|
|
|
|
Fórum » Kanadai munka» Új hozzászólás írása
Norbi, 2011-09-11 10:47:07
Sziasztok!Ki tudna ajánlani hentes munkát Torontóban?Nagyon sürgös lenne.Én ausztriában voltam vágó hidon négy évet.Kérek mindenkit aki tud segitsen!!Elöre is nagyon köszönöm.Számitok a segitségetekre,tudom,hogy vannak még olyan emberek,akik segitenek.Üdv..Norbi
Dr.PdK, 2011-09-04 16:20:06
Robicsek : Szabad talalgatnom, hogy kit fog magaval "rantani" amikor lebukik, mint illegalis munkavallalo?
robi, 2011-09-01 23:47:02
Sziasztok,munkat keresek Montrealban,gipszkartonozas,csempezes,festes,falazas,ablak szereles,stb. Meg nem erkeztem kanadai sim-kartyat venni,de elerhetnek az email cimemen robi_magyar@rambler.ru
HopeIsAllYouNeed, 2011-08-22 21:56:15
Kedves NORDIQUE! Megtalálod az összes hivatalos bevándorlási ügynök névlistáját a következő oldalon: https://www.csic-scci.ca/find/all.html. Sajnos Kubes nevű embert nem találtam.
Dana, 2011-08-21 14:32:04
Sziasztok !! Okleveles Vezérlés és szabályozástechnikai technikus vagyok (Hidraulika - pneumatika szerelőként dolgozom). Én is szeretnék Kanadában dolgozni. Igazából érdekelne mindennemű munka is. Meg persze, hogy hogy tudnék könnyen és szabályosan munkát vállalni. Válaszaitok előre is köszönöm: Lukács Dániel lukdanster@gmail.com
bucso, 2011-08-14 15:56:53
Dr.PdK, 2011-08-12 22:08:14
Lajjos, Valaszolni... valaki... 21 eve nincs ilyen szolgaltatas, nem vette eszre? Nekem meg az a velemenyem, hogy "elfelejtette" megirni a "nagyardemu"-nek a Kanadaban toltott 13 ev "kalandjait", hogy lehet illegalisan "lébecolni", tovabba a kenyszeru "tavozas" okat es "korulmenyeit", potolja gyorsan, bitosan tanulsagos lesz...
lalita, 2011-08-11 22:16:43
Sziasztok! Egyáltalán válaszolt valaki nektek? Szerintem nem akar senki segiteni a magyar embernek. Nekem az a véleményem hogyha van elég pénzed akkor menj, utazzál ki, és bíztosan találsz valamilyen munkát. Én ott éltem 13 évig, és tudom ott parádés az élet. Ha tudsz dolgozni, akkor mindig lesz pénzed mindenre.
Marcsusz, 2011-08-10 18:20:53
Sziasztok! Marcsusz vagyok szeretnék érdeklődni,hogy milyen feltételek vannak hogy A családommal kiköltözhesek .A férjem Kőműves-Burkoló-Gipszkartonszerelő én pedig bejárónő vagyok.2 gyermekünk van 17 és 12 éves.Ha bárki tud bármely infót adni kérlek benneteket,hogy irjátok meg nekem a marcsusz100@citromail.hu Érdekel pl:Lakhatási lehetőség iskola és természetesen a munkalehetőség. Köszönöm:Marcsusz
Jani, 2011-08-04 03:40:01
Sziasztok munkat keresek itt kint canadaba,szakmam festo es pek cukrasz,telefonszamom 647-856-50-29 kerem azokat akik alkalmasznanak irjanak vagy hivjanak koszonom.
David, 2011-08-01 09:24:34
Sziasztok!
Villamosmérnökként, valamint minőségbiztosítási mérnökként végeztem néhány éve. Egy német autó-és motorgyártó cégnél (AUDI HUNGARIA) kezdtem dolgozni, majd átmentem az építőiparban, tervezés, kivitelezés. Érdeklődnék, hogy mik a kilátások ezzel, el lehetne-e helyezkedni, mint villamosmérnök vagy inkább a kanadaiak vannak előnybe, esetleg hogy megy az építőipar?
Üdv. david.sthal@gmail.com
David, 2011-08-01 09:24:27
Sziasztok!
Villamosmérnökként, valamint minőségbiztosítási mérnökként végeztem néhány éve. Egy német autó-és motorgyártó cégnél (AUDI HUNGARIA) kezdtem dolgozni, majd átmentem az építőiparban, tervezés, kivitelezés. Érdeklődnék, hogy mik a kilátások ezzel, el lehetne-e helyezkedni, mint villamosmérnök vagy inkább a kanadaiak vannak előnybe, esetleg hogy megy az építőipar?
Üdv. david.sthal@gmail.com
Dr.PdK, 2011-07-28 03:52:27
Flipy-Flopy,
Kihagyta Del-Amerikat, Ausztraliat, Ujzeland-ot es Afrikat.... szedje ossze magat, es figyeljen jobban !!!!
flipy, 2011-07-26 21:16:46
gipszkarton munkat keresek kanadaban,alaszkaban,svedorszag ,norvegia ,dania-ban...robert a nevem 35 eves vagyok..... husikarobi@hotmail.com.....15 ev regisegem van a szakmaban(a hegesztes a fo szakmam..........)
corssa, 2011-07-21 01:36:39
Kedves Kanadai Magyarok!
Gazdasági diplomával, vendéglátó- és szállodaipari tapasztalattal, angol és német nyelvtudással rendelkezem. Eddig marketing, értékesítés és vevőkapcsolatok területeken multicégeknél és a szállodaiparban voltam alkalmazásban. A feletteseim és az ügyfelek külföldiek voltak. Kanadába szeretnék kitelepülni, állást találni. Bármilyen lehetőség érdekel, akár fizikai munka is. Örülnék, ha valaki tudna segíteni. Köszönöm előre is. Elérhetőségem: corssa@citromail.hu
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|