|
|
|
|
Fórum » Letelepedés Kanadában» Új hozzászólás írása
Csaba, 2013-06-05 15:48:23
SZIA ANITA HA MÉG MINDIG SZERETNÉL CÉGET ALAPÍTANI HÍVJ A 06-30-459-4777-.MINDENRÕL TÁJÉKOZTATLAK!(CSABA) HÍVJ!
lali, 2013-03-18 19:09:03
ROBERT ,,,,,,A Magyar alampolgaroknak vizum nemkel,de nemszeretik aMagyar utlevelet ,ez tapasztalat.a repulobe leszalas elot kitoltol egy vamnyilatkozatot ,nev ,lakcin ,,,,stb es menyi ideig akarsz maradni.nekem a repjegyet is megneztek mikorra szol vissz.penz$ ,fug van e kihez menned,ha nincs legyen nalad penz boven. szaloda ,etkezes stb ,
lali, 2013-03-18 18:53:22
ROBERTOBV
ROBERTOBV , 2013-03-16 15:04:10
ROBERT A NEVEM.ES VAN EGY KERDESEM .KI AKAROK MENNI MONTREALBAN TURISTANKENT.VAN PAR KERDESEM .MENYI PENZ KELL LEGYEN NALOM ES MENYI VIZUMOT FOGNAK BEUTNI AZ UTLEVEMRE.AKARMILYEN TANACSOT SZIVESEN VALALOM. KOSZI SZEPEN.
Lacko, 2013-03-03 08:02:09
Sziasztok! "Fatyol"-tol szeretnem megkerdezni, ill. barkitol, aki segitsegunkre lehet: engem a befektetoi tipusu letelepedesi lehetoseg erdekelne. Mar probalkoztam tobb kanadai "ugyveddel" is felvenni a kapcsolatot, de volt ra pelda, hogy meg a telefont is letettek beszelgetes kozben, amikor kerestem oket. Nyelvtudas nem problema, de nem tudom merre kene most mar probalkoznom, hogy vegre valami eredmenyt erjek el. Kerem aki tud segitsen! Koszonom!
Fatyol, 2013-02-07 19:23:17
Megvan a Place-des-arts épületében kell. Ott segítenek mindenben
Fatyol, 2013-02-07 16:00:48
http://sbinfocanada.about.com/od/bizregistration/a/regquebec.htm Egyébként egyszerűen: bemész az irodába, ahol regisztrálni kell (nem emlékszem már a nevére, de nekem is volt ott egy Ltd-m), bent van a központban valahol, de utánanézek pontosan. Szóval ott beregeisztrálsz. Utána megvárod az adószámod a revenue quebectől, és elmész ezzel egy bankszámlát csináltatni.
Anita, 2013-02-04 19:03:41
Sziasztok,tudna nekem segiteni valaki,hogyan tudok céget alapitani Kanadaba,pontosan Montrealba?Nemrég voltam kint de csak mint latogató.Az a baj,hogy jó magyar szokás szerint mindenki mást mond.Előre is köszi ha valaki tud infot!Anita
Fatyol, 2013-01-30 23:09:00
Kiss Adam: a bérpapír jó.
Fatyol, 2013-01-30 23:07:51
csiga: Konkrétan mi érdekel, mert ne tudok neked mindent leírni ide. Ide azért jócskán lertuk amit tudni érdemes, nézelődj itt is: http://kanadaimunka.blogspot.ca/ copyzd ki, és tedd a böngészősorba, ha rákattintasz, akkor csak ugyanide jutsz
Kiss Adam, 2012-12-02 01:08:01
hello! az adobevallasomat nem oriztem meg a berpapirokbol van par darab de nem az osszes. eleg ha azt bekuldom? nem lenne valami kozvetlenebb elerhetosege amin gyorsabban tudnank beszelni? :)
Csiga, 2012-12-01 14:25:07
Sziasztok! Nem tudom miért a 2012.11.29-ei fórumnaphoz került az előbbi hozzászólásom, nem is fontos! So információkra lenne szükségem "Fatyol"-tól, bevándorlás és letelepedés kérdés körben, különös figyelemmel a 2013. elejétől várható komoly törvényi szigorításra, ha nem jelent problémát. Még nem dolgoztam külföldön, ergó 0 tapasztalat, most igyekszem informálódni mire is lehet számítani ott! Kérlek Fatyol válaszolj! Köszönöm! Üdv.
valaszolo, 2012-12-01 09:13:40
ha jol emlekszem, pont te linkelgeted azt a kanadaimunkas oldalt. namost ott ez olvashato: Nem érdekli öket az, hogy a volt munkaadód bejelentett-e, fizetett-e járulékokat a munkabéred utan, csak az érdekli öket, hogy mit és meddig csináltál. akkor ki nem mond igazat?
Fatyol, 2012-12-01 00:51:27
valaszolo: nem, tényleg nem, csak elutasítják. Azért kérnek fizetési csekkeket, és adóbevallásról másolatot, mert ők nem tudnak belemenni, éppen ezért kérik tőled. Jobb, ha tőlem tudod: nem elég a munkáltatói igazolás sok esetben. Futottam már emiatt jónéhány kört jelentkezőkkel.
valaszolo, 2012-11-30 19:38:52
sehogy sem tudnak. ha a megadott referenciadat felhivjak es az igazolja amit beirtal, akkor annyi. sem az adozasba, sem a tb-be, se semmibe nem tudnak belenezni.
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|