Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések

Fórum » Kanadai munka

» Új hozzászólás írása

Odi, 2012-01-29 22:41:32

Dr.PdK!
Pár éves vegyészmérnöki tapasztalattal rendelkezem és szakmába vágó kanadai álláshirdetéseket akarok megpályázni, de előtte alaposan körbe szeretném járni a témát, nehogy azért utasítsanak el, mert valamit a pályázás során elrontottam. El keztem áttanulmányozni az ön által belinkelt oldalakat is, de valóban kell pár hét, mire világos lesz. 

Böngésztem a meghirdetett állásokat - van itt egy pont, ami nem igazán világos nekem a kitételek között:

Credentials (certificates, licences, memberships, courses, etc.): Registration as a Professional Engineer (P. Eng.) by a provincial or territorial association

Ez mit jelent? - Válaszát előre is köszönöm.

Kopcsó, 2012-01-23 19:57:25
Sziasztok!Szeretnék kijutni Kanadába,dolgozni,családostul.Nekem jöhetne burkolás,festés ,kamionozás,targoncázás,raktári meló,fűnyirás favágás bármi.A Feleségem fogászati asszisztens,dentál higénikus,és ápolónői szakképesitése is van .Kopcsik Imre vagyok,Kanizsáról.Ha tudtok légyszi ,segitsetek.Köszi.
, 2012-01-23 19:09:48

Köszönöm válaszát amely számomra lekezelő mivel ténylegesen jártam kint és beszélnek németül ugyanis 2008-ban 2 szavazaton múlt hogy nem német a hivatalos nyelv Kanadában. 
A linket köszönöm és használni fogom 
üdv: jani

Dr.PdK, 2012-01-23 16:48:06
Jani - Esztergom-bol,
- "Szép vasárnapot!!" ->> Koszonom, Onnek is!
- "párommal szeretnénk munkát vállalni Torontóban."  -->> Nem jo helyen probalkozik, mert a levele alapjan sajat magat es parjat is illegalis munkara ajanlotta fel a leendo munkaltatoja felelosegere. Kanada jelenleg nem tagallama az EU-nak, ezert... a "csak megyek es dolgozok" taktika itt nem mukodik. Tovabba a munka(munkak) NEM a Forumokon vagy a haveroknal vannak, hanem a cegeknel. Ha sikerult ezt megertenie, akkor menjunk tovabb...
- "szakmám hentes" -->> Torontoban, azonnali hentesmunkak ITT:
http://toronto.kijiji.ca/f-butcher-jobs-W0QQCatIdZ45QQKeywordZbutcherQQisSearchFormZtrue
Menu a BAL oldalon !
Ne felejtse el mondani/irni, hogy Onnek munka-vizumra(work permit) van szusege, amit megkerni a leendo munkaltatoja feladata!
- "Jártam már kint Kanadában " -->> Ha tud figyelni egy kicsit... beszeljunk komolyan!
"kint Kanadaban"... Uram, On el van tevedve... Kanada BENNT van, es on el a terkep szelen "kint", ahol a Jo Isten kb 750 eve elfelejtette felgyujtani a villanyt... azota keresi a magyarsag "kulhonban" a boldogulast... van meg tovabb, mondjam meg...? Szoval, soha tobbe "kint Kanadaban"...!!!
- "Beszélek németül és kicsit angolul is." -> sajnos a kanadaiak NEM beszelnek sem nemetul,
sem magyarul. Ezen segiteni az On feladata !!!... A.S.A.P... !!!!
- "elore is köszönöm a segítséget"  -->> Leforditom: en mar fizettem (elore megkoszontem)
tessek engem kiszolgalni...
Minden batorsagomat osszeszedve javasolom, hogy kozvetlenul a cegeknel keressen munkat, az altalam kuldott hirdetesi oldalon!
Dr.PdK, 2012-01-23 16:46:31
Jani - Esztergom-bol,
- "Szép vasárnapot!!" ->> Koszonom, Onnek is!
- "párommal szeretnénk munkát vállalni Torontóban."  -->> Nem jo helyen probalkozik, mert a levele alapjan sajat magat es parjat is illegalis munkara ajanlotta fel a leendo munkaltatoja felelosegere. Kanada jelenleg nem tagallama az EU-nak, ezert... a "csak megyek es dolgozok" taktika itt nem mukodik. Tovabba a munka(munkak) NEM a Forumokon vagy a haveroknal vannak, hanem a cegeknel. Ha sikerult ezt megertenie, akkor menjunk tovabb...
- "szakmám hentes" -->> Torontoban, azonnali hentesmunkak ITT:
http://toronto.kijiji.ca/f-butcher-jobs-W0QQCatIdZ45QQKeywordZbutcherQQisSearchFormZtrue
Menu a BAL oldalon !
Ne felejtse el mondani/irni, hogy Onnek munka-vizumra(work permit) van szusege, amit megkerni a leendo munkaltatoja feladata!
- "Jártam már kint Kanadában " -->> Ha tud figyelni egy kicsit... beszeljunk komolyan!
"kint Kanadaban"... Uram, On el van tevedve... Kanada BENNT van, es on el a terkep szelen "kint", ahol a Jo Isten kb 750 eve elfelejtette felgyujtani a villanyt... azota keresi a magyarsag "kulhonban" a boldogulast... van meg tovabb, mondjam meg...? Szoval, soha tobbe "kint Kanadaban"...!!!
- "Beszélek németül és kicsit angolul is." -> sajnos a kanadaiak NEM beszelnek sem nemetul,
sem magyarul. Ezen segiteni az On feladata !!!... A.S.A.P... !!!!
- "elore is köszönöm a segítséget"  -->> Leforditom: en mar fizettem (elore megkoszontem)
tessek engem kiszolgalni...
Minden batorsagomat osszeszedve javasolom, hogy kozvetlenul a cegeknel keressen munkat, az altalam kuldott hirdetesi oldalon!
Nikola, 2012-01-23 10:19:53
Sziasztok!!
Anikó vagyok,19 éves!! Barátommal szeptembertől kiszeretnénk költözni Kanadába pár évre!! Munkalehetőségekre lennénk kíváncsiak. Minden érdekel.
Szállás lehetőségekről ha valaki tudna írni azt is nagyon megköszönnénk!
okina92@citromail.hu

, 2012-01-22 16:33:20

Szép vasárnapot!!
Jani vagyok Esztergomból és párommal szeretnénk munkát vállalni Torontóban.
szakmám hentes amelyben több évet dolgoztam Németországban baromfi feldolgozóként Rot am see városában .
Jártam már kint Kanadában volt főnököm jóvoltából referenciáért fordulhatnak hozzá is aki jelenleg is kint él családjával neve Kiss István a magyar templom gondnoka 
Beszélek németül és kicsit angolul is. 
előre is köszönöm a segítséget ami sürgős lenne!
üdv:Jani

melikemnek valasz, 2012-01-22 06:38:58

Melikem

ha csupan az angol miatt nehez onoknek ott az elet akkor elsosorban angolt kellene tanulni... 

Dr.PdK, 2012-01-21 20:16:56

MELI,
- "SZIASZTOK " -> Udvozlom Asszonyom!
Az Ön levele a Forum-on, bizony sok gondolatot keltett.
Elsokent a NAGYBETU hasznalata az interneten KIABALAST, ORDITOZAST jelent!!! van ennek valami oka? Haragszik, megbantottak?
- "HAROM HONAPJA VAGYOK ITT A FERJEMEL ES KISFIAMAL" -->> Mint turista...ugye...???
A TURISTA SEHOL a VILAGON NEM DOLGOZHAT !!! Ahhoz vizum kell!!!
- "NAGYON NEHEZ A CANADAI ELET" -->> "CANADAI" ???? NEM !!!! kanadai !!! ...tovabba senki, sehol nem allitotta, hogy Kanadaban (figyelte? "K"-betuvel...) konnyu lenne az elet!
- "MI SEM BESZELJUK AZ ANGOLT " -->> Mint azt a Dömötör csalad, Hamilton varosaban
letartoztasban levo egyik tagja mondta, "nyelvtudas es vizum nelkul marad a bunozes".
Igazat mondott ?
Tovabba olyan kiszolgaltatott helyzetben vannak es lesznek, amit remalmukban sem tudnak
elkepzelni. Csak ido kerdese, hogy a hatosag "levadassza" Onoket es kiutasitsa Kanadabol.
Csak, mint "premium" kapnak meg hozza 10 ev kitiltast is... megeri...???
- "SZERETNENK DOLGOZNI" -->> VIZUM !!!
- "TAKARITAST KONYHAI KISEGITO MUNKAT SZIVESEN VALLALNAK"  -->> Pl. Toronto-ban azonnali takaritas-munka ITT: 
http://toronto.kijiji.ca/f-jobs-cleaning-housekeeper-W0QQCatIdZ146
Menu a BAL oldalon !!!
- "ILLEGALIS_MELI-ROLI@HOTMAIL.COM" -->> A vilagon egyetlen Forum-on sem megengedett szemelyes adatok kozzetetele. Nem csak en olvasom a leveleket, hanem a hatosagok is.... szoval, meglepetes erheti...

MELIKEM, 2012-01-21 18:40:09
SZIASZTOK HAROM HONAPJA VAGYOK ITT A FERJEMEL ES KISFIAMAL NAGYON NEHEZ A CANADAI ELET MERT MI SEM BESZELJUK AZ ANGOLT SZERETNENK DOLGOZNI EN TAKARITAST KONYHAI KISEGITO MUNKAT SZIVESEN VALLALNAK.MELI-ROLI@HOTMAIL.COM
123, 2012-01-19 11:22:35

Brigi29

allasra lehet jelentkezni turistakent is. sot, igy kell jelentkezni, ezt semmi nem titltja. dolgozni nem szabad turistakent.  majd ha felvettek az allasra, a ceg rendezi onnek a szukseges papirokat, munkaajanlat/vizum stb. 

Brigi29, 2012-01-18 19:32:22

Üdv. Mindenkinek
 Kanadában szeretnék dolgozni, de hiába olvastam el a hivatalos honlapot,nem sikerült értelmeznem. Ha jól értem, az van, hogy ahhoz, hogy hivatalosan állásra jelentkezzek, munkavállalási engedély kell, az engedélyhez viszont állásajánlat. Arra, hogy megkapjam a vízumot úgy, hogy még nincs munkám, hanem azt majd kintről keresek van esély? Kérem,ha valaki ezen információk birtokában van, ossza meg velem.
 Köszönöm
 Brigi 

Szabi, 2012-01-16 11:18:18

Sziasztok!
 Tudnátok nekem segíteni?
Kanadában szeretnék egy évig dolgozni.Nem tudnátok valami munkát?
"Bármit" elvállalnék.Angol nyelv minimális.
Előre is köszönöm.
E-mail címem: szabika85@gmail.com

kunkere, 2012-01-14 09:46:02
Sziasztok!
Nekem olyan segítőre lenne szükségem aki fel tudna világosítani hogy,merre induljak, hiszen családostól szeretnénk kimenni kanadába és a kislányom jelenleg harmadik osztályos!
A kérdésem az lenne hogy hogyan és milyen iskolába tudnám ott beiratni?
Itthon már most német két tan nyelvű iskolába jár és kitűnő németből!
A kezdetni nehézségek nem okoznak problémát, mert elszántak vagyunk és kint szeretnénk maradni végleg!
Ha valaki ebben tudna segíteni, azt megköszönném!
További szép napot mindenkinek!
istvan86, 2012-01-13 07:51:49

Aki tud kérem segítsen.Nagyon szeretnék kijutni kanadába mint munka vállaló,én és a feleségem.Magasépítő technikus vagyok és már itthon jó régóta nincs munkám,még a segéd munkában is nehezen tudok elhelyezkedni.Minden nemű munka érdekel gyári, betanított,összeszerelői munka,gyorséttermi munka, stb. Teljesen mindegy mi tényleg dolgozni szeretnénk.Gyerekünk nincs.26 éves vagyok szóval terhelhető fiatalok vagyunk.Elvagyunk keseredve mert itthon nem kapunk lehetőséget.Így azt kérném azoktól akik rendelkeznek megfelelő kapcsolattal és tudnak segíteni kanadában munkát vállalnunk és érdemesnek talál minket az segítsen.Előre is köszönöm:István
email:r.istvan860311@gmail.com

Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada