép napot itthonról
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|