|
|
|
|
Fórum » Fatyol valóban segit,vagy kamu?» Új hozzászólás írása
faceb, 2013-01-26 12:17:08
szerintetek ha be lenne csukva, akkor hogy tudna irni a facebook oldalara?
Sanyi82, 2013-01-24 13:29:10
Sziasztok! Októberben még segítséget ígért és mire beszereztem még a hiányzó papírokat eltűnt. Van valaki akinek ő segített munkát szerezni?
Tényleg egy csaló? Senki sem tud róla valami biztos infót?
Sven, 2013-01-23 11:25:47
Tényleg teljesen eltűnt mindenhonnan. Úgyhogy biztos történt vele valami! Bebukott? Mivel? Õ nem legálisan csinálta a munkaközvetítést? Vagy másért csukták volna le?
Gyuri vagyok, 2013-01-13 14:40:44
Egy kinti magyar azt mondta,hogy bebukott Fátyol,becsukták.
józsef, 2012-12-15 09:29:05
Én vagy 5x küldtem el neki a resumet,sosem válaszolt. Az első levelemben biztatott,küldjem csak el,tud is munkát. Nem is válaszol,eltünt.
Melta, 2012-12-09 11:31:19
Sziasztok,mi is kitelepules elott allunk.
Folyamatosan olvasom a Kanadaval kapcsolatos blogokat,es tobb oldalon feltunt egy onzetlenul segiteni akaro magyar holgy:Fatyol.
Mint tudjuk,nincs ingyen leves.Az egyik oldalon azt irjak,egy kamu az egesz,kitiltjak sok helyrol,a masik oldalakon viszont dicserik.
Kerem,akinek van konkret-nem a szomszed baratjanak a tesverenek a postasatól hallott-tehat megtortent tortenete,tapasztalata a holgy munkajaval kapcsolatban,az ossza meg velunk!
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|