Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések

Fórum » Fatyol valóban segit,vagy kamu?

» Új hozzászólás írása

« Első oldal
1
Niagara, 2015-08-15 08:10:59

_a href="http://www.facebook.com/KatalinSzaboRecruiting"_www.facebook.com/KatalinSzaboRecruiting_/a_

masik_aldozat_Niagara, 2015-08-15 08:05:52

Olvassatok el Andrew A. Madaras irasat vagyis a bemasolt e-mailt.
Vicces, hogy a Katalin magyarazkodasa utan meg mindig volt aki hitt neki es segitsegert fordult hozza ...

_a href="https://www.facebook.com/KatalinSzaboRecruiting"_https://www.facebook.com/KatalinSzaboRecruiting_/a_

Egy masik aldozat vagyok, es nem az egyeduli ...
Innen ugy menekultek el, de ugy hallottam hogy Montrealban is hagytak vagy 10 havi lakber tartozast. Buszken meseltek az itteni romaknak.
Okos asszony Katalin ! Ismeri a jogait ! Mar akkor is ismerte es tudta, milyen humanus Quebec Province, mert "oktobertol aprilisig nem tehetik ki az utcara gyerekkel azokat, akik nem fizetnek".

Marc1, 2015-03-19 22:08:43
Olvastam en is 1-2 erdekesseget a neten errol a norol. Kivancsi vagyok most mit csinalhat, keresik a kovetkezo aldozatot??
Egy MAGYAR atvert, 2015-03-18 08:15:53

Egy ket eve, valoszinuleg az elso atvert levele a canadahun oldalrol:

".Egy kecskemeti baratom ,egy autoszerelo volt Katalin es kedves ferje 100x aldozata,de nem az utolso.Kb ket eve csaltak ki Calgaryba,autoszerelo allasba.,es ceg allapitasra,amibe kb 150 e$ kellett volna invesztali...A repuloteren egy berelt limoval vartak,aminek az 50$ koltseget O fizetett,akkor derult ki hogy nincs egy centuk se......egy nemet autoszervizbe vittek,pechjukre a srac beszelt nemetul,es a tulaj nemetul elmondta,hogy nem s volt semmi allas....a kierkezes 2. Napjan megjavitotta Katalinek utcan(!) hagyott autojat!..... Kinyogtek,hogy eheznek,nincs a legkisebb gyereknek etel....erre a kecskemeti srac vett nekik- kolcson,amit sose adtak meg- egy zold voyager kisbuszt.....elindult a ceg alapitas.....Katalin rogton 4000$ kert maganak,es a nagy lanyanak mint fizetest,illetve a ceg Filippino alkalmazotjanak!.... Kozbe cigire se volt penzuk,a legkisebb fiugyermem ejszaka lopta a hutobol a naluk alvo kecskemeti srac etelet,uditojet...Katalineknak bevasarolt tobbszor,hogy legyen mit enni,illetve bemutatta a Katalinek altal berelt lakas Tulajanak a magyar INVESZTORT,annak bizonyitasara,hogy ne rakja ki oket az elmaradt ket honap berlet nemfizetese miatt....Katalin( Fatyol) es draga Gabor ferje estenket idegessegukbe 2 doboz meregdraga kanadai cigit szivott el...kozbe tortent valami....jelentkezett ket Calgaryba elo,magyar holgy,akik elmeseltek,hogyan " raboltak" csaptak be szamtalan magyart Katalinek ,es Kanadat a Keleti parttol a nyugati partig!.... Itt ert veget a recruiter ceg elofinanszirozasa...

Kozben Katalin eldicsekedett,hogy roma menekultkent utaztak Quebekbe,mikor" forro" lett a labuk alatt a talaj,mikor kecskemeten bankokat csaptak be.,,,hogy csaptak be a menekultugyi birot,hamis szakvelemennyel,mikor mentalisan beteg fiuk remegeset azzal magyaraztak: " fel a gyerek a magyar hazatoloncolastol".... Hogy ,mit dolgozott Katalin a Niagaranal,mikor sajat ferje futtatta,es fuvarozta gazdag amerikai kuncsaftokhoz.....Ez ugyan maganugy,de az,hogy magyarok szazait vagtak at az evek soran,mikozbe a Pr statusztramajd az allampolgarsagra vartak...Ok ebbol eltek,elnek!"

Marc1, 2015-01-17 16:59:38
Sanyi,kozben olvastam a facebook oldalan hogy o mossa kezeit, merthogy ot is atverte az a dan pop. Sot szerinte a budapesti partnere is at akarta verni. Most akkor kinek van igaza?
Sanyi, 2015-01-17 05:04:33

Marc1,

Nyugodtan terjesztheto. Nem szeretnem, hogy megtobb szerencsetlen aldozatul essen. 

Marc1, 2015-01-10 22:06:47
Sanyi,
Ezt a levelet be kene tenni az osszes forumba itt a kanadakalauzon hogy eljusson minel tobb emberhez...
Sanyi, 2015-01-09 05:47:52
Level a Szabo "Fatyol" Katalin budapesti partneretol, ami megerositi, hogy rengeteg embert atvert. Es bunko modon meg o szidja a MO-i munkat keresoket.... 
Üdvözlet Mindenkinek !

Ezúton szeretnélek tájékoztatni benneteket az elmúlt hetekben történtekről.
Amiről szerintem tudnia kell mindenkinek, aki benne volt ebben az Ausztrál munkavállalási történetben.

Tehát

Kezdem az elején, hogy mindenkinek tiszta legyen a kép.
Ezt a levelet a budapesti képviseletről írom. Innen segítettük a Katalin munkáját a háttérben. Minden olyan dolgot mi végeztünk, amire neki nem volt ideje, energiája és sajnos az utolsó időkben, már ingerenciája sem. Adatok feldolgozása, e-mailek kiküldése, adatok csoportosítása, illetve minden olyan egyéb tevékenység, amit a "megrendelő" kért és össze kellett állítani a részére.

Ez az ausztráliai lehetőség valamikor 2014 augusztusban kezdődött. Akkor a Kata értesített, hogy van egy lehetőség egy megrendelésre, de nem Kanada felé, hanem Ausztrália a célország. Mert, hogy a cégünk alapvetően Kanada felé szolgáltatott ezt megelőzően. Elkezdte a tárgyalásokat a szerződésünk véglegesítéséhez. Ez sajnos túl sokáig nem tartott, mert a Katalin ezt is, mint ahogy a későbbiekben minden egyéb vállalat vezetési dolgot, könnyelműen és szakszerűtlenül kezelt. Tehát amit a "megrendelő" elküldött szerződés tervezetet, azt tulajdonképpen mindenféle körültekintés és utána járás nélkül aláírta. Amikor ezzel kapcsolatban számadást kértem, hogy végül is miért nem lettek bizonyos dolgok pontosítva, akkor nem tudott érdemben választ adni a kérdésre.

Aztán elkezdődött a toborzás része, amikor is mi itt a budapesti képviselettel bekapcsolódtunk. Elindultak a hirdetések és az adatok feldogozása. Hát őszintén megmondom, hogy mi sem számítottunk ilyen mennyiségű beérkező adat mennyiségre és ebből kifolyólag adódtak elmaradásaink felétek, amit csak lassan tudtunk pótolni, mert az adatok feldolgozásával voltunk elfoglalva.
Aztán kezdtek visszaütni a szerződésben elmaradt dolgok és kezdtek megérkezni az első negatív visszajelzések.
Hozzáteszem, hogy amikor haza érkeztem Magyarországra augusztusban az első dolgom az volt, hogy egyáltalán a megrendelő cégnek és a mögötte álló személynek utána nézzek. Amit a Katalin sajnos nem tett meg a szerződés előtt. Jeleztem is a Katalinnak, hogy ezzel a Dan nevezetű emberrel és a cégével nem kellene üzletet kötni és, hogy gyorsan felejtse el, mert ebből bajok lehetnek, ha belemerül jobban. Sajnos a Kata ekkor sem fogadta el a javaslatomat és egyre jobban elmerült a munkában. És hát egyre több negatív dolog ütötte fel a fejét ezzel az emberrel kapcsolatban. Aztán később megjelent Magyarországon, mondván, hogy találkozni akar a jelentkezőkkel mielőtt kiutaznak és akkor lesznek véglegesítve a vízumok. Megtörtént a találkozó és hát valamilyen vízumot láttunk is a következő találkozón de senkié nem volt rendben. Ezután meg már fokozódtak a dolgok és a Katalin még ekkor sem látta, hogy ebből óriási baj lehet, sokszori figyelmeztetésemre sem, illetve el sem fogadta soha a javaslataimat és a tanácsaimat. Tudni kell, hogy a cégben az ügyvezető a Katalin. Aztán Dan nevezetű emberünk előállt egyre furcsább kérésekkel és óhajokkal, sóhajokkal és magyarázatokkal, amikor is számon kértük, hogy tulajdonképpen mindent megtettünk amit kért, hogy akkor most miért nem tudnak még az emberek indulni. Na ekkor volt az a pont, amikor mi a háttérből kiszálltunk és a történtekhez és a várható és előre látható végkimenetelhez már a nevünket nem adtuk a budapesti képviseletnél. Aztán hát sajnos be is következett amit előre lehetett látni és folyamatosan szajkóztunk a Katalinnak és amit soha nem látott vagy nem akart látni valamiért.

A végén bekövetkezett a legrosszabb, hogy ez a Dan nevezetű ember, rávette őt olyan dolgokra, hogy fizessen ki bizonyos összegeket és akkor véglegesíti a jelentkezőknek az induláshoz szükséges dokumentumokat és információkat és ezt követően tudtok indulni. És hát sajnos ő ki is fizette ezeket a kért összegeket. Hozzáteszem nem kis összegek voltak ezek. Ami legnagyobb probléma ezzel kapcsolatban, hogy neki nem volt erre pénze és ezt úgy oldotta meg, hogy eladósította a céget, hogy ki tudja fizetni ezeket a nem kis összegeket. Na ez volt az utolsó csepp a pohárba és megtettem a szükséges lépéseket, a Katalin ellen feljelentést tettünk a calgary bíróságon (a Katalin ottani lakos és a cég is ott van bejegyezve), hűtlen kezelés miatt. Ez a vizsgálat ellene el is indul most januárban.
Az ügyvéd most január elején beadja a keresetet. És van olyan információm, hogy közületek is néhányan a magyarországi rendőrséghez fordultak, mert becsapva érzitek magatokat a sok hitegetés és hát valamennyi anyagi kár is ért benneteket. Mindenesetre a Katalinnal a kapcsolatot megszakítottuk innen a pesti képviseletről és mindenkit arra tudok buzdítani, hogy ne kezdjen vele semmilyen kapcsolatot, mert sem hozzáértése a dolgokhoz, sem pedig anyagi forrása nincs semmilyen további lépésekre, mert az anyagi forrást "sajnos" eddig is én biztosítottam és mostanra minden forrást és hozzáférést megvontam tőle a történtek miatt. Nem rendelkezik sem e-mail címmel, sem weboldallal, sem hozzáféréssel az adatbázishoz, sem anyagi forrással. Semmivel sem rendelkezik ahhoz, hogy bárkit is eljuttasson bárhová. Ha esetleg valakit még lenne bátorsága megkeresni a történtek után, most vagy bármikor az életben azzal, hogy a dolog tovább folytatódik vagy újra indul és van lehetőség tovább lépni ezzel a dologgal, akkor azt javaslom, hogy nagy ívben kerülje el mindenki. Még a normális kommunikációra is képtelen volt sok esetben és ezt többen jeleztétek is, hogy nem igazán beszélt veletek normális hangnemben. Lekezelő volt, arrogáns, fél vállról kezelt benneteket és még sorolhatnám, ami vissza jutott hozzánk és hát ezek és a történtek fényében döntöttem úgy, hogy akkor ezt már így nem csinálom tovább vele közösen. A megrendelővel, mármint ezzel a Dan nevezetű ember ellen természetesen megtettük a feljelentést, csalás büntette miatt és remélhetőleg megindul a nemzetközi körözés ellene. Abban nem reménykedünk, hogy a Katalinon keresztül kicsalt pénz meg lesz valaha is, mert sajnos nagy a valószínűsége annak, hogy egy csalóval van dolgunk és a kicsalt összegeket már felélte, de abban reménykedek, hogy ezt amit veletek eljátszott, azt még egyszer mással nem teheti meg.

Tehát ezek a dolgok történtek a háttérben, amiről úgy gondolom, hogy tudnia kell mindenkinek, aki valamennyire is érintett a dologban.
Ezt a levelet most meg fogja kapni reményeim szerint mindenki aki nálunk jelentkezett és eljutott addig a pontig, hogy elvileg megérkezett a "vízuma" és várt az indulásra.

Arra kérek mindenkit, hogy erre a levélre ha van kedve válaszolhat, írja meg a panaszát vagy bánatát és nem ígérem, hogy mostanában de valamikor lehet, hogy válaszolok rá.
Telefonon ne keressetek, mert a telefon egyenlőre nem él. Erre az e-mail címre ne küldjetek már semmilyen anyagot jelentkezéssel kapcsolatban, mert egyenlőre nincs más lehetőség.

Természetesen megköszönöm mindenkinek a türelmét és a toleranciáját aki benne volt a dologban és belefektetett bármit is. Energiát, időt, pénzt stb...

Mindenkinek kívánom, hogy tegye túl magát a dolgon és találja meg a maga útját és a következőkben legyen körültekintőbb és nagyon nézze meg, hogy kivel áll szóba.
Ígérem nektek, hogy én is ezt fogom tenni, sokkal jobban mint ahogy eddig tettem és messziről kerülöm a Katalinhoz és ehhez a Dan-hez hasonló embereket.

Sok sikert mindenkinek a jövőben 
Tibi30, 2014-12-28 00:45:04
Hatha valaki meg olvassa az itteni irasokat....Fatyol az elmult 1 honapban kozel 60 magyar hegesztot vert at, akiknek Ausztraliaban igert munkat, karoltve egy Dan Pop nevu korozott bunozovel (akit erdekel, keressen ra a neten), aki evek ota abbol el hogy embereket ver at..$200-t kertek egy vizumert, de a vizumok hamisak voltak, szerencsere nem sikerult a tervuk, mert par embernek volt annyi esze hogy leellenorizze a vizumokat. A Kanada vilaga oldalon a Bevandorlas alatt lehet olvasni par hozzaszolast errol, illetve 2 video is van a youtube-on:
 https://www.youtube.com/watch?v=opyABszzuMM
https://www.youtube.com/watch?v=lVjP2ym5JkY
Fatyol ceges honlapja amit itt is reklamozott, jo ideje "karbantartas" alatt all: http://www.tandsemployment.ca
Tobb rendorsegi feljelentes is van ellenuk.
Nehogy valaki meg bedoljon neki! 
vegre, 2013-08-27 20:20:39
Vegre valaki le merte irni, hogy ez itt inkabb a balkan, mint europa. A magyar munkas csak hoborogni tud, dolgozni nem akar, es elvarja hogy annyit keressen mint az, aki befogja a szajat es robotol ejjel nappal. De ha nem keres annyit, akkor meg mindent elkovet hogy az a masik, a dolgos, jol megszivja. 
Fatyol, 2013-08-13 18:30:02
Zsuzsa:
A toborzo-recruiter dolga nem az, hogy munkát keressen, hanem az, hogy megszerezzze a munkaerőt. Nem dolga, és nem is teheti, hogy keres munkáltatót szimplán azért, mert nem teheti.
Én kb ezerszer leírtam, hogy én toborzó vagyok. Remélem te is megérted, hogy mi a különbség.
Nos nem fogok se neked, se másnak elszámolni semmivel, ugyanis nem tartozom senkinek sem elszámolnivalóval, ablogomon szimplán leírtam azt, hogy hogyan kell csinálni. Amikor volt munka, akkor meghirdettem.
Amikor meghirdettem a munkát, akkor dolgoztam olyan cégnek, akinek volt arra embere, hogy keressen munkáltatókat, akinek a sales volt a feladata. Most (ha volnál szíves és utána olvasnál) jóideje nem hirdetek munkát mert nincs cég mögöttem, és ha vennéd a fáradságot és gyanúsítgatás helyett itt is visszaolvasnál, akkor látnád, hogy erre a fórumra is leírtam már többször: most nem, mert nincs cégem. Nem tudom, hogy hányféleképpen kellene még ezt leírnom, hogy felfogd: nem keresek munkást jelen pillanatban. Ennek ellénére a hogyanokkal tisztában vagyok, és leírom, ha valakit érdekel. Ugyanez van az oldalamon is. A menete az egésznek ugyanaz, ha velem csinálja valaki, ha nélkülem.

A fenyegetéseidet tedd szépen zsebre, engem nem igazán érdekel. Az otthoni problémáitokkal se engem keress, nem én thetek róla. Ha valaki elkeseredettségében annak megy neki, aki éppen előtte áll, arról sem én tehetek. Nem esel neki otthon sem a toborónak, mert éppen nem hirdet munkát. Gondolkozz el ezen.  

" Te biztatod őket,jelentkezzenek,küldjék el neked az önéletrajzukat."

Amikor van mire. Ilyet nem olvashattál már tőlem tavaly október óta. Akkor sem adtam garanciát rá, hogy mindenkié befutó lesz. A kanadai álláshirdetések zöme mögött is ott van alul, hogy csak arra az önéletrajzra válaszolnak, aki egyáltalán szóba jöhet.

Nos, az ebben topicban leírt gyanusítgatások (börtönben voltam, csaló vagyok, pénzt szedek fel, és nincs munka) az itteni törvények szerint, és az europai törvények szerint IS büncselekmény. Mindezt azért mert én leírtam (senki más), hogy hogyan megy ez, miközben amikor volt munkalehetőség, azt megosztottam a magyarokkal.

Mégis ezek után megérdemli-e ez a népes társaság, hogy amint regisztrálásra kerül a cégem, bármilyen lehetőséget is megosszak? Mert tisztában vagyok vele, hogy 5 állásra minimum 15 -en jelentkeznek, és az a 145 ember majd itt fog cirkuszolni, hogy csal vagyok, emrt megígértem. Ugyanis egy meghirdetett állás nem egyenlő azzal, hogy mindenki megkapja aki szeretné. Azt gondoltam, hogy felnőtt emberek jelentkeznek állásokra, felnőtt, gondolkodó emberek. Amint olvasom az ebben a topicban az írásokat, azt látom, hogy nem értitek még az álláslehetőség, és a megkapott állás közti különbséget sem. Nem értitek, hogyha valaki leírja lépésről lépésre, hogy hogyan lehet ezt önállósan leintézni, azza nem azt ígérte, hogy az olvasók mindegyikének majd ő rohangál munka után, és azt sem írtam sehol, hogy nekem szándékomban állna napi 100 lveélre válaszolgatni, akkor is, ha olyan küldi, akinek még a környéken sincs elérhető állás. 

Itt, ebben az országban senki sem megy semmire sem a fenyegetéseivel, sem a hisztis kirohanásaival mert neki hű de rossz ahol van. nem érdekel senkit. Úgyhogy ha szeretnél kanadában dolgozni akkor először is egyet jegyezz meg: a resume-d elküldése nem jelenti, hogy akinek elküldted, az majd levelezgetni fog veled.
A meghirdetett állásokra megkerestem a megfelelő embereket, több nem kellett.
Akinek nem sikerült, az próbálkozzon később, vagy máshol. Nem engem köpködjön.

Még azok a cégek is hónapokig nem jelentkeznek, akik valóban elkérnek súlyoz ezreket a munkavállalóktól, még azoknak sincs arra sem idejük, sem apparátusuk, hogy minden nap litániát írjanak arról, hogy éppen mivel foglalkoztak.
 Ugyhogy húzdvissza a karmaidat, mert:
1., Annyiban érdkel, hogy most van időm, hogy elolvassam, és van időm, hogy elrendezzem az agyatokban a káoszt ami csak azért van, mert csak azt olvassátok el rendszeresen a leírtakból, amiről úgy vélitek, hogy adott pillanatban érdekel.

2., Addig cseszegettek, hogy Magyar oldalakra fel sem teszem a meglévő ajánlatokat amint (ma) bejegyzésre kerül a cégem, ami 14 autófényező, 22 project manager, 20 hegesztő, 17 kamionsofőr, 15 autószerelő. Ezek ajánlatok, aelyekre a szerződést akkor tudom megkötni, ha kész a cégem. De kapásból tudok rá szerezni jelentkezőket az UK-ból az ottlévő irodánkból, tehát minek is tenném ki magam ennek az agyatlan ugatásnak, ami itt meg a Kanadahunon megy rólam, ugyanis nekem tökéletesen mindegy, hogy angol, ír, skót, lengyel, román kapja-e az állást, én a fejpénzemet ugyanúgy megkapom. Egyetlen különbség, hogy azok TUDJÁK, hogy hogyan megy ez, és nem rugdossák, aki amikor lehetősége nyíilik rá, akkor megosztja velük. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján azt kell mondanom, hogy igen elgondolkodtató, hogy ilyen balkáni gondolkodásmódú emberekkel akarjak-e foglalkozni, mert ezen viselkedés okán feltételezem, hogy ha ki is közvetítem az ilyen erőszakod, hisztis, és ráadásul arra lusta embereket, hogy elolvassák a leírtakat, akkor milyen hozzállásuk lesz a kiközvetített munkához. Nekem ugyanis felelnem kell a kiközvetített emberekért is, ilyen emberekért pedig nem fogok. 

Úgyhogy vagy befejezitek ezt a mocskolódást, és örültök annak, hogy legalább nagyjából érthetővé tettem, hogy hogyan megy az egész kanadai munkavállalás, vagy pedig továbbra is próbálkozhattok azzal, hogy helyett, hogy lépnétek, ugatttok mindenkire, és mocskoltok mindenkit, aki csak életek áll.  

Zsuzsa, 2013-08-13 14:28:23
Kedves Fátyol!
Ne haragudj,de ilyen stílusban nem lehet beszélni emberekkel,ahogy Te teszed!
Ha igazad lenne,AKKOR SEM!
Nem robotokkal,állatokkal kell kommunikálnod,hanem sok esetben szerencsétlen,becsapott,kisemmizett emberekkel!
Ha ismernéd az itthoni körülményeket,hogy az emberek azért kapaszkodnak az utolsó fűszálba is,mert nem képesek eltartani magukat és a családjukat Magyarországon,pedig reggeltől estig gürcölnek! 
Te adtak nekik a labdát,hisz blogodon keresel Kanadába munkaerőket,későbbi letelepedési lehetőséggel! 
 Te biztatod őket,jelentkezzenek,küldjék el neked az önéletrajzukat.
Te viszont-mint kiderült-egy partizán akcio keretében keresel munkásokat,mögötted nem áll senki,sem cég,sem komoly vállalkozás.
Amennyiben nem így van,visszaellenőrizhető referenciákkal jelöld meg,hány embernek tudtál munkalehetőséget közvetíteni,mióta magad csinálod ezt a munkát.
Igen,én is tag vagyok a "canadahun"oldalon,de hidd el,ennek semmi köze beírásomnak. 
Sok helyes dolgot írsz,de nem ilyen stílusban kellene,mert rengeteg ellenséget fogsz magadnak igy szerezni,és -tudtommal-így is van elég a nagyvilágban.
 Üdvüzlettel:
Zsuzsa 
Fatyol, 2013-08-13 02:17:23
Miért is kellett volna megnéznem? mert elküldted? Hol írtam én olyat, hogy minden önéletrajzra válaszolok? Illetve honnan veszed azt, hogy Kanadában bárki is válaszol minden elküldött önéletrajzra?? SEHOL nincs ilyen. nálam sem, és nem is lesz. Nem ez a dolgom. Az a dolgom, hogy a cégnek megfelelő munkaerőt keressek. 
Egyébiránt: tavaly meg akartam csinálni a saját cégem, de egy új törvény miatt nem sikerült. Elmentem dolgozni ezért egy ilyen céghez. Ennyi. Most viszont az új rendelkezéseknek megfelelően meg tudom nyitni. Egyébként ha nem tetszik, akkor csináld magad. ha nem tetszik, keress mást. nem kényszer. Az, hogy megírsz egy emailt, nem jelenti, hogy te megtettél mindent azért, hogy eléd amit akarsz. ne tőlem várd, hogy helyetted megcsinálom. Én csupán adott időben meghirdetett munkákra keresek munkaerőt, ha megvannak, akkor kész. Nem kötelességem se neked, se másnak munka után rohangálni. Ott az internet, keress rajta neked emgfelelő munkát, küldd el a resumed, aztán majd utána pampogj itt nekem, hogy mennyien válaszoltak. Megsúgom: kb ilyen arányban fognak. Aztán pampoghatsz majd a kanadai fórumokon, hogy jahj neked nem is válaszoltak, biztos meg sem nézték, aztán majd röhögnek rajtad, hogy hé pajtás nem vagy egyedül. ha te vagy a befutó, akkor te,. Ha nem, akkor meg kisnyúl.
A másik: kanadába nem lehet kijönni csak govarnmentes jóváhagyással, hivatalos munkavállalási engedéllyel, és munkaszerződéssel. Az én dolgom, hogy az interview-ig eljusson az adott illető. ha mgkapja a work permitet, az az jelenti, hogy szazsoron leellenőrizték a céget amelyik alkalmaz, azaz a németországi téme még csak szóba sem jöhet. de ha te agytröszt elolvastad volna a blogot, akkor már ezt tudnád. ha tudnál angolul, akkor is tudnád. Ergo: se a blogot nem olvastad el , és olyanért ugatsz, amiről szó sem volt, csak gondoltad, ennyi, és a szádba a sült galamb, és még arra sem vetted a fáradságot, hogy a hivatalos immigration oldalt elolvasd, mert ott is ugyanerről van szó. Vagy nem tudtad elolvasni, de akkor meg sajna: neked itt nem terem babér, azaz az önéletrajzod csak a virtuális helyet foglalja az emailjeim között. 
zsolti, 2013-08-12 11:35:55
Én is küldtem neki önéletrajzot,sztem meg se nézte.
Egy éve is ugyanez a sódert nyomta,hogy most alakul a cég.Nem is tudom,mit is várhattunk.
Amúgy telivan a net csalásokkal,pár napja németországi magyar hentesek jöttek haza egy cent nélkül,persze a közvetítő és a kinti cég egymásra mutogat.Ezek mennek mostanság.
Fatyol, 2013-08-11 21:34:46
Még valami: Rajtam kívül senki le nem írta, hogy mit, és hogyan kell elkezdeni a kanadai munkakeresésénél. Többször hangsúlyoztam a blogomon is, hogy nem szükséges ehhez ügynökség, emgpróbálhatja mindenki maga is. Ezzen éppen azt tudatosítottam mindenkiben, hogy nem kell hozzám fordulniuk. Mivel a legtöbb ember azt gondolja, ha valaki emgoszt vele információt, azt majd dróton is réngathatja, elözönlöttek az emailek, és az ilyen szövegek, miszerint mert nem válaszoltam: csalok. Arra azonban igen kevesen vették a fáradságot, hogy elolvassák a leírt információkat. Szóval barátom, ahelyett, hogy engem szapulnál, írnád meg tisztességesen az önéletrajzod, és küldenéd el kanadai cégeknek, lehet, hogy jutnál is valamire. Hogy mit, és hogyan, az ott van a blogon világosan.

Hogy megértsd azzal a korlátold fejeddel: nem vagyok senkinek a cselédje, és nem ugrálok ahogyan fütyül. Segíteni akarok, ezért megosztom az információkat, amelyeket eddig senki meg nem tett rajtam kívül a nagytudású Canadahunon is csak a ködösítés megy, meg annak a rugdosása, aki tesz is valamit. Miért vajon? Mert az egyik topicot konkrétan egy fejvadász indította, és az egyik kanadai magyar immigration ügyvéd az oldal egyik fő támogatója. Nekik nem érdekük, ha te tudod, hogy mit és hogyan. Nekem meg tökmindegy, mert a hozzád hasonló korlátolt, rosszindulatú embereken kívül van még sok, aki megérti a hogyanokat, és nem abba öli az energiáját, hogy a saját sikertelensége okán azt rgdossa, aki legalább leírta az ostoba hülye fejének, hogy hogyan is kellen csinálni. de még addig nem jutottál el, hogy elolvasd. 
Jó lenne, ha legalább tudnám, hogy ki vagy, hogy neked aztán soha, semmit ne adjak ki munkát, mivel ehteken belül meglesznek a kiírások. Persze annyi vér a pucádban nincs, hogy felvállald a sunyi önmagadat. 
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada