|
|
|
|
Fórum » Kanadai munka» Új hozzászólás írása
ISTVÁN, 2012-11-18 19:17:20
Szia Fátyol Azt szeretném megkérdezni hogy ha a suliba végeztem asztalos szakmát 3 éveset hogy emellé még hány év kéne hogy kitudjak jutni kanadána mert megnéztem calgaryt és csodás város, és sztem nem egy unalmas hely tehát csak ez lenne a kérdésem nagyon köszönöm további szép napot.
Fatyol, 2012-11-14 06:51:44
igazi magyar: semmi gond, sok a félreértés azért javítottam.
igazi magyar, 2012-11-13 19:44:24
Fatyol! elnezest, nem voltam elegge informalt. koszonom a kijavitast!
Fatyol, 2012-11-13 01:26:53
Igazi magyar: A pontrendszert befagyasztották január közepéig. Daniel: Ontarióban vendéglátásban nem hiszem, hogy működik a Provincial Nominee, de erre nem esküszöm meg, emrt én Albertát tudom, itt lehet kérni abban is. MOST mindenhol elég lapos, januártól indulnak meg az offerek. Még valami: a pontrendszereshez is ajánlott lesz már a job offer. Rengeteg cég bezárja a saját HR részlegét, és kiadja recruitereknek, de lehet vele próbálkozni, hátha sikerül.
igazi magyar, 2012-11-12 18:43:20
Daniel! a pontrendszerrel valo kijutas nem szunt meg es nem is fog soha. maximum nem feleltek meg neki. itthonrol igen nehez, csak akkor nem, ha valami keresett szakmaba akarsz kimenni. biztos nagyobb az esely, de mivan ha kimesz par hetre es nem talalsz semmit. nahany het semmire sem eleg egy akkora orszagban es rengeteg penzbe kerul.
Dániel, 2012-11-12 10:22:46
Kedves Fátyol! Családommal szeretnék kiköltözködni Toronto környékére és ott munkát vállalni. Én vendéglátásban dolgozom 15 éve, csak top szállodákban és éttermekben dolgoztam közép vezetôi pozícióban. 2012 julius 1. után, mikor megszüntették a pontrendszerrel való kijutást informálódtunk és azt ajánlották nekünk, hogy próbáljunk az LMO rendszer keretei közt kijutni, nálunk az járható út. 5 hónapja bombázom a kinti munkáltatókat az önéletrajzommal, de csak pár email váltás és ennyi. A resume-m szerintem teljesen fedi a kanadai elvártakat. Kérdésem az lenne, ha kimennék pár hétre Torontoba és személyesen próbálnék munkát keresni nagyobb eséllyel találnék és alkalmaznak vagy nem? ( azt persze tudom vagy gondolom, hogy haza kell jönnöm és a hivatalos papírokkal kell vissza mennem.) Segítségedet elôre is köszönöm, Dániel
Fatyol, 2012-11-04 00:21:35
Örülök, hogy valaki használja a nevemet, ez is ennek a fórumnak a nagy hiányossága, mindenki azt ír be, amit akar névnek. Én ilyet soha, senkinek nem írnék le, akitől a szöveg származik, annak hatásköre eddig ér.
Fatyol2, 2012-11-03 15:53:06
Anna,egy lehetőséged van csak sajnos,de ahoz jól kell kinézned. Cicis,csinos lányként ki tudod szolgálni a Kanadai(Indiai,Kinai,Pakisztáni,stb)ffiak vágyait,de ez nem hivatalos melo.
Anna, 2012-11-03 13:14:12
Sziasztok! Szeretnem a segitsegeteket kerni, hogy-hogy tudnek Kanadaba kijutni, barmilyen munkat talalni ott, akar munkakozvetiton keresztul is.
Angol tudasom sajnos alap szinten van, de ha szamit az USA-ban 6honapot dolgoztam Zsidocsaladnal, mint takaritono, szakacsno, baby-csosz. Szakmam: ruhatervezo,de van boltvzetoi vegzetsegem is, es szakmai tapasztalatom is mind ket szakteruleten. Minden segitseget szivesen veszek. Ekore is koszonom, es mindenkinek tovabbi szep napot kivanok!
ISTVÁN, 2012-11-02 09:23:32
Kedves fátyol Ez nagyon jóó még annyit szeretnék kérdezni hogy még kb akkor hány év kéne hogy a követelmény meglegyen az angollal nincs hála.
Ffj, 2012-11-02 02:56:01
Vajon 36 evesen , kozepszintu angol nyelvtudassal , technikusi bizonyitvannyal , egy vegyipari cegnel szerzett 13 ev igazolhato munkatapasztalattal es a szakmahoz szukseges 4-5 fele szakmunkasbizonyitvannyal ,valamint a,b kategorias es targonca jogositvannyal milyen eselyeim lennenek Kanadaban ? Ha van kint vallalkozo ismerosom,aki alkalmazna ,de egeszen mas posztra,amire nincs kepesitesem ,azt elfogadjak ? koszonom a haszos valaszt elore is .
Fatyol, 2012-11-01 20:04:32
Istvan: az iskolai gyakorlati idod is beleszamit, tehat mar van 3 ev gyakorlatod.
Fatyol, 2012-11-01 20:02:00
Tibi: Az itteni, es Europai rendszerek masok, akkor nagy az eselyed, ha utana nezel az itteni rendszereknek is, emrt vegig ultem job interview-t, es feltettek a keresztkerdeseket rendesen, de ha tudod, akkor nagy eselyed van. MINDEN CONSTRUCTIOn munkara csak januartol kezdek toborozni (szakmunkakra), meg nem tudom, hogy pontosan mik kellenek majd, de plumbereket kerestek.
ISTVÁN, 2012-11-01 19:47:47
Jó napot!! 22 éves vagyok és jövőre érettségizek emelett van még egy 3 éves asztalos végzettségem azt olvastam h a szakhoz több év tapasztalat kell azt szeretném kérdezni h mint takarítót vagy más egyéb munkát esetleg folyamatosan tudnak hogy amikor elvégezném az érettségit lehetne kinnt valami munka majd számomra? köszönöm előre is a válaszát
Tibi, 2012-11-01 19:23:17
Szia! Szeretnék Kanadában dolgozni. 43 éves vízvezeték és gázvezeték szerelő mester vagyok. Ez év elején kezdtem el angolul tanulni. Most jelentkeztem egy száz órás szuper intenzív angol nyelvtanfolyamra. Középhaladónak minősítettek. Február eleje közepétől tudnék leghamarabb indulni. Az életkorom nem e gond? Milyen esélyeim vannak? Előre is köszi a segítséget! Minden jót neked!
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|