|
|
|
|
Fórum » Kanadai munka» Új hozzászólás írása
Mira, 2013-04-04 10:28:19
Szia Tetris! Megmondanád hogy erre a hotelre hogyan kell rákeresni?????????????mert engem érdekelne a munka.Különben te kint élsz??? Üdv:Olivia
Mira, 2013-04-04 10:23:18
Sziasztok! Én és a párom szeretnénk kijutni Kanadába letelepedni és munkát vállalni szakmákkal rendelkezünk,de bármilyen gyári vagy csomagolói munkát elvállalunk.Szociális munkában esetleg van-e lehetőség ott és Faiparban.Kérlek segítsetek. Üdv:Olivia
tetris, 2013-04-04 00:47:36
ontario missisagua reszen a monte carlo hotelben dolgoznak magyar nok szobalanykent. legalis, bejelentett munka, beszelgettem veluk, a fizetessel meg vannak elegedve. nem erotikus munka, hanem normalis melo. egy'probat meger,hogy van-e felvetel. elerhetoseg a neten fellelheto. toronto ontario hotel monte carlo sok sikert
Marcsika, 2013-03-28 14:29:24
Sziasztok! Alap angol nyelvtudással munkát keresek Kanadában. Leginkább csomagolói, gyári munka érdekel, de ha takarítani kell az se gond. Bármit elvállalok ami szexmentes, és még fizet is. A segítséget előre is köszönöm. Email-címem: mexima@freemail.hu
Árpi, 2013-03-19 11:52:40
Sziasztok Arról szeretnék érdeklődni,hogy milyen lehetőségek lenne Cnc forgácsoló szakmában elhelyezkedni Kanadában. Már nagyon sok helyen érdeklődtem de sehol sem kaptam érdemi választ,csak olyanok érkeztek,hogy nem tudnak segíteni semiben. A lakatos munkát is válalnék kint,sajnos nem szakmám,de már 1 éve dolgozom benne. 23 éves vagyok,nagyon hálás lennék ha tudna valaki segíteni.
Tamás, 2013-03-09 22:09:15
Kémia- fizika szakos MSc. tanárként sok évi tanítási gyakorlattal, perfekt szakmai angol nyelvtudással keresek állást a következő tanévre Kanadában. Tud valaki segíteni ebben?
Laci, 2013-03-05 09:41:29
Sziasztok! Kanadában szeretnék munkát vállalni, gyári csomagoló, vagy raktárosi munkakörbe. Hosszútávra. Kérem akinek információja van, és nem rest megosztani, annak megköszönöm... Üdv: Laci E-mail.: holac31@hotmail.comTel.: +36309107093
gyöngyi, 2013-03-01 09:59:54
sziasztok. Kanadában szeretnék munkát válalni bejáronő vagy takaritas vagyis minden féle munka érdekel ha valaki tud segiteni kérlek segitsetek előre is köszönöm.
attila, 2013-03-01 09:41:25
sziasztok még annyit szeretnék kérni aki tud segiteni hogy milyen papirokra van szükség hogy letelepedni tudjak kanadában kőszi attila. csak az irjon aki tud valamit segiteni.
attila, 2013-03-01 09:34:10
sziasztok.Én is munkat keresek kanadában de már látom előre hogy csak magamra számithatok
Gabca, 2013-01-26 16:22:24
Kedves SVEN! Köszönöm az infót sokat segített és lassan neki is kezdek a papírmunkának, hogy minnél hamarabb indulhassunk az új úton. Mégegyszer köszönöm.....
Sven, 2013-01-23 10:14:37
Kedves Gabca! Megadnám egy blognak az elérhetőségét, amely blogot Kanadában élők szerkesztettek csak abból a célból, hogy leírják mi szükséges és hogyan működik a kanadai munkavállalás és letelepedés. A blog címe: http://hellokanada.blogspot.hu/ Remélem hasznos lesz! Üdv
Gabca, 2013-01-18 13:54:18
Kedves Shaman! Mi is mostanában szeretnénk kimenni a férjemmel és a kislányunkkal Kanadába. Érdeklődnék mi a folyamata a kinti munkavállalóinak és ahhoz hogy letelepedjünk milyen papírok szükségesek. Ha tudsz bármi infót adni nagyon megköszönném....
Bence, 2013-01-15 19:57:26
Üdvözlök mindenkit! Én most nyáron szeretnék kimenni körülbelül 2 hónapra , és ez alatt szeretnék dolgozni is. Egyetemista vagyok és rokonokhoz mennék ki. Nem tudom milyen módja van ennek. Milyen papírok kellenek ehhez? Nekem is szükségem lesz munkavállalási engedélyre?
Nani, 2013-01-03 23:13:59
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|