|
|
|
|
Fórum » Kanadai munka» Új hozzászólás írása
Útász, 2013-01-03 23:06:46
Swiss, 2012-12-26 19:00:34
Sziasztok! Boldog Karácsonyt Kívánok először is mindenkinek! Én egy jelenleg Svájcban élő Magyar állampolgárságú lány vagyok. A fórum olvasása közben a saját esetem jutott eszembe. Sajnos azt látom, hogy az emberek 90%-a mások segítségére vár, és álmodozik. A kérdésem az lenne, hogy miért? Miért várjátok, hogy majd itthonról bárki is tud munka ügyben segíteni? Ha esetleg a kérdezők 15% kimegy mert valaki az mondta, hogy menjen ide vagy oda, és esetleg nem jön be, akkor kit is fog okolni? Természetesen nem saját magát! Nekem sem volt egyszerű mindent itthon hagyni, de nem vártam, hogy majd más kitapossa nekem az utat! Elindultam egyedül. Nem volt egyszerű egy pillanatra sem. Idén 4 országban dolgoztam, nem találtam a helyemet, de mindezt egyedül. Szerintem nem szabad elvárni másoktól hogy helyettünk próbálkozzanak. Egy szónak is száz a vége, szóval tervezem, hogy Kanadába utazom jövőre, ezért sok fórumot olvasgatok, de hamar feladom, mert mindenhol csak a "siránkozás" megy munkakeresés ügyben. Kérlek Titeket utazni vágyók, Menjetek! Ne várjátok a csodát!
érdekl?d?, 2012-12-21 17:35:35
Üdvözletem! Arról érdeklődnék, hogy Kanadában mennyire van hiány vegyészmérnökökből és biológusokból? Jelenleg gyógyszeriparban dolgozom, angol nem akadály a francia alapszinten megtanulható, ha van motiváció.
Útász, 2012-12-16 20:32:29
valaszolo, 2012-12-15 19:01:54
attis! annyi eselyed van, mint egy afrikaiul beszeleo afrikainak itt magyararorszagon.
attis, 2012-12-14 22:33:46
Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy nagyon minimális angol tudással semmi esély kanadai munkához és letelepedéshez?
Shaman, 2012-12-12 18:40:31
En az igazi Fatyollal szeretnek beszelni :)
2 eve itt vagyok Torontoban, 1 hete nincs munkam... Tudnal segiteni? Van munkavallaloi engedelyem, az angolom eros kozepszint, a kanadaiak azt mondjak jol beszelek angolul :) 25 eves fiatal ur vagyok. Eddig parkettaztam, festettem, gipszkartonoztam es storage unitokat epitettem.
+ha barki tud munkat akkor szolhat nyugodtan, de jobban orulnek a bejelentett verzionak.
Koszonom :)
Manó, 2012-12-11 19:13:32
Sziasztok! Építészmérnök vagyok, munkát keresek Vancouver vagy Torontó környékén. Tud valaki segíteni?
Manó, 2012-12-11 19:10:52
vidám, 2012-12-11 11:42:08
Sziasztok:) Érdeklődnék,hogy kesztyűs szakmával,hivatásos gk vezetői engedéllyel,többfajta nehézgépkezelői vizsgával érdemes e próbálkozni??Esetleg Katalin segítségét kérném ebben.Én kesztyűszabász,nejem diszitő szakmával rendelkezik.Pécs
NoOne, 2012-12-04 12:47:57
Üdvözlöm Önöket! A munkakeresésem oka egyszerű, el akarok Magyarországról menni amilyen gyorsan csak lehetséges! 2 éves web programozási tapasztalatom van. 22 éves vagyok, az egyetem függőben anyagi okok miatt. Fő profilom: Jquery, js de ezen felül persze html,csss,php stb mennek. Keretrendszerek működésével felépítésével tisztában vagyok. CodeIgniterben dolgozom jelenleg, elég sok referenciamunkát tudok felmutatni, köztük webáruházakat is. Keretrendszert magam is tudok írni. Jelenleg a Ruby nyelv tanulásába kezdtem bele. Nagyon fontos: nem iskolában tanultam meg programozni hanem itthon, másokat figyelve. Egyszóval nem betanított munkás vagyok hanem olyan aki ténylegesen érti hogy mit csinál! Sajnos egyetem alatt (Mérnök Informatikát tanultam Debrecenben) nagyon sok időm volt web programozni. Bárki bármilyen munkát tudna ezzel kapcsolatban, vagy csak egy telefonszám akármi nagyon jól jönne! Köszönöm hogy elolvastátok az üzenetemet!
Gino, 2012-12-01 15:31:42
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy kanadában van e esélye, egy 4 fős, profi hidegburkoló kis csapatnak munkát találni. Előre is köszönöm, a választ. további szép napot! Gino.
Joe, 2012-12-01 02:14:09
Szia.
Gyártósorok telepítésében, új gépek beállításában igen. Az építkezésen gépészeti munkákra gondolsz? Konkrétan házépítésben is van gyakorlatom a falazástól a tetőig, gyakorlatilag egyedül feltudnák építeni egy házat ha lenne elég erőm és időm.
Amikhez értek: gépek telepítése, beállítása, javítás, karbantartás (mechanika) -asztalosipari tevékenység, főleg ajtó és ablak gyártás (10 év gyakorlatom van Kb.) -tudok hegeszteni, ívvel, lánggal, co-val. -vízvezeték szerelés -hideg-meleg burkolás -ács és tetőfedő munkák kivéve bádogozás de ha kell azt is megtudnám csinálni
Főleg multinacionális cégeknél dolgoztam mint IBM, Triumph, most pedig Kraft Food. 10 Évig voltam magánvállakozó, ajtó ablak gyártással és ház építéssel foglalkoztam. Csak kinyírták a hazai építőipart teljesen.
Az angolom jelenleg az alapnál jobban megy, gyakorlatilag megtudom magam értetni és megértem amit mondanak pláne ha megszokom az adott tájjellegű kiejtésmódjukat. Röviden ennyi
Ha tudsz elérhetőséget akkor elküldöm a resume-t is.
A SKYPE-on rajkojoe az elérhetőségem Joe
Fatyol, 2012-12-01 00:52:50
Joe. van gyakorlatod nagy kivitelezéseknél? Nagy építkezéseknél?? Mert ha igen, akkor én tudok valamit, aki azonnal felvenne.
Joe, 2012-11-30 22:58:38
Sziasztok
Tudnátok segíteni abban hogy gépszerelő és karbantartó szakmában hogyan tudnék elhelyezkedni kanadában. Rengeteg álláshírdetésre jelentkeztem, elküldtem az angolnyevű resumet is de semmi válasz.
Köszönettel Joe
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|