Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések

Fórum » Kanadai magyarok

» Új hozzászólás írása

mgabor55, 2012-10-10 18:03:26
Az előző email cím helyesen:
mgabor55@gmail.com
mgabor55, 2012-10-10 16:55:04
Sziasztok!
Magyar és görög utazási irodaként szeretnénk Kanadába és az USA - ba árajánlatokat kiküldeni. Ehhez keresnék utazási iroda listákat email címekkel. Kérem aki tud segítsen!
mgabor55gmail.com
csaba, 2012-10-10 12:47:02
Sziasztok !
Én és a feleségem munkát keresne Kanadába ,én építési válalkozó voltam de itt Magyarországon minél többet dolgozok annál kevesebbet keresek ,most meg már munkát se lehet kapni tehát kész csöd ez az ország a feleségemet 20 év dolgozott a Magyar állami vassutnál 2 éve munkanélküli még takarutónak se kell éretségivel techikumal angol nyelvtudással tehát lépnünk kel ,bárki tudd segíteni ,nagyon megköszönjük igazából elvállalnák minden  csak hogy életbe tudjunk maradni a családommal magyarok vagyunk és nem bevádorolni szeretnénk Kanadába hanem rendes munkával rendesen megélni és eltartani a két gyermekünket.

Várjuk a információkat előre is köszönök inden hozászolást .
Csaba 
e-mail cim :cmeszaros6@gmail.com 
sima, 2012-09-27 17:28:02
Aliz, 2012-07-05 17:31:44
Hello mindenki!
Kérdésem volna:

Itt turistáskodtunk Torontoban 2 hétig, nagyon klassz volt, most indulnánk haza a napokban. A probléma: maradt egy jó marék kis érménk, amit a street car-ra felszállva kell bedobni a sofőrnél és kapsz érte jegyet. vissza lehet ezt váltani valahol? Annyira azért nem olcsó, hogy ennyit megtartsunk emlékbe...
Fatyol, 2012-06-28 20:50:50
A szülőknek, nagyszülőknek van egy másik lehetőség a látogatásra, aminél valószinű, hogy nem zaklatnak a repülőtéren:
http://www.cic.gc.ca/english/visit/supervisa.asp 
lali, 2012-06-28 14:45:12
hat draga baratom ,feketen it senki nemfog dolgoztatni          senki.
utazgatok megnezem az orszagot.
es vendegsegbe vagyok
valasz lalinak, 2012-06-28 12:30:20
Kedves lali!

A legnagyobb hulyeseget mondtad, amit csak lehetett. Ha valaki nem dolgozik, megis mit csinal es mibol 6 honapig ott? 
Kati, 2012-06-27 21:47:03
Lali rendes vagy, hogy válaszoltál, köszi.

Már jártam Canadában kétszer, egyedül, de most férjemmel és 11 hónapos kislányommal mennénk nyaralni. Egy régi jó barátunkhoz. A magyar utlevél tudjuk miért vagy kik miatt nem szeretik. A hiba, nem szabad lett volna 6 hónapot mondani.
Azt tudom, hogy a repülőjegy vissza is érvényes legyen, ne legyen hosszú távra szóló, és nyitott vágü legyen, tudd tolni a hazajövést. Tudsz emailra irni, oszbelane@freemail.hu
Most tartok ettöl az utazástól.

Udv, Kati
lali, 2012-06-27 20:50:06
hello kata mikor belepel az orszagba meg a leszalas elot kiosztanak egy urlapot amibe kerdesek vannak ,ot van egy kerdes meddig maratsz en odairtam hogy 6 honapig
aztan mar a leszalasnal a folyoson egy vamtiszt kerdezte hogy miert jottem ,akarok e menekult statuszt kerni,valaszoltam hogy nem eszem agaba sincs.
aztan az emigracios szobaban 2 orat tartottak bent ,az unoka testverem kint vart es meg tole is kerdezoskottek elvettek az igazolvanyat es beutottek a gepbe az adatait hol fogok lakni meg ijesmi,nameg a kissebseg koze tartozok e vagy sem ijet is kerdeztek.
a Magyar utlevelet nemszeretik
Kati, 2012-06-27 20:11:53
Lali, mibe kötöttek bele, mi miatt nem akartak beengedni.
Nyaralni készülünk Canadába, egy család, pici babával. Ezért érdekel, mivel baráthoz megyünk.
Udv., kati
lali, 2012-06-26 15:01:08
tisztelt vandor en nem kint elek,latogatoba vagyok it,de mikor jottem nagyon de nagyon nehezen engyettek be az orszagba.2 orat bent tartottak,mar ugyvolt hogy viszakuldenek az unoka tesom beszelt veluk es garantalta hogy nem fogok itmaradni.es ez igy is van.letelepedessel kapcsolatban anyit ho kel egy ugyved annak fizetni kel eleg sokat .
Vándor, 2012-06-26 14:23:23
Tisztelt lali! 

MIvel Ön kint él (utolsó komment alapján gondolom) Kanadában, nem tudom tudna-e egy kis időt szánni rám és feltehetnék-e pár kérdést! Kiköltözéssel kapcsolatos/ munkavállalás.
Örülnék valamilyen elérhetőségnek hogy ne itt kelljen beszélgetni róla :)

Előre is köszönöm! 
lali, 2012-06-26 03:30:25
hat elob utob megtalalnak,es kiutasitanak,kel ez neked

en mikor bejottem az orszagba minden adataimat beutottek a kompjuterbe

meg az unoka tesom adatait is ,hol tartozkodok med ijesmi.
ZSOLT, 2012-06-26 03:13:12
HELO LENNE EGY KERDESEM MILESZ AKKUOR HA 6 HONAP UTANNEM TER HAZA A TURISTA

Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada