Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések

Fórum » Kanadai munka

» Új hozzászólás írása

Wrange6, 2013-10-21 05:27:04
MZ/X, pont azt akartam en is hozzatenni a hozzaszolasodhoz, hogy ez tenyleg komoly. Jobb ha mindenki tisztaban van vele hogy semmivel sem tudja senki meghatni a kanadai hataroroket. A legnagyobb butasag ha valaki csak ugy nekiindul - plane ket gyerekkel!! - es azt kepzeli hogy a ket szep szemeert majd csak ugy beengedik. Jezusom, milyen gondolkodasmod ez?
MZ/X, 2013-10-20 20:36:31
Jól megmosolyognak a vámtisztek, és szépen visszaraknak a legelső haza tartó gépre.
Komolyra fordítva a szót. Ha ki akarsz menni Kanadába, akkor tisztában kell lenned a hivatalos bevándorlási törvényekkel. Ennek legegyszerűbb  módja, ha alaposan áttanulmányozod a Kanadai bevándorlási hivatal honlapját.
 http://www.cic.gc.ca/english/index-int.asp
Első lépésként ezen az oldalon keresgélj.

Egyébként, tényleg visszafordítanak (komoly) 
albert, 2013-10-20 18:11:56
hello az a kerdesem ha csaladostul leszallok Kanadaban es azt mondom hello ittvagyok munkat keresunk mit csinalnak velunk ket gyerekkel koszi

Krisztina, 2013-08-02 10:13:58
Üdvözletem!Ápolónőként idősek otthonában dolgozom 10 éve.Párom Januártól utazik és  kezd dolgozni Guelphben,ezért szeretnék én is érdeklődni ha valakinek esetleg szüksége van a családban idős ember ápolására szívesen besegítek.Üdv.Krisztina.chrisztuka@freemail.hu
Fatyol, 2013-07-29 20:34:46
Hafiz: olvass vissza egy hozzászólást. Amilyen munkákra találsz hirdetést, arra van lehetőség. Ha nem talál a munkáltató megfelelő kanadai jelentkezőt, akkor valószinű, hogy keres lehetőséget arra, hogy külföldit alkalmazzon.
Hafiz, 2013-07-21 22:19:22
Sziasztok..
Logisztika es szallitmanyozasban lehet munkat talalni Albertaban?
Magyar bizonyitvanyom van. Kanadai munkavalalasim nincs.
Kereskedelemben van 15eves tapasztalatom, csak Logisztikaban sajn nincs.
 Jelenleg itt vagyok Torontoban, latogatason. Lehet hogy megyek Calgariban is rokonokhozz..

Koszonom a kedves valaszokat.

Fatyol, 2013-07-08 20:28:45
Bacardi: http://www.jobbank.gc.ca/intro-eng.aspx

Ez a "van-e lehetőségem" kérdés egyszerűen megválaszolható: ha látsz hirdetést a szakmádban, és beszélsz angolul, akkor van.  
A linket másold ki az egérrel, és úgy tedd a böngésző sorba, hogy bemásolod, ha a linkre kattintasz, akkor csak ezen a fórumon maradsz.

Nézz körül ezen a hirdetési oldalon, ez a kanadai hivatalos állásajánlat oldal.  
Bacardi 93, 2013-07-05 23:57:17
Sziasztok!  Tudja e esetleg valaki hogy 2 mezőgazdász szakmával lehet e kint munkát találni?  előre is köszönöm..
Gitti, 2013-06-29 05:23:17
Szia Fátyol, ment a levél, a tárgy "Gitti". Köszönöm.
Fatyol, 2013-06-29 00:25:07
munkaalberta@gmail.com
De hozzátenném, hogy jelen pillanatban nem tudok segíteni a munkakeresésben, és továbbításban, még nem áll a cégem, és ameddig nincsenek meg a szükséges papírjaim, addig nem tehetek semmit.  De a jogszabályokat, egyebeket el tudom mondani, ha az megfelel.
Gitti, 2013-06-27 19:29:12
Fátyol, add meg légyszi az e-mail címed, írok neked privátban, ha kell elküldöm az ügynökkel való levelezést, illetve nekem szakmámba vághat amit írtál az Albertai lehetőségről. Nagyon köszönöm!
Fatyol, 2013-06-27 18:52:14
Egyébként Albertában a foodservice-ben dolgozók, akik jul 12 előtt kezdik el a munkát, beleesnek az Alberta Pilot programba, ami azt jelenti, hogyha egy évet dolgoznak főállásban, akkor egy év után beadhatják a Canadian Experience programon belül a letelepedésüket. Nem tudom mi lesz a jul 12 után, még semmi infó ezzel kapcsolatban, de valószinű, hogy meghosszabítják.

Food and beverage servers
Food counter attendants
Kitchen Helpers

Ez a három 
Fatyol, 2013-06-27 18:46:09
Munkavállalási nélkül sehol sem dolgozhatsz. Viszont ha van a cégnek LMO-ja, és te megfelelsz az elvárásoknak, akkor be kell adni az LMO-val együtt a te jelentkezésedet a service canadához (már nem konkrétan ők csinálják az LMO, és a confirmationt sem, hanem azoknak néhány erre szakosodott irodájuk), csatolva az resume-t, az igazolásokat arról, hogy valóban megfelelsz a követelményeknek, és ők - pozitiv esetben- visszaküldik a cégnek az LMO confirmationt, ez az a papír, amelyben engedélyt adnak arra, hogy téged vegyen fel a munkáltató. Erre kapod meg a munkaválallási engedélyt a határon akár, ha nem akarsz a közeli kanadai nagykövetséghez átmenni.
Csókoltatom az ügyintéződet a hozzáértése, és alapos tájékoztatása miatt. 
Gitti, 2013-06-27 05:40:07
Köszönöm, tiszta sor. Amíg az engedélyre várunk, van arra lehetőség, hogy LMO-val rendelkező cég (pl. akár McDonalds, vagy egy olyan szállodalánc ami az érkezési helyen és a cél helyen (ahova eredileg készülünk) is van) elmenjek dolgozni addig?
Fatyol, 2013-06-27 00:31:09
Ha a visszajegyet kérdezed, akkor mindegy, hogy hova szól, csak ki Kanadából.
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada