Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések

Fórum » Kanadai munka

» Új hozzászólás írása

Fatyol, 2012-11-30 15:39:12
Szerintem a vélaszt megtalálod a canadai bevándorlás oldalán, ott felsorolják a keresett szalmákat. 
Ezzel a mentalitással nem sokra mész, jóhogy már nem bocsánatot kérjen aki segít esetleg, hogy nem áll azonnal a rendelkezésedre. 
Szabby, 2012-11-30 13:19:13
Köszönöm szépen a segítséget..........Ez aztán a fórum
Feltesz az ember 2 nappal ezelőtt 1 kérdést,de mint észrevettem elég "gyorsan" jön a válasz...Köszönöm, mit mondhatnék 
Szaby 
Fatyol, 2012-11-29 03:58:05
A link lemaradt (jelöld ki, kopyzd ki, majd tedd a böngészősorba)
http://www.tradesecrets.gov.ab.ca/sources/pdfs/forms/QUAL_WORK_EXP_GUIDE.PDF 
Fatyol, 2012-11-29 03:57:18
István: Itt van egy nyomtatvány, amit ha görgetsz, minden szakmánál megtalálod, órában, és hónapban megadva, hogy mennyi experience szükséges az adott szakmában ahhoz, hogy elkezdhesd az egész hóbelevancot. Teermészetesen nem munkában eltöltött időre értendő, hanem pl: a 72 hónap az 5 év gyakorlatot jelent, azaz mondjuk 2005-től valaki a mai napig dolgozik az adott szakmában
ISTVÁN, 2012-11-28 18:22:38
szia fátyol
remélem nem zavarok 
csak ezt szeretném megkérdezni:
 Ha a suliba végeztem asztalos szakmát 3 éveset hogy emellé még hány év kéne hogy kitudjak jutni kanadána mert megnéztem calgaryt és csodás város, és sztem nem egy unalmas hely tehát csak ez lenne a kérdésem nagyon köszönöm további szép napot.Az angol nyelvvizsgát jövőév elején csinálom meg az      
Fatyol, 2012-11-28 16:13:49
Éppen nézem, hogy mikor készült az adott beírás-))) Hétfőn az adott időben éppen tárgyalásom volt telefonos konferencia hívással, négyen ültek mellettem.

Nu Géza bácsi ez most nem jött össze-) 
Fatyol, 2012-11-28 16:11:20
Így van. Ezen az oldalon bárki, bármilyen névvel írhat, ez nem az én hibám, hanem az oldalé. Ellenben lehetséges az IP címel alapján kideríteni, hogy valójában honnan érkezett a beírás, így nekem nincs mitől tartanom, hogy én írtam-e az adott szöveget, vagy sem. Könnyítésként megsúgom: nem én írtam.
Géza Papa: most viszont javaslom, hogy gondolkodj el azon, hogy óhajtod-e a továbbiakban a nicknevemet használva hazugságokat rám kenni, mert úgy döntöttem, hogy én teszek feljelentést. Ugyanis mindenféle jogköröm megvan arra, hogy munkaerőt keressek kanadai cégek számára, SOHA nem követtem el törvénytelenséget, és nekem semmi anyagi hasznom nincs abból, ha valaki feketén jön dolgozni, ugyanis nekem a cégek nagyon keményen fizetnek minden egyes új munkavállalóért. Hivatalosan. Ha annyira másolgatod az adott hivatalos oldalt, akkor javaslom, hogy nézz utána annak is, hogy jár-e büntetés a hamis rágalmazásért.
Szabby, 2012-11-28 15:33:50
Sziasztok!!
Van egy kérdésem és segítségeteket szeretném kérni!
29 éves fiatalember vagyok és szívesen szeretnék kint élni és dolgozni Canadában!
Most csináltam egy nehézgép kezelői szakmát földmunkagép kezelő:hidraulikus és teleszkópos rakodógép jogosítvánnyal rendelkezem!Valaki tud ezzel kapcsolatban segítséget nyújtani , hogy keresett szakma ez kint???
Előre is köszi

Szaby 
Fatyol, 2012-11-28 15:33:26
Gyerekek,ezen az oldalon bárki,bármilyen Nick nevet beirhat.

Ha akarom,én vagyok Obama,vagy a Pápa,DE AKÁR ORBÁN VIKTOR is,mégse hiszi el senki,hogy a valódi ossza itt az észt...

Most épp "Fatyol"néven irtam ezt a hozzászólást,pedig semmi közöm a magyar munkaerőt(is)kereső hölgyhöz,azaz Katalin-hoz.

Szóval ne üljünk fel semmiféle provokációnak,ide bárki-bármit irhat bármilyen néven!

Egyébbként a local police-amit a Kanadai oldal ajánl-szarik arra,hogy Kanadában ki/mit dolgozik feketén,ez KANADA belügye,ha elkapják KINT!

Jancsi, 2012-11-28 10:34:02
Én jelenleg egy állásajánlatot kaptam az építőiparban,meg takaritasban.Szeretnék dolgozni bármely munkat mind ujonc.Érdekli, hogyan lehet legális munkavállalási engedéllyet kapni. cim:jancsi_cry@yahoo.com
Geza Papa, 2012-11-27 21:19:43
Fatyol, 2012-11-11 19:38:16
Melta: egyetlen FEKETE munkát sem tudok. LEGÁLIS munkákat közvetítek, jelen pillanatban nincs rengeteg speciálisak vannak, és csak jövő hét csütörtöktől kezdek velük foglalkozni, most zárok egy projectet.
------------------------
Fatyol, 2012-11-27 18:30:57
Jancsi,rengeteg munka van,kb 3-4x keresed mint Mo-on.
Nem tudom, az gond-e, hogy ha nem jelentenek be,   --- TESSSEEEEK ???
viszont igy nem lesz kinti TB,és nyugdij, viszont 2-4e dollart tudsz összeszedni.

Ird le, mit szeretnél csinálni, és én megirom,hova-kihez menj!!
----------------------------------

Fatyol,
Eddig csak arrol volt "hires", hogy gyonyoru anyanyelvunk kocsmai szokeszletet hasznalta eloszeretettel, meg pedig azert, mert felismerte, hogy a magyarok tobbsege a (verbalis=szobeli) agresszio ellen IS vedtelen.
Most meg ket uj "oldalat is megmutatatta, hazudik es elosegiti az illegalis munkavegzest Kanadaban.

Mi kovetkezhet?
------------------
How do I report Internet or e-mail scams and fraud?

In Canada, you can report Internet fraud or other scams by contacting the Canadian Anti‑Fraud Call Centre.

Toll-free: 1-888-495-8501
Overseas and local: 1-705-495-8501
Toll-free fax: 1-888-654-9426
E-mail: info@antifraudcentre.ca

Overseas, you can report the scam to your local police.

How do I report a possible victim of human trafficking?

If you or someone you know is being exploited, contact your local police.

To report a crime anonymously, call Crime Stoppers at 1-800-222-TIPS (8477). Do not take the law into your own hands or get involved in any illegal activities.
----------------------------------

Geza Papa
Fatyol, 2012-11-27 18:30:57
Jancsi,rengeteg munka van,kb 3-4x keresed mint Mo-on.

Nem tudom,az gond-e,hogy ha nem jelentenek be,viszont igy nem lesz kinti TB,és nyugdij,viszont 2-4e dollart tudsz összeszedni.

Ird le,mit szeretnél csinálni,és én megirom,hova-kihez menj!!
jancsi, 2012-11-26 22:21:03
Sziasztok,Janos vagyok es ki szeretnek menni dolgozni es telepedni Torontoba a csaladomal(felesegem es kisgyerekem) van egy unokatestverem amej segit. Az a kerdesem hogy mijen kepen lehet megoldani a munkaengedejt ?menyi idore biztositjak?
Dombika, 2012-11-26 19:12:07
Kedves Fátyol!!
Gyermekem 24 éves szept.8-tól van kint Hamiltonban rokonoknál. Érdeklődnék szerinted van-e lehetősége kint munkát és tartózkodási engedélyt kapnia .  http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/work.asp erről az oldalról le is töltötte amit ki kell töltenie. Neked mi a tapasztalatod van esélye ezt onnan elintéznie . 
köszönettel. email:karaszkaroly@gmail.com 
Horcsog, 2012-11-19 15:17:44
Sziasztok!
Szilard vagyok es ki szeretnek menni dolgozni es telepedni Torontoba. Az a kerdesem hogy innen tudok kapni olyan munkat amihez szalast is biztosittanak? Ha segit a kerdesben akkor a vegzettsegem allategeszsegugyi technikus, folytattam a tanulmanyaimat az allatorvosin, de nem fejeztem be. Valamint vadkazdalkodasi technikus diplomam van ami szerintem parkorseg, vagy vadorsegre terjed ki. Maga a munkak amiket vegeztem az sokszinu, mert nyari szunidokben segedmunkaskent asztaloskent dolgoztam, masik evben komuves segedkent. Fo allasban aztan a MOL toltoallomasnal voltam.
Koszonom a segitseget elore is.
U.I.: Barmilyen munka jo nekem, nem valogatok! 
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada