|
|
|
|
Fórum » Kanadai vízum» Új hozzászólás írása
Évi, 2011-12-26 16:19:57
Szisztok! Azt szeretném megtudni, hogy a férjem 6 hónapig volt kinnt a kinn élő testvéremnél kanadában mint látogató. Ha vissza szeretne menni mennyi időt kell itthon újra eltöltenie hogy megint vízum nélkül kitudjon menni? AKI TUD VÁLASZOLJON RÁ!!!!KÖszönöm.
Dr.PdK, 2011-12-25 16:43:33
Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden honfitársamnak Magyarországon! Dr. PdK
Lony, 2011-12-13 14:27:10
Anna, 2011-12-12 17:22:59
Hello again,
Szerintem eloszor is probald meg a konzulatus segitseget kerni a ferjed cimenek a kideriteseben, foleg ha tudod a kocsijanak a rendszamat. Eleg sokfele adatbasis letezik. Elegge draga mulatsag csak ugy neki vagni egy utnak Torontoba, foleg a napi megelhetesi es kozlekedesi koltsegeket nezve.
Dr.PdK, 2011-12-13 03:02:08
ANNA ! Szornyu meg olvasni is, ami On korul tortent es tortenik itt a Forumon is! Ha van par perce "beszelgessunk", ...rendben van? Tobb gond is van itt, jarjuk "korul". A kiindulasi alap, az On "remtortenete". Az elso lepesbol (eskuvo az USA-ban egy kanadai "uriemberrel") mar latszik, hogy a vilagnak ezen a tajan sincsenek angyalok, vagyis a jozan megfontolas nem mellozheto. No, de ami megtorten, az megtortent, lassuk, mit is lehetne itt tenni? - Kanada-val kapcsolatban (maganszemelyek szamara) kizarolag a kanadai KONZULATUS-ok illetekesek!...MONDOM kozulatus !!! Kanada Kozep-kelet Europai teruletileg illetekes Fo-Konzulatusa ITT: Contact the Consular Section Laurenzerberg 2, (3rd floor) A-1010 Vienna, Austria Tel.: +43 (1) 531-38-3000 Fax: +43 (1) 531-38-3321 Email: vienn@international.gc.ca Hours of operation: Monday to Friday: 08:30 – 12:30 - Kovetseg, NAGY-Kovetseg... feladata orszagok, nemzetek kozotti kormanyzati szintu epviselet, oda be sem mehet, ha levelet kuld, NEM tovabbitjak a helyes cimzettnek, ez NEM feladatuk! (latja, kedves Anna, igy IS be lehet kergetni Magacskat az erdobe, letraval keresztben a kezeben, hogy fusson...) Nos van itt meg valami, amirol beszelnunk KELL. Ez pedig egy jellemzoen "gyalogos kozlekedesi" gond. Vagyis, kedves Anna, On jol erzekelhetoen nem kepes egyedul atkelni a zebranal, ha a lampa zoldet mutat. Ezert itt, roviden osszefoglalom, hogy mit is kellene tennie? 1 - valtozat: Irjon egy fel-kethamad oldalas levelet, amiben vilagosan, tisztan, adatokkal, datumokkal, nevekkel leirja, ANGOL vagy FRANCIA NYELVEN, hogy mi tortent? A level vegen fogalmazza meg, hogy MIERT IRTA a levelet, vagyis, hogy mit kivan a KOZULATUS-tol? Csatolja hozza a "hazassagi okirat" masolatat is. A cimet mar TUDJA. Azutan doljon hatra es varja a valaszt. Kerem, hogy NE feledje, hogy a Konzul mindenkor Kanada erdekeit kepviseli es NEM az On erdekeit! 2- valtozat: Ha hiszi, ha nem, van az On kozeleben IS ugyved.... van meg tovabb, mondjam meg..? Csak "ugy" mondom, hogy magyar allampolgar (ha a kanadai hataron megkapja) 6 (mondom HAT honapig) tartozkodhat Kanadaban mindefele vizum nelkul!!! Most a turista/ latogato statuszrol beszelek. Az egy mas kerdes, hogy amikor meglatjak a hataron a magyar utlevelet, kicsiny az esely, hogy baratsagosak lesznek a belepni szandekozoval... ez van... a "magyarok" tettek ezert!
Anna, 2011-12-12 17:22:59
Kedves Lony,nagyon koszonom a valaszod.Igen van marriage certificate-em.Csak nem tudok milyen uton elindulni,hogy mit is,hol is es hogyan erdeklodjem meg.Ferjemtol semmien papirom nincs(kiveve a m.c.).Szerinted mit tudok ilyen helyzetben csinalni?VAn ra eselyem,hogy kijussak Kanadaba?Egyaltalan a hazassagom legalisnak szamit,mivel az USAban kotottuk?
Anna, 2011-12-12 17:21:55
Kedves Lony,nagyon koszonom a valaszod.Igen van marriage certificate-em.Csak nem tudok milyen uton elindulni,hogy mit is,hol is es hogyan erdeklodjem meg.Ferjemtol semmien papirom nincs(kiveve a m.c.).Szerinted mit tudok ilyen helyzetben csinalni?VAn ra eselyem,hogy kijussak Kanadaba?Egyaltalan a hazassagom legalisnak szamit,mivel az USAban kotottuk?
Lony, 2011-12-11 22:44:57
Meg egy dolog Anna. Mindenkeppen erdeklodd meg a kovetsegtol (Becs ?) hogy igazabol milyen statusban vagy, mivel hogy nincs SIN #-ed, igazabol nem tudsz munkat vallalni. Ugyebar itt lehetsz 3 honaptol rovidebb ideig vizum nelkul, de nincs tul sok legalis alapod ahogy a leveledbol kiderul, raadasul az USA-ban volt az eskuvod. Sajat erdekeddben tisztazd ezt az ugyet a kesobbi kellemetlensegek elkerulese vegett.
Lony, 2011-12-11 21:55:36
Anna, 2011-12-11 14:54:39
Hello,szuksegem lenne a segitsegetekre!MAsfel eve osszehazasodtam egy kanadai allampolgaru ferfival az USA-ban.Terveztuk,hogy en is atkoltozok Kanadaba,kozben hazajottem Magyarorszagra,mivel a papirok vegett ugy lattuk jonak.Idokozben ferjem meggondolta magat es finoman kifejezve "lelepett".Nem jelentkezik,nem tudom elerni es meg mindig hazasok vagyunk.Azt szeretnem kerdezni,hogy igy van-e eselyen,hogy kijussak Torontoba?Megkapom-e a vizumot?Hiszek ok latjak,hogy kanadai a ferjem.VAgy egyalatalan mit tudok csinalni ebben a helyzetben!! HA valakinek van valami velemenye,kerem segitsetek! Elore is koszonom! Anna
csajoska, 2011-10-11 21:26:05
azt szeretném kérdezni hogy ha 2éve kint van ismerősöm Kanadába és haza szeretnének jönni, mennyi időt kell eltölteniük hogy hazajöhessenek Magyarországra? és mennyi időt maradhatnak itt?
Edit, 2011-05-27 22:35:43
Sziasztok! Nem tudja véletlenül vki, hogy kb. mennyi idő amíg visszaszólnak vmit Kanadából a letelepedési vízum ügyben? Írtunk nekik, de csak annyit válaszoltak, hogy megkapták, vizsgálják a papírokat, várjunk, majd küldenek e-mailt. De kb. mikor????? Ha vki mostanában intézett permanent resident visa-t légyszi írjon. Köszi
jozsi, 2011-05-27 14:58:59
szopjatok le
Stilo, 2011-05-14 16:50:27
Hello, USA-bol tervezünk 1-2 napot Kanadában átruccanni. Kell vamailyen vizum? Szamit h USA-ból mennénk? (magyarok vagyunk) Köszi
lackó, 2011-02-19 20:36:02
Sziasztok.Én egy 32éves magyar állampolgár vagyok,és szeretnék kanadában dolgozzni,és letelepedni?Kérem,hogy aki tudd segítsen,hogy merre induljak el?Szobafestő vagyok.
lackó, 2011-02-19 20:35:24
Sziasztok.Én egy 32éves magyar állampolgár vagyok,és szeretnék kanadában dolgozzni,és letelepedni?Kérem,hogy aki tudd segítsen,hogy merre induljak el?Szobafestő vagyok.
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|