Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések

Fórum » Kanadai munka

» Új hozzászólás írása

Fatyol, 2012-07-21 18:44:15
Ágnes: szocális gondozó/ápoló, segédmunkás, takarító, nanny NEM KELL.

Sajnos nem tudok más írni.  
Fatyol, 2012-07-21 18:43:01
In: ha gyorsan megkeresel a blogomon: http://kanadaimunka.blogspot.ca/
,vagy e-mailben (katalin@illuminatecanada.com, vagy munkaalberta@gmailcom)

vagy a facebookon: https://www.facebook.com/KatalinSzaboRecruiting?ref=hl

akkor max két hónap alatt kint vagytok mindannyian. Csak önéletrajzot kérek angolul az autószerelésről, mert 10 nyitott állás van rá, és egyelőre 4 jelentkező. LMO sem kell:

http://www.hrsdc.gc.ca/eng/workplaceskills/foreign_workers/communications/alberta.shtml 
ágnes71, 2012-07-21 15:50:26
sziasztok. szociális ápoló-gondozó szakmában szeretnék elhelyezkedni canadában ez magába foglalja az idős, gyermek gondozást. házi és bentlakásos otthonokban is.várom válaszotokat  ágnes
ln, 2012-07-21 01:02:36
Sziasztok, csak most talaltam ra erre az oldalra. Az elkovetkezo 1 evben szeretnenk kijutni Kanadaba felesegemmel amint sikerul vizumot intezni. Jelenleg a kijutas lehetosegeit, jarhato hivatalos utakat es ottani tovabbi lehetosegeket kutatjuk. Autoszerelo multtal jelenleg is autoszerelo muhelyben dolgozom, jelenleg "foreman" beosztasban eleg komoly tapasztalattal. Az jelenleg arra probalok valaszt keresni, hogy mennyire hianyszakma ez illetve mennyi ido alatt lehet a vizumot megkapni? Mi a varhato fizetes ebben a munkakorben es ha tud e esetleg valaki segiteni valamilyen modon a munkakeresesben? Nem feltetlenuk konkret munka ajanlatra gondolok itt, hanem nehany tanacs vagy informacio, hol keresetteb ez a szakma, az orszag melyik resen, tartomany varos esetleg? Segitsegeteket elore is koszonom.
Fatyol, 2012-07-20 21:52:45
Erősíts rá az angolra, utána jöhetsz
sanca76, 2012-07-20 08:44:26
szia.
Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül írok a topikotokban, de ha valaki tudna segíteni abban hogy ki jussak canadába annak nagyon hálás lennék.
36 éves vagyok villanyszerelő és építész technikus vagyok, 13 éve szinte folyamatosan dolgozom a szakmában, építkezéseket vezetek és irányítok, az angol nyelv tudásom eléggé gyenge de nagyon gyorsan tanulok. Természetesen a családomat is szeretném idővel kivinni, a feleségem fodrász.
Az itteni munkakörülmények sajnos nagyon rosszak lettek, de ezt senkinek nem kell magyaráznom. ha valaki tud infót az nagyon szépen köszönöm
Fatyol, 2012-07-20 03:28:11
Erisa: a szakmád nem az, amiért kapkodnak, mert itt a kereskedelembe könnyen kapnak fiatalokat dolgozni, és elég keveset fizetnek. Viszont lehet találni open LMO-t, később majd szólok ha lesz.

Még valamit: csak azért nézek be ide, mert keresem jelen pillanatban a weldereket, car mechanic-okat, roofereket.

Szívesen segítek, de ez a blog nem az enyém, és ahogy elnézem csak egy nagy semmi az egész, nincs konkrét infó semmiről.
Ez az én blogom: http://kanadaimunka.blogspot.ca/
 Másoljátok ki a linket, és úgy menjetek rá.
Igazából a helyzet az az, hogy ezeket már leírtam oda, és sok minden mást is. 
Fatyol, 2012-07-20 03:24:10
Dév: a szakács hiányszakma. Nem annyira, mint jelen pillanatban az építőiparban dolgozók, de kellenek szakácsok. Én csak Albertáról beszélek, Ontarioban a helyzet az, mint Görögországban: munkanélküliség, gazdasági válság.
Csakis a provincial nominee programmal lehet jönni Kanadába, ami azt jelenti, hogy kell találni munkahelyet, és meg kell igényelni a work permit-et. Nekem most nincs nyitott szakács állás, de ez bármikor változhat. Ha lesztek elegen, akkor elkezdem keresni. 
Fatyol, 2012-07-20 03:21:18
laila: az az elbírálás szempontjából nem jelent semmit, hogy vannak ismerőseitek. Műtősként nem sok esély van, mondhatnám: nincs esély. A géplakatossal van, de a benne eltöltött gyakorlat számít. A műkörmos sem olyan szakma, amiből hiány volna.
Az angol nyelvtudás nagyon fontos. A fizetés az adott szakmától függ, és attól, hogy kanada melyik részén dolgozik. Az engine fitter itt Calgaryban olyan 30 dollár körül keres óránként. Lakás, és egyébb kiadások tőletek függ: igény, stb.

laila7, 2012-07-19 21:29:16
laila7 vagyok, tudnál nekünk segíteni szeretnénk kimenni kanadába a férjem én és két gyerekünk 1,és 3 évesek.minimálisan beszélünk csak angolul, de vannak kint ismerőseink magyarok. a férjem szakmája kórházi dolgozó műtős, és van egy géplakatosi végzettsége is, nekem van egy műkörömépítőim ami nemzetközisített, de egyenlőre én nem dolgozom a gyermekek miatt. a kérdésünk az lenne el tudna e a férjem helyezkedni vagy én  kanadában, és kb mennyi ott a fizetés és lakhatási költségek stb.köszönöm válaszod laila7@citromail.hu
Dév, 2012-07-19 14:08:12
Sziasztok, érdeklődnék h. szakácsként milyen eséllyel kehet kint elhelyezkedni? 12 éve dolgozom a szakmámban. 
Ambulance, 2012-07-18 16:25:00
Menyi esélyem lenne munkát találni Kanadában? Középfokú német, illetve angol nyelvtudás, szakmaival kiegészítve. Rendőr vagyok már 6 éve, de 4 éve mentőápolóként is dolgozom. Elsősorban az egészségügy érdekelne, szóval kint is mentőznék, vagy egészségügyben dolgoznék.30 éves vagyok. 
ERISA, 2012-07-17 20:41:59
Sziasztok.Én érdeklődni szeretnék hogyan tudnék segítséget kapni szeretnék kimenni canadába dolgozni.31 éves vagyok független,szeretek dolgozni szeretem az embereket jó természetű lány vagyok.18 éves korom óta dolgozok.Kereskedelmi szakképesítésem van. Kicsit beszélek angolul.Nem ijedek meg a munkától.Lehet nehéz fizikai munka is.Kérlek titeket  ha tudtok segítsetek.e.petrik@freemail.hu ez a email cimem.Várom válaszaitokat.Tisztelettel köszönöm.ERIKA
Fatyol, 2012-07-17 03:45:24
Ha találsz munkát akkor 1 éves work permitet ér. Ha ezt Albertában találod, akkor maradhatsz is itt, a wage: 30 dollár/óra körül van. Én kerestem már, de nem találok álláshírdetést cukrásznak, ha beszélsz franciául, akkor Quebec-et ajánlom, mert ott viszont nagyon nagy a divatja a cukrászdáknak, és ott is maradhatsz (4  tartományban telepedhetsz le work permittel: Quebec, Alberta, Saskatchewan, és Manitoba. Ezekben a tartományokban van Provincial Nomine)
Alízja, 2012-07-16 17:05:10
Egy Kanadában végzett cukrász mennyit ér ott a végzettségével úgy,hogy érettségi után kiment Kanadába kitanulni ezt a szakmát?
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada