Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések

Fórum » Kanadai munka

» Új hozzászólás írása

mapeni, 2012-03-28 23:55:32
Sziasztok.
5 honapja élunk torontoban közép szinten beszéljuk a nyelvet de munkát keresni nem egyszeru dolog itt. A páromnak tobb szakmája is van kérem aki tud munkával kapcsolatosan nekem segiteni irjon. Elöre is köszönöm.
WelderUK, 2012-03-26 21:30:13
dd
N15 3HP London UK
Nem ertem miert is kellene a pontos lakcimem.
Itt egy email cim: satti5@freemail.hu
dd, 2012-03-26 21:23:44
holl lakol pontosan
WelderUK, 2012-03-26 20:59:05
Sziasztok!
Erdekelne, hogy 5 eves gyakorlattal hegesztokent milyen eselyel indulhatnek Vancouver-ben. A munkaltatok baratsagosak a munkavizum intezeseben? A skilled worker programban nem ertem el a megfelelo pontszamot. Jelenleg UK-ben elek es dolgozok, mint hegeszto. Ugy gondolom, ha palyaznek hegeszto allasokat es erdeklodokre talalnek, kiutaznek 1 hetre a probamunkat megcsinalani. Mi a velemenyetek?
Lina, 2012-03-21 13:53:09
Sziasztok! A párom és én pék szakmunkások vagyunk, munkát keresünk, kijutási lehetőséget, csak a kezdethez( nem anyagi) egy kis segítséget, a nyelvet most tanuljuk. Aki tud valamit, legyen szives írjon! E-mail: plazanyuszi@citromail.hu    Előre is köszönöm! 
den, 2012-03-12 10:24:07
Karcsika hát hogyakarsz te Kanadában dolgozni,ahoz munkavizum kel ,ha nincs elöb vagy utob nyakoncsipnek,hát kelez neked,és a büdös életbe benem teheted a lábbad Kanadába,ezeket a sógorodnak tudni kéne,a sógor miért nemtud segiteni .
Dr. PdK, 2012-03-11 22:17:25
Karesz,
Az internet vilagaban a NAGYBETU ORDIIITOZAAAAASNAK SZAAAAMIIIIIT!!!!

Vancouver-ben  illegalis (torvenytelen) munkat a Main Street-tol KELETRE lehet kapni, ott nem kernek munkavizumot vagy mas okmanyt.
A forumokon a szemelyes azonositok, um(ugy mint) teljes nev, e-mail cim TILOS !!!
A Forumokat nem csak a levelezok es beszelgetok olvassak... nem biztos, hogy ezt On erti....
Kanadaban a Rendorseget es/vagy a Bevandorlasi Hivatal-t telefonon hivni nem arulkodas, hanem allampolgari kotelesseg es a kanadaiak ezt meg is teszik...
Karesz, 2012-03-11 21:47:27

ÜDV MINDENKINEK,JELENLEG KANADÁBAN VAGYOK,EGÉSZ PONTOSAN VANCOUVERBEN,SOGOROMÉKNÁL VAGYOK ELSZÁLLÁSOLVA. HA ESETLEG VALAKI TUDNA MUNKÁBAN SEGÍTENI ANNAK NAGYON HÁLÁS LENNÉK. BÁRMILYEN MUNKÁT ELVÉGEZNÉK. EMAIL CÍMEM nagykaresz74@gmail.com

Nagy Károly

, 2012-03-08 17:16:19
Szerbusz  aj. a nl293619@gamil.com címen megtalálsz.
aj, 2012-03-07 18:27:57
Tisztelt tiens! Meg szeretném tudni, hogy miként lehet Önnel kapcsolatba lépni? Válaszát köszönöm!
..,.,, 2012-03-06 20:14:04
Karcsi, 2012-03-06 16:55:24

udv Karcsi! kanadai cegeknel erdeklodj, ha ott szeretnel dolgozni. 
Karcsi, 2012-03-06 16:55:24
Sziasztok!
 Én jelenleg programozóként dolgozom és érdekelne lenne e esélzem Kanadában munkavállalásra?
Az angolt közepes szintem beszélem, és hova lehet fordulni munkakeresés céljából?
tiens, 2012-03-05 18:10:55
 Kedves Dr. PdK. Nem hiszem, hogy bármiféle magyarázattal tartozom önnek így ismeretlenül. Akik ismernek személyesen azok eddig nem csalódtak bennem. Igaz nem is szoktam felelőtlenül ígérgetni.Akik eddig kapcsolatba léptek velem azoknak segítek amiben tudok. Mert még én nem felejtettem el, hogy nekem milyen volt a kezdés itt Kanadában.
Dr. PdK, 2012-03-04 21:39:40
"tiens", - "osszetartas", "segites"...
Ahogyan a suszter szokta mondani, "beszelni konnyu, azt ulve is lehet".
Megtenne, kerem, hogy JO PELDAT MUTAT erre?
András, 2012-03-04 16:36:47
Sziasztok!Érdekesnek találom ezt az oldalt,felkeltette nekem is az érdeklődésemet munkavállalás Kanadában.Azt szeretném megtudni tőletek ,hogy költöztetö-csomagoló szakmában mennyi esélyem van elhelyezkedni az országban.Társalgási szinten beszélem az angolt de van még mit csiszolni rajta.Amúgy 44 éves vagyok.Előre is köszönöm válaszotokat!Üdv mindenkinek.
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada