|
|
|
|
Fórum » Bevándorlás Kanadába» Új hozzászólás írása
StS, 2014-02-09 15:30:46
Van abban valami amit Gyurci írt, a kanadai rokonom tőlem tudta meg,hogy a szponzorálási folyamatot Kanadában kell elindítania,mert SC -től nem kapott információt. Amúgy, a bécsi nagykövetség nekünk sem válaszolt anno,a magyar viszont igen e-mailben,gyorsan és kedvesen,ajánlom őket : bpest@international.gc.ca
Gyurci, 2014-02-09 12:33:22
Kanatának-Canadának! Köszönöm szépen gyors válaszotokat! Sajnos ez csak nekünk ilyen egyszerű, mert hami meg akarunk valamit tudni, akkor addig keressük a választ, míg meg nemtudjuk. A kanadai emberek ennyire nem kreatívak, sokkal lassabban jutnak el amegoldáshoz (ez az Én véleményem). Tehát amikor is nekem kell itthonról küldenicímeket, hogy miről hol lehet érdeklődni…JMondta, hogy küldött a bécsi nagykövetségre e-mailt…. :-) Na mint tudjuk, onnansem fog sok választ kapni. Egyszer felhívta a kinti bevándorlási hivatalt is,ahol közölték vele, hogy nézze meg a honlapot, ott rajta van minden. Erreannyit mondott, ha nem jön sehonnan e-mail, akkor május végég úgy is mehetekmár vissza látogatóként. JA családegyesítési papírok is ott hevernek valahol kitöltetlenül L Azért köszönöm azinfókat, továbbítottam kintre, hátha ezzel előrébb leszünk. Üdv mindenkinek!
Canada, 2014-02-06 22:40:16
Gyurci, egyetertek Kanataval, az egyetlen hiteles informacioforras a helyi bevandorlasi vagy Service Canada hivatal es a felesegednek szerintem par percnel nem telne tobbe hogy megszerezze a tuti infot. :-) Sok sikert!
Kanata, 2014-02-06 18:21:58
Gyurci-nak, Szabad kerdeznem, hogy miert nem a felesege kerdezi ezt meg Kanadaban a legkozelebbi Service Canada irodaban? Lehet meg kerdezni szinten a legkozelebbi bevandorlasi iradaban is.
Helyi hivas dijmentes, es kerdezni INGYEN van, a kapott valasz pedig az egyetlen, "vegytiszta" valasz. Megtalalni a legkozelebbi irodat itt: http://www.servicecanada.gc.ca/cgi-bin/sc-srch.cgi?ln=eng Udv: Kanata
Gyurci, 2014-02-06 16:09:39
Üdvözlök mindenkit! Olyan kérdésem lenne, hogy tavaly voltam kint barátnőmnél Calgaryban fél évig, mint látogató. Hazautazásom előtt hivatalosan összeházasodtunk. A családegyesítési procedúra lezajlása előtt meghívó levéllel vissza mehetek-e látogatóként a féléves várakozási idő előtt. Tavaly november végén érkeztem haza. Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv: Gyurci
Canada, 2014-02-04 16:18:25
Kedves Lel, Ha visszaolvasol a forumban, sok helyen le van mar irva a valasz a kerdesedre. A hivatalos bevandorlasi oldal: www.cic.gc.ca A hianyszakmak listajat a Federal Skilled Worker kategoriahoz itt talalod: http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/apply-who-instructions.asp?expand=jobs#jobs Ezen kivul meg sok olyan szakma van, ami keresett Kanadaban es amire meg lehet kapni az ideiglenes munkavallasai engedelyt, amennyiben van olyan kanadai ceg amelyik hajlando felvenni es intezni az ezzel jaro papirmunkakat. Errol itt olvashatsz: http://www.cic.gc.ca/english/work/apply-who.asp Kanadaban nem szamit hogy van-e ismerosod, csak az szamit hogy van-e munkaajanlatod (vagy megfelelsz-e a Federal Skilled Worker kategoria felteteleinek). Munkavallalasi papirokat csak es kizarolag az orszagon kivulrol szabad intezni, turistakent munkat keresni illegalis es oriasi kockazattal jar. Es ne feledkezz meg a nyelvtudasrol sem, mert aki azt mondja hogy jo angol tudasra nincs szukseg, az nem mond igazat...
Lel, 2014-02-04 15:43:58
Sziasztok!
Tudom, hogy az idő az mindenkinek véges és kevés van belőle, de ha van esetleg a fórumon olyan ember aki pár tanáccsal ellátna, hogy hogyan is álljak neki a bevándorlásnak, meg pár szóban segítene olyan aki nemrég ment át a kivándorlási procedúrán, hogy hogyan, induljak neki. Családdal szeretnénk nekivágni párom meg egy gyerek. Unokatestvéremék kint vannak és ők már állampolgárok, azt mondták, hogy mindenben segítenek amikor már kiértünk, szállás, munka stb. ezen nem fájón a fejünk csak az itteni procedúrát rendezzük el és utazzunk, csak a pontos menetére a papíroknak a beszerzésére és intézéséhez szeretnék egy kis útbaigazítást kérni, a követség honlapját néztem olvastam, de elvesztem a sok infóba. A szakmai kivándorlásról esetleg listát valaki tud küldeni? Köszönöm előre is.
Árpi, 2014-01-24 22:36:26
Sziasztok:) Olvasgatom amiket ajánlottatok. Köszönöm szépen a tanácsokat:)
Canada, 2014-01-24 15:27:21
Arpi, en csak a hivatalos kanadai bevandorlasi honlapot javasolnam, ez az egyetlen hiteles oldal: http://www.cic.gc.ca Nem lehetetlen a pontozasos rendszerrel bejutni Kanadaba, de 1-2 vagy akar meg tobb evet is igenybe vehet mire megkapod az engedelyt - viszont ehhez nem kell allasajanlat. A gyorsabb ut az, ha kapsz egy munkaajanlatot, de ez sem konnyu. Nincs olyan hogy "nagyon akarom", oszinten szolva ez itt senkit sem erdekel, hiszen mindenki "nagyon akarja", csak az objektiv pontozas szamit, illetve az hogy van-e allasajanlatod vagy sem. Sok sikert!
StS, 2014-01-24 13:56:30
Szia Árpi! Bevándorlásról: http://kanadavilaga.com/bevandorlas/ Munkavállalásról: http://kanadavilaga.com/kanadai-ismerteto-beutazoknak/ Üdv
Árpi, 2014-01-24 12:51:11
Sziasztok, nagyon meguntam ezt itt,ezt az itt-hont, elmennék Kanadába. Nem véletlen a választásom, néhány éve figyelem a híreket és azt szűrtem le, hogy oda kell mennem. Tudom, hogy pontoznak és, hogy szigorítottak a bevándorlási feltételek. De én menni akarok:) Elkezdtem az angolom felfrissíteni és a francia tudásomat is. Itthonról, Magyarországról elkezdeni egy kitelepedési eljárást, folyamatot szerintetek érdemes? Belátható időn belül születnek pozitív döntések? Valakinek van tapasztalata? Nincs aki befogadjon, magam miatt szeretnék kitelepedni, valahol a kitelepedési eljárásban van beépítve olyan elem, hogy "én nagyon akarom"?:) vagy csak a pontokat veszik figyelembe? Köszönettel, Árpi
For Sunflowers, 2014-01-10 16:18:44
Errol a honlaprol indulhatsz el hogy megkapd a leghitelesebb tajekoztatast a jelentkezesi feltetelekrol, az eljaras meneterol stb.: http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/sponsor/index.asp Sok sikert!
Sunflowers, 2014-01-10 05:47:48
A testvérem 17 éve Kanada-Vancouverben él. szeretném megkérdezni, hogy a saját családom kivándorlását hogy tudom elindítani, valamint milyen feltételeknek kell megfelelnem? Ayagi körülményeim rendezettek, főleg a család egyesítés a cél. Édesanyám is kint él jelenleg. Köszönöm előre is a válaszokat!
hope the best, 2013-12-29 11:13:47
Szasztok! De jo lenne, ha valaki tudna ilyen dologban segiteni mint pl; fejvadasz cegek?/ugynokseg aki nem a munka vallalot huzza le?/ tudom; kijiji/ ott Mo-rol hiaba valaszolsz nem megy at az uzi! bizonyitva 1 Kanadai barat altal!/ Jobbank,saskjobs/Eddig termeszetesen Google-val kb 400-at talaltam de annak az 50% nem reagal,a maradek,megkoszoni es kesz.Vagy valaki kint elo szemely feldobna a ''kozosbe melyik ugynokseg altal juttot ki. Segitseget elore is koszonom!
repi, 2013-12-29 09:35:20
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|