Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések

Fórum » Kanadai magyarok

» Új hozzászólás írása

András, 2012-11-30 13:11:08
Szervusz Fátyol!

András vagyok, 2 év takarítói rutinom van Angliából. Szállodákban dolgoztam mint cleaner/housekeeper. Szobatakarítás, szobaszerviz, folyosók takarítása, stb...
Úgy tudom, hogy a CLEANER hiányszakma Albertában. Tudnál nekem abban segíteni, hogy hol van jelenleg szükség takarítókra? Legális munkára gondolok, munkavízummal, stb... Sürgős lenne.

Segítségedet előre is köszönöm
András
GBR, 2012-11-29 13:12:40
Üdv mindenkinek!
Segítséget kérek! Szeretnék Kanadában letelepedni családommal, de a kérdőív nem egészen érthető számomra.Azt már kiderítettem, hogy a szakmámban bőven van munkalehetőség. Ha valaki tud segíteni, kérem jelentkezzen! Címem: tomordigabor@msn.com 
Fatyol, 2012-11-28 16:00:57
Torontoval-Ontarioval nem foglalkozom, ha van elérhető munka nálam, az Albertában van, így nem is tudom, hogy Ontarioban mely munkákra milyen arányban adnak ki work permitet
Bluebonnet, 2012-11-21 13:37:23
Kedves Fatyol,
Munkát keresek Kanadában, elsősorban Torontóban vagy környékén. Szeretném, ha megadnád az elérhetőségeidet.
Előre is köszönöm! 
Beatrix1177, 2012-11-21 10:37:16
Sziasztok, Beatrix vagyok, szeretnék kimenni és letelepedni Kanadába, de van két gyerekem, az egyik kislány halmozottan sérült.
Tudnátok-e nekem abban segíteni, hogy hova menjek, hol kérjek információt ebben az ügyben, mert olyat olvastam, hogy a sérült embereket nem igazán fogadja be Kanada.
Köszönöm 
email: albeki2008@hotmail.com
Fatyol, 2012-11-11 19:38:16
Melta: egyetlen FEKETE munkát sem tudok. LEGÁLIS munkákat közvetítek, jelen pillanatban nincs rengeteg speciálisak vannak, és csak jövő hét csütörtöktől kezdek velük foglalkozni, most zárok egy projectet.
MELTA, 2012-11-10 14:24:44
Szia Csaba,olvastam itt "Fátyol"nevű kommentelőtől,őt keresd meg,van neki saját oldala.Õ rengeteg munkát tud feketén Kanadában,mindent elintéz,irj neki!

üdv,Mellta
Csaba, 2012-11-10 12:35:19
Hey pouvez-vous s'il vous plaît envoyez quelqu'un pour travailler à Montréal balogh0602ht@freemail.hu aborder tous les types de travaux de soins. J'ai un diplôme d'études secondaires et, personnellement garde. Facilité permis de catégorie B ij-5t machines électriques. Camions diesel Messages conduisez gaz 5t et les animaux domestiques peuvent conduire n'importe quoi. Le maçon. la peinture et des domaines similaires de l'expérience acquise. Travailleur bonne forte 34-year-old man je suis. Merci d'avance Csaba ce qui concerne
Csaba, 2012-11-10 12:32:46
Hey can you please send someone to work in Montreal balogh0602ht@freemail.hu address all types of care work. I have a high school graduation certificate and, personally guard. Ease license for category B ij-5t electric machines. Messages diesel trucks are driving gas-5t and pets can lead anything. The bricklayer. painting and similar areas of experience gained. Hardworking good strong 34-year-old man I am. Thanks in advance Csaba respect
Csaba, 2012-11-10 12:30:40
Sziasztok ha tud valaki Montrealban munkát kérem írjon a balogh0602ht@freemail.hu címre ,mindenfajta munka érdekel .  Rendelkezem Középiskolai Érettségi Bizonyítvánnyal valamint,  Személy és Vágyónőrím .B kategóriás vezetői engedéllyel  Könnyűgépkezelői 5t-ij villany .gáz üzen dízel targoncákra jogosít és 5t-allat bármit vezethet . A kőműves . festő és hasonló területeken szerzett tapasztalattal rendelkezem .Erős jó munkabírású 34-éves férfi vagyok .Előre is köszönöm tisztelettel Csaba   
drake001, 2012-11-03 20:20:08
Sziasztok, Én munkát, és a rokonaimat is keresném Kanadában. Van gyakorlatom, az építő iparban, vendéglátásban, számítástechnikában, raktározásban. Ha valaki tudna kint munkát akkor írjon a munka0418@freemail.hu email címre. Előre is köszönöm. A rokonokrol csak annyit tudok, Hogy Vancouver- ben éltek, vagy élnek, a nevük Horvát Zoltán, és Zoltánné, és rendszeressen leveleztek a magyarországon élt nagymamámmal akit Ellauer Ceciliának hívtak. Ha valami módon ollvassák ezt kérem ők is írjanak.
             Köszönettel Bór Kálmán. 

Fatyol, 2012-10-31 21:35:40
Peter: az a szam nem el
sanyi, 2012-10-29 22:56:19
Kati, 2012-10-23 13:23:18
Sziasztok!
Párommal keresünk munkát, itthon megszünt a munkahelyem, az építőiparban dolgoztam. Férjem magyar kortárs festmény szakértő, az ő gallériája is a végét járja. Nem akarjuk megvárni, hogy a maradék pénzünket is feléljük.
Én takarítást is elvállalok, a párom karbantartást, bármit amilyen munka akad.

Bármiélyen segítséget megköszönök!!!
Peet, 2012-10-19 17:05:04
Üdv Mindenkinek!

Olyan kérdésem lenne, hogy egy Kanadai rokonom után "nyomozok" van egy telefonszámom, de olyan formátumban kaptam meg a számot, amit nem tudom itthonról tárcsázni. A lakás Hamilton-ban, Ontario-ban van ahová elivleg 905 a körzetszám. Mivel én úgy kaptam a telefonszámot, hogy 905-527-0944 ezért gondoltam, hogy csak elé kell tennema +1-et, hogy +1-905-527-0944-et kapjak és akkor ez hívható. Viszont azt a választ kapom, hogy a megadott számon előfizető nem kapcsolható. Valaki tudna esetleg segíteni?

Üdv, Péter 
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada