|
|
|
|
Fórum » Kanadai munka» Új hozzászólás írása
Lovasz, 2012-07-31 19:11:25
Sziasztok!! Én Kanadában szeretnék kamionos munkát vállalni.Jelenleg Angliában lakom,de váltani szeretnék.Ebben kérném a tapasztalt hozzáértők segítségét.Ha esetleg van valaki aki többet tud erről kérném,hogy írjon.lovasz.glovasz@gmail.com
voxopaxa, 2012-07-30 11:16:58
Szia!! Köszönöm a választ. A fiam igazából megszeretné nézni először Kanadát és úgy volt, hogy rokonoknál szál meg. Mivel a nagynéném már idős az otthonban ahol él sajnos a gyermekem nem tartózkodhat egy napot sem. 3-4 hétre ment volna. Õ gondolta, ha lenne bármi lehetősége tovább kint maradni munka stb.... akkor maradna, de nem illegálisan. Magyarán nem dolgozni menne hanem körül nézni. Ehhez kerestem volna valami szállást, mivel a repülőjegye már megvan és a kinti tartózkodási lehetőség most derült ki. köszönöm szépen.
Dr. PdK, 2012-07-29 23:36:34
T "Voxopaxa",
- " és Canadába szeretne menni" -->> A magyar nyelvu levelezesben Kanadanak ÖNALLO TULAJDON NEVE VAN!
Ez UGY kezdodik, hogy "K"- mint Kanada... MONDOM... "K"..."K"...!!!
Velhetoen az On gyermeke ILLEGALIS-an kivan Kanadaban munkat vallalni. Ha ez igy van, a rokonok nagyon bolcsen tagadtak meg a "segitseget" ! Bizonyara On ezt nem tudja, de Kanada KEPES tanulni az elmult evek "magyaros" trukkjeibol. Csak ido kerdese, hogy a gyermeke lebukjon es kiutasitsak Kanadabol!
NOS, EZT NEM VALLALTAK a ROKONOK!
Ha ez nem igy van, es en tevedek, itt lehet lakast berelni Hamilton varosaban:
--->>> http://hamilton.kijiji.ca/f-real-estate-short-term-rentals-W0QQCatIdZ42
- "Kérném segítségeteket." -->> "segiteni"... ilyen szo, mar a szotarakban sincs benne... es ez itt nem vicc !
Dr. PdK
voxopaxa, 2012-07-29 22:19:23
Sziasztok!! Gyermekem 24 éves és Canadába szeretne menni dolgozni. A repülőjegye már megvan, de sajnos a szállását vissza mondták. Keresek olyan helyet Hamiltonban aki szállást biztosítana neki kint. Hamiltonban laknak rokonaink, de nekik nincs helyük sajnos. Kérném segítségeteket.
zsigu, 2012-07-27 21:57:56
sziasztok zsigmond vagyok élettársamal és másfél éves kis lányomal szeretnénk kimeni kanadába. autofényező-mázoló,szobafestő,gipszkarton szerelő szakmákal B. kategoriás jogositványal,alap szintü angolal. mijen esélyünk van ara hogy ki mehetünk ha valaki tud segiteni kérem irjon. köszönetel zsigmond
Fatyol, 2012-07-27 09:06:02
Ha esetleg egyet olvasnál vissza, akkor meglelnéd, hogy hol segítenek
szentesi, 2012-07-26 12:23:06
Sziasztok Soltesz laszlo vagyok, epitoiparban dolgozom mar regota asztalos a szakmam,eleg komoly tapasztalattal rendelkezem.Dolgoztam mar Canadaban Calgaryban kulso hoszigetelest,es koburkolatok felrakasaval foglalkoztam. Ha esetleg tudnatok valamilyen munkat, nagyon halas lennek
Fatyol, 2012-07-24 17:28:58
Ki kell jelölni jobb egérgombbal, majd másolás (copy), majd úgy betennia böngészőbe, hogy beillesztés (paste), és go Ez az oldal nem támogatja, hogy rá tudj menni a linkre.
CRM, 2012-07-24 13:06:59
Kedves Fatyol! A link, amit kitettél, mindig a központi oldalra irányít, ahol fel van sorolva több forum is, melyik a te forumod cím szerint. Előre is köszi.
Fatyol, 2012-07-24 07:57:11
Nem tudok mindenkinek minden fórumon külön válaszolni. Szeretnék, de már túlnőtt rajtam, ezért akinek kérdése van, az itt: http://kanadaimunka.blogspot.ca/ megint http://kanadaimunka.blogspot.ca/ megint: http://kanadaimunka.blogspot.ca/ először olvassátok el, ha van még kérdés: válaszolok építőipar jelen pillanatban: drywall- carpenter: KELL roofer: kell más szakma: car mechanic: kell truck mechanic A többi is kell, de két hét, mire el tudok kezdeni felhajtani a munkákat. Tehát aki carpenter, drywall installer, car mechanic, és beszél angolul, az küldje el nekem az önéletrajzát angolul. A blogomon nézzétek meg, hogyan kell megírni, a kanadai más, mint az otthoni
herold, 2012-07-23 16:04:16
Sziasztok, Feleségemmel friss házasként szeretnénk elkezdeni életünket Kanadában, mert indokból is magunk mögött hagynánk az országot. Feleségem gyermek aneszt aszitensi végzettséggel és 5 év gyermek intenzív tapasztalattal bír, jó angollal, én információ biztonsági szakember vagyok egy banknál, több év vezetői évvel a hátam mögött egy amerikai cégnél, így az angol tudás adott. A kérdésem az lennem, hogy feleségem szakmájára / szakmáira lenne kereslet, mert remélhetőleg én találnék magamnak helyet. előre is köszönöm!
sanca76, 2012-07-23 08:59:45
Szia Fátyol. köszönöm az infót,
olcs, 2012-07-22 23:47:52
Tisztelt Fatyol, Asztalos a vegzettsegem, 36 eves vagyok, nem tokeletes de jol ertheto angollal. Felesegemmel Kanadaba szeretnenk menni dolgozni amint lehet. Munka tapasztalatomat tekintve sorolhatnam az asztalossag minden oldalat butorkeszites valamint epulet asztalossag, nyilaszarok, faszerkezetes hazak epitese, stb. Ugyanakkor epitkezesben is dolgoztam mint gipszkartonozo, festo (ezt keveset) es epitkezes illetve muvezeto. A kerdesem az lenne, hogy realisan nezve milyen eselyem van munkat talalni es mi a folyamata?
tom-boy76, 2012-07-22 21:42:02
Sziasztok! Jelenleg hivatásosként a Büntetés-végrehajtásban dolgozom, szeretnék Kanadában letelepedni. Van rá esély hogy kint is hivatásosként dolgozhassam? Köszi a választ előre is!
CRM, 2012-07-21 22:09:06
Sziasztok!!!!!!! Agazdasági recessziónak köszönhetően megszünt a cég ahol dolgoztam.A legutóbbitevékenységem egy sikeres nemzetközi fakereskedelmi vállalat romániaiirányítása volt. Munkában eltöltött éveim alatt voltam fent és lent, tudommilyen az igazi munka.Korábban vezetőként megköveteltem a teljesítményt, de haarra került sor, példamutatással, akár fa árut is rakodtam a -20 fokban, vagykorábban a textil logisztikán az alkalmazottaimmal együtt pakoltam az autót ésossztottam az árut. Családom jövedelmének kiegészítése végett örömmel és kellőalázattal végzek el olyan munkát is mely lehet, hogy nem a korábban megszokottvezetői poszttal jár.Tudásom legjavát kínálva jelentkeznék bármilyen álláshírdetésére,egy extrém sportoló kitartásával, és egy diplomás intelligenciájávalkiegészítve. Bármilyen területen elhelyezkednék, végzetségem közgazdász, viszont értek sok mindenhez, lehet kemény fizikai munka is, rakodás, pakolás, szállítás, 24órás autóvezetés, extrem körülmények (hideg, erdőgazdaság stb.), alpin technikai munkák stb. Mindenre nyitott vagyok.
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|