|
|
|
|
Fórum » Bevándorlás Kanadába» Új hozzászólás írása
Béla , 2013-11-02 11:35:45
hello! hatájba lépett már a 45-napi menekült jogi el birálás?
Wrange6, 2013-11-02 01:03:06
Melinda, HA egyaltalan kijutnal ide menekultkent - ami most mar szinte lehetetlen -es varnal a menekult kerelmed elbiralasara, amit nagyon valoszinuseggel elutasitananak, s kozben szuletne itt egy gyereked, a gyermekkel egyutt toloncolnanak vissza Mo-ra. A legelso kerdes az hogy hogyan jutnal egyaltalan be Kanadaba menekultkent? Olvasd el Attilanak irt valaszomat.
Wrange6, 2013-11-02 00:52:37
Attila, ugy erted hogy nem jelentkezni akartok hanem csak ugy nekiindulni es a hataron eloadni hogy menekultek vagytok? Ha igen, 99% hogy be sem engednek hanem felultetnek az elso visszafele tarto gepre. Nem fogja erdekelni a hataroroket hogy ti milyen rendes emberek vagytok.
Melinda, 2013-11-01 22:07:39
DE MINT MENEKÜLT!
Attila, 2013-11-01 21:59:47
semmi meg van már. még egy kérdés, ök honnan tudják meg hogy nem vagyünk menekültek ?? azt előnybe veszik hogy 5-en mennénki dolgoznánk renedsen be járnánk iskolába is . intéznénk mindent amitt mondanak .?
Attila, 2013-11-01 21:36:47
kösszi . és mennyi a ki toloncolási idő?
Wrange6, 2013-11-01 15:52:17
Attila, itt a link ahol errol olvashatsz: Itt van azoknak az orszagoknak a listaja, ahonnan Kanada NEM fogad el menekult kerelmeket (illetve persze lehet jelentkezni, de nagy valoszinuseggel elutasitas lesz a vege), mert ezekben az orszagokban nem bizonyitot hogy barkit is uldoznenek: Amint latod Magyarorszag is rajta van ezen a listan. De persze biztosan leteznek magyar ' menekultek" akiknek sikerult.
Attila, 2013-11-01 15:29:34
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogyan müködik ez a menekült státusz menekült kérelem , erröl kérnék egy kis fel világositást köszönöm !
Wrange6, 2013-11-01 14:29:26
Melinda, hogy erted hogy "olyankor mi van"? Eloszor is ha nem legalisan vagy az orszagban, akkor nincs egeszsegugyi kartyad ergo nem vagy jogosult semmilyen ingyenes orvosi ellatasra, mint amilyen itt peldaul a terhesgondozas. Vagyis nem tud elvallalni egy orvos sem, ami terhesseg eseten eleg nagy problema...En speciel nem kockaztatnek...Ha valaki illegalisan van itt es teherbe esik, surgosen javaslom hogy menjen haza...Ha megis valahogyan itt szuletik a gyermek, akkor ugyis "lebukik" az illeto, mert a gyermeket szuloi hivatalos papirok nelkul nem is tudjak anyakonyveztetni stb. Aki legalisan van az orszagban, es megvan vagy a PR vagy az allampolgarsagi statusza, a gyermek automatikusan kanadai allampolgar lesz, de a szulo nem! (Hacsak nincs meg mar eleve az allampolgarsaga.) Ha van meg konkret kerdesed errol a temarol, nyugodtan kerdezz, megprobalok valaszolni.
Melinda , 2013-10-31 15:27:20
szia kérdeznék valamit! kanadában teherbe esel és ott születik a gyerek ojankor mi van ?
Canadahu, 2013-10-12 21:01:30
Megkaptad a valaszt a cnadahun,de tudod mit?...menjetek,ugorjatok!
tyukanyo76, 2013-10-10 13:06:47
Kedves kint élők! A kijutás lehetőségeiről szeretnék kérdezni. Van nekem egy barátnőm, aki kint él Kanadában. 5 éve ment férjhez egy kanadai állampolgárhoz. Na már most a barátnőm, hív minket kifelé hozzájuk. Azt mondja, hogy ők ketten igazolják, hogy náluk fogunk lakni és ők gondoskodnak rólunk. Menjünk ki turistaként. Ha kijutottunk Kanadába akkor ott, ügyvéd által elkezdhetjük intézni a munkavállalói vízumot és a letelepedési kérelmet is. Õ azt mondja, hogy ha már kint vagyunk, és megkapjuk a munkavállalói vízumot, akkor már nem fognak minket kiküldeni az országból, miután letelt a 6 hónap turistaként. Azért nem küldenek el (mondja ő), mert amíg nem döntenek a letelepedésről addig nem küldenek el az országból. És ha már dolgozni is tudunk akkor meg miért küldenének el. Hát nem tudom, nekem az olvasottak alapján nem tűnik ilyen egyszerűnek. Ezért kérném a hozzászólásokat. Még annyit, hogy férjem tudna csak dolgozni egyelőre, mert van egy 16 hónapos gyerekünk, és nekem még meg kell tanulnom angolul is. Férjem tud angolul, szakmája van, de nem dolgozott benne egy percet sem. Amit olvastam pontrendszert, a szerint kapna 50-60 pontot. Köszönettel : Lia
Fatyol, 2013-08-22 18:32:59
TR: cégben lehetsz társtulajdonos (meghatározott módon, azaz mértékben), de nem dolgozhatsz benne. Jelen pillanatban a befektetői kivándorlást is befagyasztották, amihez fel kellett mutatni $1.600.000,- CAD , és ebből konkrétan be kellett fektetni $800.000,-CAD. Társulhatsz egy cégbe két módon: a., felveszed a kapcsolatot a kanadai Angel Investor-al, és ők megítélik, hogy a vállalkozás ötleted mennyire életképes itt b., keresel magadnak egy kanadai partnert, kiutazol, és megalapítjátok a céget. Mindkét esetben az a helyzet, hogy csak mint shareholder vehetsz részt a cég életében, semmiféle módon nem dolgozhatsz benne.
Fatyol, 2013-08-22 18:27:51
Fatyol, 2013-08-22 18:23:14
Zsolt: Megtennéd, hogy megmutatnád az oldalt, hogy hol írtam, mondtam én ilyet bármikor, bárkinek is?? Vagy feljelentselek rágalmazásért?
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|