Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések

Fórum » Fatyol valóban segit,vagy kamu?

» Új hozzászólás írása

Fatyol, 2013-08-11 21:23:10
Ez erősen rágalom, és nem igaz. A Canadahunról nem kívánok nyilatkozni, és ha valóban így lenne, már régen nem csinálhatnám, ugyanis ezt nem szabad. Ellenben most van elegem, és feljelentést teszek az oldal ellen, illetve ezen keresztül ellened. IP cím alapján azért tudnak mit tenni. Nem toborzok már 8 hónapja, éppen met nincs cégem, viszont hamarosan kész. A volt kolléganőm intézett egy LMO-t valakinek, a kolleganőm accreditált immigration consultant, aki hivatalosan kérhet, és kért pénzt az elvégzett munkájáért, ami végül a jelentkezők miatt nem sikerült, ugyanis meggondolták magukat. Ettől függetlenül azért fizetni kell, amivel megbíznak valakit, és az illető elvégzi a munkát. Az immigration consultantok ezt minden esetben elkérik.

Az, hogy nem reagáltam a munkakeresésedre: nem mondtam soha, ha valaki ír nekem, annak én munkát fogok keresni. Leírtam ezerszer az oldalamra, hogy nem így működik. ÉN NEM A MUNKAKERSÕKNEK HANEM A MUNKAADÓKNAK DOLGOZOM. Akkor van munka, ha kiírom, de ez még korántsem garancia arra, hogy aki ír nekem, az erre megfelel, és megkapja. Sőt arra sem, hogy egyáltalán szóba jön, mint potenciális jelentkező.

A feljelentést pedig megteszem, mert ez már több soknál.  

Canada de nem hun, 2013-08-11 20:47:36
Sziasztok,hàt Fâtyol nem èpp a korrektsègről hires.
Èn koràbban többszőr küldtem,az âltala hirhedtè vâlt honlapra,az emailre önèletrajzot,semmi vâlasz.
Kicsit utâna szimatoltam Calgaryban èlő magyaroknâl,ès a canadahunon is.
Lesujtó volt a vâlasz.Több magyartól sok ezer dollârt szedett be előlegkènt,mind kanadâban mind Mo-on,munka persze semmi,ès ő mndenhol azt âllitja, nem kèr semmit!
A kinti magyarok szerint sok ève lehuzâsból,kölcsönökből tartja fent magât.
Sokan nem is merik felvâllalni,hogy becsaptâk őke,mert szègyellik,hogy ilyen egyszeű trükkel lehûztâk őket!Talâny,hogy hogy lehet mèg szabadlâbon a törvènyessègèről hiress Kanadâban.
Korrâban tènyleg dolgozott egy munkaközvetîtő cègnèl,de râjukvertèk az ajtót a szerencsètlen becsapottak,igy megszünt az egèsz cèg,ès Fâtyol most sajât magâtol toboroz.Persze ezt nem tehetnè,ehez sem cège,tudâsa, sem kapcsolata,ès legfőkèpp pènze nincs!
Óvaintek bârkit,ezek a dolgok minden orszâgban kemèny csalâsnak szâmitanak! 
ace, 2013-05-09 20:58:53
aha....A fatyol csak annak segit akiben $$$$$$$$$
latja, egyebkent semmihez sem ert!
sok sikert mindenkinek!
Tomcat973, 2013-05-02 21:26:02
Szia! Ok koszi,akkor a Facen irok neked. Erik
Fatyol, 2013-04-29 22:36:30
facen tudsz: 
https://www.facebook.com/KatalinSzaboRecruiting?ref=hl

még mielőtt lerohannátok sokan:

a dolog nem úgy működik, hogy megkeres valaki, én meg keresek neki munkát. Ráadásul most éppen ezerfelé vagyok, ha van időm, és tudok válaszolni, akkor megteszem, de a "milyen lehetőségeim vannak" és hasonlókkal most nem tudok foglalkozni. Ha igen, vagy bármi változás, akkor szólok.
tomcat973, 2013-04-21 13:47:44
Szia Fatyol!

Ha lehetseges szertnek veled skype, vagy facen beszelni,
lehetseges?

Fatyol, 2013-04-19 20:53:57
Pati: ugye csak viccelsz?
Pati, 2013-04-03 22:09:31
Hello szeretnék érdeklődni.hogy aki Kanadába refiggi-ként érkezik az kaphat a biroságtol letelepedés vagy más néven lend?Vagy hogy is van ez ?Ezzel kapcsolatosan bövebb informáciora lenne szükségem szépen meg kösszöném.Lenne még kérdésem aki meg kapja a lendet (ha jol irom )azt miért kötelezik a resident kártya meg csináltatására és mire szolgál az a kártya és melesleg nem kerül kevésbe én igy tudom kérném aki tud az irjon ezekröl nekem .Előre is köszönöm
Jegesmedve, 2013-03-23 23:46:04
Fátyol!
Köszi, nagyon sokat segítesz, segítettél!!! 
Rita, 2013-03-19 07:02:30
szeretnem megkerdezni tud e valaki oan segitseget ahova itthon fordulhatnek mivel kint eltem kanadaba es szeretnek ott elni  de haza kuldtek mert mind ket alkalommal oan ugyvedet kaptam akik a valos tenyt nem tartak a hatosag ele panaszt tettem de csak ennyi volt  Humankervenyem is van beadva de az igyvednot aki beadta azota sem lehet elerni sok oan jogtalan dolog tortent velunk ami miatt vagul is itthon vagyunk kihez fordulhatok?
Fatyol, 2013-02-12 18:31:53
Joe: a mobilomról sokszor nem jelenik meg a válasz itt, nem vettem észre bocsi.
  Szóval most hiába küldöd a resume-t, jelen pillanatban NINCS üres állás, illetve ami van, az éppen munka alatt van, intézzük a papírokat. Ha lesz, akkor hirdetni fogom.

Lai, 2013-02-11 12:19:36
Koszonom a segitseget Fatyol.
Fatyol, 2013-02-08 04:27:51
Joe, 2013-02-08 01:00:26
Szia Fatyol

Azt szeretném megkérdezni hogy milyen email címre küldhetném el neked a resume-t

Joe
Fatyol, 2013-02-07 20:01:02
Úgy látom Olds Red Deer és Calgary között van, itt rákerestem, néhány hirdetés van rentre (én házakat kerestem, de lehet szobára, vagy condo-ra is:

http://reddeer.kijiji.ca/f-olds-real-estate-house-rental-W0QQCatIdZ43QQKeywordZolds
Itt  a legtöbb helyen kéthetente van a fizetés, a 25 dolláros órabér, az olyan 1500-1600 dollár kéthetente. Ha túl sokat vonnak le a fizetésedből tax-ot, akkor a következő évben a adóbevallás után egyben visszakapod .

Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada