|
|
|
|
Fórum » Kanadai munka» Új hozzászólás írása
tiszy, 2010-12-24 10:15:45
Sziasztok Bálint Kajcsa Tibor vagyok szeretnék kijutni Kanadába csak meg nem tudom hogyan én 31 éves erdélyi fiatal ember vagyok foglalkozásom ( Ács , Komuves ) vállalt munkából kerestem mostanig a kenyeremet de nagyon le alt minden s ezert gondoltam kint dolgoznék valahol külföldön a eddigi munkáim nagy részét itt megtekint hetik http://meticoz-bau.lapunk.hu/ van két gyerekem egy fiú s egy lány feleségem kereskedelembe dolgozik . ha felkeltettem érdeklődés-emel segítsen kérem nekem s a családomnak e-mail meticozbau@gmail.com Tisztelettel
Bálint Kajcsa Tibor
Gábor, 2010-12-12 22:38:13
"Farmhand" -->> "Farm hand" számara,
www.google.ca <<-- "Farm hand job in Canada"
Betöltetlen állások százai....
Ha nem boldogul evvel, vagy "rosszul értelmeztem" a levelét, írjon bátran!
Üdvözlettel: Gábor
Farmhand, 2010-12-12 22:07:50
Bocsánat, lemaradt az aláírásom: Köszönettel: István
Farmhand, 2010-12-12 22:04:34
Üdvözlök mindenkit! Mezőgazdasági munkát keresek, farmon. 36 éves agrármérnök vagyok, gyermekkorom óta a mezőgazdaságban dolgozom. Traktorok- mezőgazdasági munkagépek üzemeltetésében, zöldség és gyümölcstermesztésben, emberek irányításában komoly tapasztalatokat szereztem. Jogosítvánnyal és 20 éves gépüzemeltetési múlttal rendelkezem. Angolul társalgási szinten beszélek. Nem kívánok letelepedni, itthon rendezett családi és anyagi körülményeim vannak. 1-2 évet szeretnék egy kanadai farmon eltölteni főleg tapasztalatszerzés és nyelvtanulás céljából. Ha valaki tud számomra erre lehetőséget, kérem jelezze itt és felvesszük a kapcsolatot.
Pusó, 2010-12-07 09:52:06
Bocsi az aláírásom lemaradt!
Az építészmérnök hozzászólást Zsolt írta!
Pusó, 2010-12-07 09:50:09
Bocsi az aláírásom lemaradt!
Az építészmérnök hozzászólást Zsolt írta!
Pusó, 2010-12-07 09:46:58
Sziasztok!
Már régóta kacérkodom a gondolattal, hogy Kanadában kellene dolgozni, munkát keresni. Ebben szeretném kérni tanácsotokat. Én 45 éves építészmérnök vagyok. Építőiparban tevékenykedem, 23 éve. A ranglétra minden fokán jártam, most műszaki ellenőrként dolgozom. Amit tanfolyamokon mellé lehetett tanulni azt megcsináltam, ingatlan forgalmazás/értékbecslés, FIDIC független mérnök stb...! Egy baj van az angolt csak nagyon konyha nyelven beszélem! Sajna itthon az építőipart nagyon tönkretette az új vezetés, nincs előretervezési lehetőség, nincsenek befektetők, nincs pénz az építőiparra! Van egy egyetemista fiam, nehézipari gépészmérnök hallgató, most elsőéves (középfokú angol nyelvvizsgával rendelkezik), és van egy 14 éves fiam aki a középiskolát fogja kezdeni a következő tanévben (külön angol tanfolyamra jár). A párom egészségügyben dolgozik asszisztens, (három műszak: nettó 72.000.- ft a bére!), oroszul, ukránul anyanyelvi szinten beszél, angolul nem beszél semmit. Szeretnék bővebb tájékoztatást kérni milyen lehetőségek adódnának, mit kellene tenni, hogy kimehessünk? Köszönöm! e-mail cím: leffler61@gmail.com
Gabor, 2010-11-27 23:40:20
2010 Nov 24, 06:23 Munka Torontoban - finishedhome@rogers.com
Epitoipari segedmunkast keresek Torontoban. ---------------------------------------------------- 2010 Nov 27, 20:05 hello gabor gczirok@yahoo.com
Mennyi lenne a fizetseg es milyen munka konkretan? =========================================
Holgyeim es Uraim, Itt egy friss, jellemzo "magyaros" hirdetes.
Nincs telefonszam, cim, ugyintezo neve, munka-leiras, munkaido, munkaber, adozas, balesetbiztositas, etkezes, kell-e onallo jarmu a valtozo helyekre eljutni, szallas van-e, kell-e work visa vagy Ok intezik, vagy fekete (illegalis) munkasokat keres, legyen-e sajat szerszam, al-vallalkozokat keres vagy alkalmazottakat, vagy nevtelen "sameszokat"......?
Mint lathato, minden egy e-mail kapcsolaton at zajlik, naaaaaaagy titokban, sutyiban, es csak ido kerdese a "balek" kiutasitasa.
Az Ontario Tartomany Munkaugyi Miniszteriuma az alabbi minimum fizeteseket irja elo: http://www.labour.gov.on.ca/english/es/pubs/guide/minwage.php
Egy "magyar" csapat a Torontohoz kozeli Hamilton varosaban, szinten epitoipari segedmunkakra "kolcsonzott" ki magyarokat, most elozetes letartoztasban vannak es varjak a targyalast majd a buntetes letoltese utan a kitoloncolast.
...szoval, csak ovatosan.... !!!!!!!
Gabor
csilla, 2010-11-13 09:18:28
Sziasztok! 26 éves vagyok,nem rég fejeztem be az egyetemet,de sajnos még nem kaptam meg a diplomám.Nyelvvizsgát kell tennem angolból.Mivel édesapám már dolgozott kint Kanadában jó néhány évvel ezelőtt,gondoltam szerencsét próbálok.Van vendéglátós,irodai,illetve kormányzati területen tapasztalatom.3-4 hónapban gondolkozok első nekifutásra.Ha valaki esetleg tudja,hogyan kellene neki futni,hogyan lehet néhány hónapra munkát vállalni,hol érdemes próbálkozni állás kereséssel,kérem írjon nekem tippeket!Minden érdekel,állatgondozás,eladó,vendéglátás,stb..minden! Köszönöm a segítséget előre is! e-mail:harsasi.csilla@vipmail.hu
levyhuba, 2010-11-07 00:22:33
Sziasztok!
Szívesen felvenném a kapcsolatot olyanokkal, akik hasonló helyzetben vannak, mint én, hogy szeretnének Kanadába menni. Miután mi megakadtunk anyagilag az ügyintézéssel, szükségünk lenne kinti munkaszerződésre a pontok eléréséhez, vagy akár a korábbi kijutáshoz. Egyébként asztalos munkában van tapasztalatom, ezzel keresnék munkát elsősorban Ontario-ban és Alberta-ban. Feleségem szociális munkát, idősgondozást, gyermekfelügyeletet, bejárónői munkát, vagy ehhez hasonlót vállalna. Egy kislányunk van, akinek szeretnénk biztosítani egy stabil és jobb jövőt.
Köszönettel: levyhuba
levyhuba, 2010-11-07 00:17:20
tonyo, 2010-10-30 14:38:47 Kedves Tonyo!
Elolvastam a kérdéseidet, s arra a következőket tudom válaszolni, ha még valaki nem reagált a kérdésedre: Elsőként látogasd meg a http://www.cic.gc.ca/ oldalt - bár valószínű, hogy már megtetted -. Itt meg kell nézni, hogy az a szakma, amelyikkel ki szeretnétek menni, benne van-e a listában. Amúgy megjegyezném, hogy a tiéd benne lesz. A Noémiét így nem tudom, de lehet. Ha hasonló szerepel, érdemes megnézni a NOC oldalán, hogy az adott szakmához tartozó kódhoz, milyen követelményeket társítottak. Az angol fontos, mivel a június végi törvényváltozás mos tmár kötelezővé tette az IELTS nyelvvizsgát. Ezt meg lehet csinálni nagyon sok helyen a világon, de ha jó a Noémi angolja érdemes Budapesten letenni. (British council). a szakképesítéshez a maximum pont eléréséhez vagy annál több év gyakorlat vagy végzettség szükséges. Elég csak az egyikőtöknek kezdeményeznie, mint principal applicant, de szükséges hozzá az élettársi kapcsolat, vagy a házasság. egyébként külön kell jelentkeznetek. Az esély mindig az ügyintéző döntésétől függ, ezt ha ügyvédhez fordulsz elmondják.
Mi voltunk kint és nagyon beleszerettünk. Az ügyintézéshez is hozzákezdtünk, de anyagi okok miatt le kellett állítanunk. Kerestünk egy kinti bevándorlási ügyvédet - nem ügynököt!!!! - aki kintről intézkedik.
A megélhetés hasonló mint Angliában, ahogy én látom, de a minimálbér tartományfüggő. Ha bővebb infóra van szükséged, szívesen válaszolok abban, amit tudunk, tapasztaltunk. Én viszont Angliával és/vagy Írországgal kapcsolatban kérdeznék pár dolgot, ha lehetséges. e-mail: levyhuba@freemail.hu
HERA, 2010-10-30 21:16:33
Sziasztok! Kanadába,Új-Brunswick (New Brunswick) Szeretnék dolgozni, bármilyen női betanított munkára, vagy idős gondozásra,Kérem aki tud segítsen! Magyarországon eléggé gáz a megélhetés.Munkát szeretnék! juditb.nszki@gmail.com..Thnkx
HERA, 2010-10-30 21:16:10
Sziasztok! Kanadába,Új-Brunswick (New Brunswick) Szeretnék dolgozni, bármilyen női betanított munkára, vagy idős gondozásra,Kérem aki tud segítsen! Magyarországon eléggé gáz a megélhetés.Munkát szeretnék! juditb.nszki@gmail.com..Thnkx
sumer586, 2010-10-30 20:39:34
Sziasztok Én Kanadában Dolgozom és a KG International segítségével találtam erre a külföldi munkára. Mindenkinek csak ajánlani tudom http://kginternational.hu/
tonyo, 2010-10-30 14:38:47
Tamas vagyok!En is mint sokan szeretném megprobalni a letelepedést kanadában!Jelenleg angliában élek a barátnommel és meg szeretnénk probálni egy másik országot is és szerintem Kanada jo lenne nekunk! Felvázolom a helyzetunket:
A barátnom noémi jelenleg fogorvosi aszisztens angliában 13 éve él kint az angollal természetesen nincs gondja gyakorlata is van elég sok itt angliában! De o szeretne elvágezni egy másik szakmát is szájhigénikus ehez kb 1 évet kell tanulnia magyarországon amit jovore szeretne elkezdeni!(ezért gondolom hogy a kanadádan letelepedés kb 2 év nekunk de azért irok mert szerintem minnél elobb el kel kezdeni a tájékozodást) Szoval szerintem neki jo esélye van hogy megkapja a letelepedési engedélyt!
Ami engem illet a szakmám asztalos kb 3 év magyarországi gyakorlattal itt angliában gyárakban és jelenleg mcdonalds-ban dolgozom az angolom eros alapfok de tanulok es mire oda kerul a sor szerintem jo kozépfok társalgási szintre el fogok jutni! A gondot magamnál látom elég kevás eséjt látok arra hogy megkapjam az engedélyt!!
Én 25 éves vagyok Noémi 30 gyerek nincs!
Soval a helyzetunk ez!Egy pár kérdésem is lenne ha tudna válaszolni nagyon megkoszonném!
1:On szerin mekkora az eséjunk a letelepedésre?
2:Ha csak az egyik fél kapja meg az engedélyt csak a házastársát viheti magával ill nézik e hogy miota házasok a kérelem elott vagy után számit e ez?
3:Csak ugy kaphat engedély az ember ha már elorre talált kint munkát?Vagy munka nélkul is kap engedélyt ha a szakmája megfelel es kint tud munkát keresni?
4:Még egy kérdés mennyi a koltsége az embernek kanadában? étel? albérlet? rezsikoltség? auto? esetleges biztositások?
5:Szoval ugyaz élet?és menyi a fizetés minimal bér ill ha mind a ketten a szakmánkban tudnánk elhelyezkedni kb mennyi lenne a kezdofizetésunk?
6:Kb mennyi ido a papirok elintézése?mennyit számoljon rá az ember?
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|