|
|
|
|
Fórum » Kanadai munka» Új hozzászólás írása
moribonde, 2011-04-09 12:38:40
Sziasztok! Én egy 23 éves lány vagyok és Quebec tartományban keresek munkát. Leginkább bébiszitterkedés érdekelne. Középszinten beszélek franciául, angolul alap szinten. Bébiszitter végzettségem van, dolgoztam oviban, játszóházban és pár hónapot au-pairkedtem Franciaországban. Ha valaki tud segiteni azt kérem írjon. dragonflyknk@@gmail.com
Cor, 2011-03-23 12:45:00
Hello! Babysitter munkalehetőség érdekelne engem és egy barátnőmet Kanadában, Vancouverben,vagy a környékén, ha ez lehetséges. Ha tudnátok segíteni nekünk ,akkor azt nagyon megköszönnénk. Mindkettőnknek egészségügyis végzettsége van, én rendelkezem még természetgyógyászati végzettséggel is, valamint jogosítvánnyal! A választ előre is köszönjük, Barbara
andyka75, 2011-03-16 20:14:52
sziasztok!
tud valaki nekem abban segiteni, hogy canadában találok e munkát! itthon magyarországon 10 éve ékszerboltban dolgozok, 7 évet dolgoztam virágboltban!házaknál takaritottam több évetmint "házvezetönö" másodállásban! köszönöm a válaszotokat! andy
haru, 2011-03-15 10:09:31
Sziasztok!Kanadába szeretnék dolgozni barátnőmmel.A szakmám hentes a barátnőm pedig junior európa és világbajnok úszó.Ha véletlen tudnátok nekünk valami melót örömmel vennénk ha írnátok nekünk,habár mindenfajta munka érdekelne minket!Mail:Haru74@citromail.hu.Köszönöm!
Kelly, 2011-03-10 07:06:35
Szia "babysitter"!
Te most kint élsz Torontoban? Azt szeretném megkérdezni, hogy pár szóban tudnál e válaszolni néhány kérdésemre. Én jövő hónapban fogok kiutazni Canadaba, és most minden infót próbálok begyűjteni.... Itthonról, előre szervezetten érkezem majd a családhoz, csak tájékoztató jelleggel érdekelne pár dolog a kinti életről, és arról hogy mint babysitter mire számíthatok ott? Megköszönném, hogyha tudnánk itt vagy a kár privátban levelezni !?
Köszönöm! K
babysitter, 2011-03-04 05:14:53
Sziasztok! Toronto,ON környékén keresek BABYSITTER munkát . Ha valaki tudna segíteni az irjon : babysitter@citromail.hu Köszönöm
Ibolya, 2011-03-04 05:06:12
Sziasztok! Torontoban takarítási munkát vállalok. Aki tud segíteni,irjon ide: hazkell@freemail.hu
polka, 2011-02-22 18:37:55
az elöbb lehagytam: poloviczer@citromail.hu köszönöm!!
poloka, 2011-02-22 18:28:10
jonapot kivanok! en egy 27 éves magyar egyedülallo srac vagyok, aki épitöiparban elegge jartas. (burkolas, festes, gletteles, labazati burkolat gyartas, es felrakas) könnyen es gyorsan tanulok, alkalmaszkodo vagyok. angol nyelvtudasom nagyon alapszintü. kerem ha valaki tudna segiteni, akkor tegye meg mert meghalalom!! elerhetösegem: +36205203032 kerem cafoljak meg a mondast,hogy a magyar a magyaron nemsegit!! elöre is köszönöm!
istván, 2011-02-10 22:24:22
Sziasztok,munkát keresek Kanadába. Minősitett-hegesztő vagyok. Irj szimaking@citromail.hu köszönöm
nordique, 2011-02-07 20:01:56
Üdv mindenkinek! Lehetne egy-két indiszkrét kérdésem? Felvettem a kapcsolatot a következő címzettel,
KUBES LAW FIRM Mr. George J. Kubes, LL.B. Barrister and Solicitor 360 Bloor St. W., Suite 403 Toronto, Canada, M5S 1X1 www.georgekubes.com
kanadai kivándorlással kapcsolatban. A problémám az, hogy a hivatalos papírok és egyéb ügyintézés kb. 4500$ lenne. 1. A fent említett cím tényleg legális ügyintéző-e, és a költségek tényleg ennyire rúgnak? 2. A bevándorlásnál létezik korhatár (pl: ausztráliában 45 év) ?
Köszönettel
nordique, 2011-02-07 20:01:43
Üdv mindenkinek! Lehetne egy-két indiszkrét kérdésem? Felvettem a kapcsolatot a következő címzettel,
KUBES LAW FIRM Mr. George J. Kubes, LL.B. Barrister and Solicitor 360 Bloor St. W., Suite 403 Toronto, Canada, M5S 1X1 www.georgekubes.com
kanadai kivándorlással kapcsolatban. A problémám az, hogy a hivatalos papírok és egyéb ügyintézés kb. 4500$ lenne. 1. A fent említett cím tényleg legális ügyintéző-e, és a költségek tényleg ennyire rúgnak? 2. A bevándorlásnál létezik korhatár (pl: ausztráliában 45 év) ?
Köszönettel
Laci, 2011-01-25 10:00:30
Sziasztok! Informatika tanári mesterfokozatú (egyetemi) diplomám van, középiskolai tanárként dolgozok. Van-e vajon igény inf. tanárokra Kanadában, ezen belül is Toronto-ban? Hol/hogyan célszerű ilyen állást keresni? Mennyire könnyű/nehéz más, betanított munkát keresni? Válaszokat ide várok. Köszönöm!
Pusó, 2011-01-03 10:14:18
Sziasztok!
Bálint Kajcsa Tibornak üzenem, hogy látogassa meg a canadahun oldalt, sokkal részletesebben , és gyorsabban írnak választ! Én is ott tettem fel kérdéseimet és teljes kimerítő infókat kaptam!
Üdv: Zsolt
nunoro, 2010-12-30 09:16:33
szia en mar itt vagyok kanadaban es soha nem megyek haza mert itt hagynak ervenyesulni es megelni nincsen raszizmus es nyugotan hajtom le a fejemet mert nem felek a holnaptol hogy mit esznek a gyerekeim es kiegyensujozott lett az eletem koszonom hogy megirhatam ezt a par sort.
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|